ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Díky za inspiraci, příští týden tam zajdeme na večeři a už se musíme rozhuopat. Ale nějaký favorit tam je - steak s chřesetem a sýry, šťouchané brambory, polévka klasika, nad předkrmem váháme.
Sami: myslíš, že mi pomůžeš, když si teď kvůli tobě poslintám klávesnici? :-D Už bych si nějaké koláčky dala... ale holt ještě musím nějakou dobu vydržet :-N
sami: vypadají úžasně!!! Já sehnala pro koláčky do práce úžasnou pekárničku v Dobříši a mají je tam taky tak krásné, i když bez těch mandliček, předevčírem jsme měli ochutnávku a v hlasování naprosto bez problémů prošly! :-)
Dneska jsem byla na zkoušce účesu a jsem velmi spokojená. Slečna kadeřnice se mi hodně trefila do vkusu, pochopila, co by se mi líbilo... Až mi bylo líto, že ten závoj překryje velkou část drdolu. Zítra večer dodám fotky.
kesynaz:jé já bych taky chtěla vidět noviny
civet: a jak sis ten účes nechala vyčesat, dolů nebo nahoru?
já si dnes koupila boty, ty co mám v albu, jsou úplní úžasný až na to, že se v nich asi zabiju, podpatky sice nosím, ale ne devíticentimetrový, zkusím je taky vyfotit a hodit je sem ;-)
a ještě jsem se chtěla optat, jak to máte se jménem, budete si brát jen po manželovi, nebo si necháte i vlastní?
nnell: drdol mám tak nějak uprostřed, když se do něj shora zapíchne závoj, tak mi to netrčí nad hlavou (to se mi nelíbí a nesluší mi to).
Ad jméno - budu přebírat klasicky přechýlené (s -ová) příjmení přítele. Jiná varianta moc nepřipadá v úvahu. Já mám své jméno a příjmení dlouhé už teď, kolikárt se ani nevejdu do kolonek, a ještě tam přidávat jedno další?:o)) To by nedopadlo dobře.
jinak já si taky nechám jen přítelovo. Když si vezmu, že pokud máš obě dvě, tak to musíš všude uvádět a to je docela na pytel... ale líbilo by se mi to :-)
nnell: ty bílé? Co máš napsáno, že ses do nich zamilovala? Tak na mě začni žárlit, protože mně se teda pekelně líbí :-D Uááá, kdes je objevila? Takové jsem pořád hledala, ne moc "svatební" (perličky a odlesky), s podpatkem, plnou čpučkou, bez pásku kolem nohy, mlask....
to jsou přesně ony, na webu píšou, že jsou champagne, na fotce u nich vypadají do zlatava (aspoň na mým monitoru), ale ve skutečnosti jsou dost světlé ;-) zamilovaná jsem do nich ale pořád :-D jsou ze střevíce a více
Ahoj...
nnell: tak ty boty vypadají úžasně x-) x-)
ty samé krabičky na výslužky budeme mít taky :-D kde si je kupovala? a ještě mi prozraď kde si sehnala ty zelené malinkaté pytlíčky? já mám jen bílé a v zeleném sice měli,ale byla to taková hnusně zelená :-p
z těch cen mi bylo taky zle, ale řekla jsem si, že je to jen jednou za život a že pokud je úplně neoddělám, že je zkusím po svatbě prodat ;-) a Střevíce a více mají navíc slevu ve Svatebním katalogu 10%, takže byly aspoň o trochu levnější |-|
tak jsem nahrála fotky nových bot na přezutí a hlavně ze zkoušky účesu. bohužel je to focené s bleskem a vypadá to všelijak.. naživo se mi to moc líbilo. Je vidět i můj skvělej extravagantní závoj.
ifoun: je to super a i mamka se ptala, co mi pod ty vlasy dala, že to nemůže být moje:o) Ale žádnou podložku ani nic podobnýho tam nemám, jsou to jen moje vlasy a vlásenky. Ona mi tam na začátku stočila silnější pramen mých vlasů a na to nabalovala další prameny (každej zvlášť lakovala, tupírovala a zase uhlazovala)... Je fakt šikovná.. a za zkoušk chtěla 250, naostro tak 300 + mi tam připočítá vlásenky, pokud je nevrátím. Za takový dílo dost směšná cena:o)
Což je důkaz i pro tebe, že z kratších vlasů lze vytvořit téměř cokoliv:o)
civet: to je úžasný .. jak že máš dlouhé vlasy? Půjdu brzy taky na zk. a zatim vubec nemam predstavu o ucesu, mam vlasy jen po brady, ty mas delsi, vid?