ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
taky ještě nevím, na co budeme tancovat prvni tanec, vzhledem k tomu, že místa na tancovani je hodne malo, tak to asi odbydeme plouzakem :) ... a to jsem cely lonsky rok chodili do tanecnich :)
civet: ještě, že jsme se o tom tady včera bavily, měli nám hrát mendels.!!! A to bych se asi fakt nasrala, strašně se mi nelíbí... tak jsem poslouchala wagnera a moc mě to nebere, ale zase jsem si říkala, že když to cimbalka zahraje na housle, violu a basu, tak to bude ok.... ale přece jenom bych chtěla něco originálnějšího- akorát přítel je pro klasiku, doma včera kvůli hudbě málem hádka...
a první tanec opravdu nevím, původně jsme chtěli nacvičovat něco šíleného, ale na to není absolutně čas... a jak jsem měla milion oblíbených a srdcových ploužáků, tak teď se mi nelíbí ani jeden... nějaké blbé období, či co..
maithai: klídek, zítra už zase budeš mít oblíbený ploužák, každý má někdy en b..., kdy je všencho hloupé a nemožné ;-) My třeba nic jako první tanec neřešíme.
maithai: nejsem, ale kdybych měla řešit každý etail, tak mě klepne...navíc si to stejně pak nebudu pamatovat, co sjem všechno chtěla "dokonalé"... tak se holt bude trošku improvizovat :-D Ale včera se mi pěkně sevřel žaludek, když jsem zjsitila, jak málo dní zbývá...
Ahoj holky! Právě mi PPL dovezlo ozmánení... jupíííí :-) Konečně můžeme začít rozvážet... Jinak na ten první tanec - máme vybranou svou písničku - Eternal Flame od The Bangles... tak uvdiíme. Včera jsem na netu našla pár šíleností, co měli novomanželé nacvičeno, ale s tím mým "dřevem" asi budeme muset vystačit s tím ploužákem :-)
maithai: my drzime klasiku mame cimbalku a jako prvni svatebni vec se u nas hraje valcik "Komu to hraju" a dokud se tohle nezacne a tim se nevyzvou novomanzele na solo, tak nikdo netancuje...takze je to jasne...jen si rikam, ze by se to mohlo obejit bez zvedani na zidlich...z toho mam respekt :-) u vas to tak neni?
mai: a co pachelbel canon id D major - to se hodí místo pochodu (je to teda hodně profláklé), michna a nebeští kavalérové zní taky pěkně a mě osobně se líbí od Bacha Air on G string. Všechno to jsou klasiky, trochu profláklejší, ale není to pochod od Mendessohna ani Wágnera:o)
to já taky... mě tam ještě někde vyklopí :-D
My máme na obřad dvě písničky od Beatles (kamarád kytara, kamarádka flétna a sestřenka zpěv)... a odpoledne první tanec Elvis Presley (když už je to retro párty).
maithai: to zvedání na židlích je masakr, ségře to dělali (a švagrovi), museli nahoře vypít panáka nebo co... a ségra byla zelená ještě hodinu ... já bych asi někoho oblinkla, vadí mi výšky a bála bych se, kdyby mě měl ve vzduchu přidržovat svatebčan neabstinent :-D
katka,maithai, veve: jaké zvedání na židlích? to vás jako zvednou sedící na žlidlích =-) , to jsem nikdy neviděla ani neslyšela ...
a máme další pokrok, už mám doma bublifuky (dělaj super bublinky, vyzkoušeno, včera večer jsem si bublala v obyvaku :) ) a posledni rolku organzy, takze vyzdoba na auta hotova, vlastne veskera vyzdoba, kterou delame :), jeste den pred svatbou privazat maslicky na buxus, to bude asi porod :)
hani: ano na zidlich Te zvednou...u nas se to dela v okamziku kdy tancite solo, pririte se za vas lidi se zidlama...zena sedi nebo kleci a muz pokud to umoznuje vyska stropu stoji ...rikalo by se kdyby nestal, ze neni chlap...ale jako...jak znam sveho muze bude chtit stat a mne by jako vuuuuubec nevadilo, kdyby byl mensi chlap a klidne sedel :-) podaji vam vino nebo goralku, vypijete, date pusu a tancite dal, pak nasleduje solo s rodicema a vsechno to probiha v kruhu z lidi kolem vas a vsichni si s novomenzelama stridave zatanci :) nekde se zvedaji na zidlich i rodice... maithai: cepeni mam nejspis taky (nechavam to na kamaradkach) a to by me to cekalo jeste jednou... =-)
hani811: Ano, to se zvedne nevěsta i se ženichem na židních nahoru, pak si připijí a nevěstě se sundává závoj a pak se ten závoj dává svobodné slečně a která ho dostane, tak se do roka vdá... já to slízla loni na kamarádčině svatbě a podívej jak jsem dopadla - 30.10. se vdávám :-) Asi na té tradici něco bude :-D Kamarádčin manžel má něco přes 120 kg, tak měli chlapi co dělat ho zvednout... :-D
hani811: jsi mi připomněla,že ty bublifuky z mojeparty jsou otestovaný, že nedělají fleky, který by nešly vyprat. Loni na svatbě švagrové1 si švagrová2 polila bílou kabelku tím bublifukem - byl tam flek, švagrová1 kabelku tento víkend prala v ruce a flek zmizel:o) Takže těma svatebníma bublifukama fakt můžete bublat o 106 i na šaty, i polet se tím můžete:o))
andrejka: já tedy loni byla na svatbe česko slovenské, kamarádka (moje svědkyně) je Slovenka, čepení či jak se tomu říká o půlnoci měla (a já dostala závoj - 16.10., tak jsem to do roka stihla :) ), ale na židlích je nezvedali, to bych se bývala asi lekla, že si ublíží :-D
ifoun: no jo ale ty jsi subtilní děva, tebe bych zvedla i já sama, kdyby na to přišlo, ale vem si obavy nás prostornějších děvčat:o) Já mám ze svý váhy mindráky už léta (nejen, že jsem tlustá, ale ještě vážím o 10 kilo víc, než na kolik vypadám), takže když mě chce někdo zvedat, tak mě chytá panika, že si ten člověk něco udělá, že mě pustí a tak...
hani811: já byla na svatbě kamarádce 11.7.2009, tak je to sice něco přes rok... Ale nic takového bych na své svatbě nechtěla mít, nebudeme ani přenášet nevěstu přes práh... jak píše civet - ještě aby mě tak někdo pustil :-)
ninus81: já jsem holka pohodlná a zaneprázdněná, tak jsem si koupila - mám to ve fotkách, akrotá místo toho materiálu to je organza - ženich bude mít stuhu a cilindr, já budu mít stejnou stuhu a kytku...
auta budeme mit proste...objednavam tyl ...od zrcatek pujde stuha a vepredu bude masle a na druhe se pokusim vyrobit ty "bambulky", jinak jen maslicky...v auti budeme jen chvilinku, radeji ty penize dam na neco jineho, neni jich moc na zbyt...