ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
A teda do Andělského bych měla strach jít, naše známá tam měla rezervované šaty (zaplacená záloha), došla na finální zkoušku týden před a oni jí řekli, že jako smolík, že je půjčí někomu jinému a ať si vybere jiné. To bych je asi umlátila na místě, týden před svatbou má člověk nerváků i bez takového přístupu dost.
No právě... Jsem se ptala v Maggie, co by bylo, kdyby moje šaty jiná nevěsta týden před akcí totál zrušila, tak říkala, že není problém, že mají stejné kusy na pobočce v Kyjevě tuším a do druhého dne to dorazí jako náhrada.
Ahoj holky, koukám že řeště šaty, já si nakonec vybrala v Andělském, sedí skvěle i s tím zipem, takže jsem moc spokojená, i když jsem původně taky chtěla šňerovačku. A paní mě uklidnila, že kdybych náhodou zhubla, že mají stejné i o číslo menší ;-) Takže jenom nesmím přibrat a to stejně nemám v plánu :-)
Jinak jsem ještě byla v Buštěhradě a tam mají moc fajn přístup, šaty se mi ale víc líbily v tom Andělském.
nnell: to asi není běžný problém, ale mě to dost šokovalo...myslím, že 99,9 rppcent je oka, ale je hloupé, když na člověka padne ta smůla :( Ale to se nakonec může stát kdekoliv.
A já tam před 2 měsíci volala kvůli šatům na převlečení, že jsem se dívala na internet a mají hezké...a paní mi říkala, ať ani nechodím, že stejně pro mě nic nemají a nic mít nebudou. Tak to mě teda pobavilo :-D
nnell: to mi paní neříkala, kdyby to podala takhle, tak by mi to přišlo oka, ale byla v telefenu dost nepříjemná...no ale to je fuk, já jsem ráda, že jsem obešla jen jeden salón... i tak jsem měla problém si vybrat :-D
Jsou s docela podobné stylem, takže za mě: nelíbí se mi číslo dva (jak je zboku ten tyl, či co to je, tak to vypadá jak urvané o keř), zamlouvají se mi hodně ty s ramínky (jen jedna fotka) - dělají hezkou postavu a myslím, že ti hodně lichotí. Líbí se mi i ty první, ale přijde mi, že až tak nesedí přes prsa.
Jdu to prohlídnout ještě jednou :)
A ty na fotce 21 jsou taky hezké, ty ti moc sedí, ty po nich se mi naopak nelíbí vůbec. Škoda, že tam nemáš čísla nebo jména šatů, blbě se to popisuje :) Mám strach, že pak každá budem myslet jiný kus.
A: hezké, hezká silueta, nelíbí se mi, jak to sedí přes prsa.
B: nelíbí, je to takové "orvané" - ta sukně, navíc se mi nelíbí dekolt, je to trošku jak brnění.
C: hezké, hezká vlečka, sukně, jen mi přijde, že máš korzet těsne pod paží, mohlo by to tlačit a dělat faldík na místě, kde není důvod, ale to jde možná ošetřit lepším "nasazením"
D: líbí se mi moc, lichotí ti, jsou zajímavé, co fotka zezadu?
E: hezké, ale ne moc výrazné, navíc ty ostatní ti líp tvarují pas.
F: hezké, sedí, nejsou nějak zvlášť výrazné, ale tak to není podstatné, zase můžeš ít výraznější kytku nebo závoj.
G: krásně, sedí ti, tvarují postavu
H: zajímavá sukně, i když já toto řasení nemusím, ale hrozně divný korzet, dělá to z trupu podivný válec s kraječkou nahoře.
Za mě nejvíc D a G (nejvíc D).
Tak já se nejlíp cítila v A (ikdyž takhle na té fotce mi přijdou takové "obyčejné"),C a D (ikdyž v originále se mi vůbec nelíbí, a sou na zip) :-N
Tak bych ještě chtěla jít alespoň do jednoho salonu, abych měla ještě nějaké srovnání
holky díky ;-)
ach jo, je to těžké rozhodování :-N :-D :-D
jako všechny šaty sou něčím krásné a v podstatě skoro ve všech sem se cítila dobře, prostě svatební šaty noo :-D :-D
A nemůžou ti dát vzorek látky? Mně v Maggie dali kosuek látky, abych mohla podle toho koupit boty...no, mám fialové, takže nakoenc jsem to ani nepotřebovala :-D
Jinak u ženicha bych to viděl na zlatavou košili a tmavší kravatu (mně ta barva takhle na fotce přijde dost neidentifikovatelná, ale je moc hezká :-) )