Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
ifoun: Vítej zpátky :-) Budou nějaké fotky z líbánek?
Odpovědět
Profilova fotka
if, tak takové shrnutí, já, katka.k a kesynaz už máme komplet alba (myslím z těch, co alba neměly, když jsi odjížděla), lulinka taky něco přidala. Nnell na fotky čeká, měly by jí příjít dneska nebo zítra, samikri má pár ukázek, ale nějak jí to sem nešlo protlačit. Akutálně jsme řešily, kdo jaký doklady nechal vyměnit, jestli budeme mít fotoalba nebo fotoknihy ze svatby. To je vše, co si pamatuju z hlavy:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky u žjsem jakžtakž obhlídla a vypadá to všechno moc fajnově. Civet, tebe jsem obhlížela z dovče na FB :) Zuzka je moc šikovná :) Já mám zažádáno o občanku, žádala jsem na Moravě, ale vyzvedávat budu v Pze, tak snad bude brzo. Jinak jsem ještě žádné doklady neřešila, až s novou OP (a to bude asi pěkně opruzárna). My budem dávat každému z hostů fotky klasické - nějakou obecně svatební, apk ty, na které jsou daní hosté. rodičům budem dělat fotoknihu, sami si necháme taky jednu udělat (ale ne u nás, ale ve Státech, Lukáš nám ji ukazovala a je to dost citelný rozdíl - v kvalitě, ale bohužel i v ceně), ale určo si necháme i fotky do nějakého širšího alba. Jinak já zatím fotky pořádně neprošla, takže album mám furt v tom prvotním stavu. A vzheldem k tomu, že dneska už zas fičíme pryč, tak teda nevím, dky to dorazíme. Fotky z odvče mám nějaké rychlokvašky tady http://www.facebook.com/album.php?aid... časem snad bude normální album někde :)
Odpovědět
holky, nemožné se stalo skutečností, právě jsem dovybírala fotky na fotoknihu - teda už včera večer, pajik tom musí poslat Kubovi a pojede to za moře :-) myslím,ž e ok, bála jsem se, kolik jich nebude, ale strašně mi jde o to, ayb to ěmlo náboj, tek jich mám cca 200 - stím, že má Kuba dovoleno na úkor exkluzevně velkých fotek a atmosféry nedat tam všechny :-) uvidíme. if: písni, jak dopadl havoš :-) civ: tak jak dopadly foteny?
Odpovědět
Profilova fotka
mai.. no dopadlo to rozporuplně. Fotky z fotoškoda stojí 8 Kč jedna, fotolab kvalita premium 3 Kč jedna, takže celkové množství nás bude stát buď 1500(FŠ) nebo 600 (FL). Fotky z fotolabu jsou barevně více podobný těm, co nám poslala Zuzana, fotoškoda jsou více do zelena než ty od Zuzany. Fotoškoda jsou trochu ostřejší a kvalitnější než ty z fotolabu... Manželovi se víc líbí ty z fotolabu (hlavně tou shodnou barevností), mě se líbí ty z fotoškoda.. ale ta částka je natolik rozdílná (téměř trojnásobná), že půjdeme do těch z fotolabu. Ten rozdíl 5kč tam není viditelnej. Ty od škody jsou o trochu kvalitnější, ale ne téměř trojnásobně...
Odpovědět
civ: no těžké dilema, tak držím pěsti a těším se na výsledek
Odpovědět
Profilova fotka
mai: no já teď hlavně řeším, jak je ve fotolabu donutit, aby ty fotky neořezávali (a ořezali je i ve foto škoda, nějak ten jejich SW na webu ignoroval, že zadávám bez ořezu). Ještě jsem Zuzce psala o nějaký další fotky (cca tak 5 kusů, jestli bude ty záběry mít), tak chci počkat do konce měsíce, jestli něco pošle, nebo napíše, že to, co chci, nemá. Pak bych ještě případně musela řešit jiný rozmístění fotek v albu a případně i tisk jiných, než chci tisknout teď:o))) Plus teda ze stejnýho důvodu čekáme s odesláním fotoknih pro rodiče. Pak už to svatební šílenství asi přestane:o) Jestli to bude možný, tak bych se pak někdy ráda podívala na tu tvou fotoknihu, co vám bude dělat fotograf v zámoří, to bude asi super kvalita:o) my se snažíme vybrat fotku "nad postel" a fakt to nejde vybrat jen jednu nejlepší. Takže asi fakt budou tak tři a zasklít:o))) Ale to počká až budeme mít byt.
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: tak co fotky od Zuzky, budou dneska? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mai: už se peleším v Záhřebu a padá na mě předakční stres :-N V půl šesté nám začíná první výstava. Tak jsem zvědavá :) Mám z toho razantně větší nervy než ze svatby :-D
Odpovědět
if: jak je tohle možné??? že máš větší stres z výstavby, než ze svatby? :-) užívej, ty naše cestovatelko :-) civ: s ukázkou a kochandou počítám :-) Paja dnes vezl Kubovi fotky, uvidíme, jak dlouho mu to bude trvat. Taky mám problém vybrat hlavní fotku na titulní stránku fotoknihy, strašné, vůbec nevím, která je ta nej... ale nechám to na něm a kdyžtak ho zdrbnu, to je fajn řešení, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
mai: protože tam to můžu hafákovi pokazit, zato na svatbě to bylo hezky naplánované :) Ale dneska to dopadlo naprosto božsky, takže ten stres stál za to :)
Odpovědět
gratuluju, už jsem pochopila z FCB!!! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, fotky mám a jsou úžasné, samozřejmě ;-) pořád na ně musím koukat :-) dám je sem, ale až zítra, drahý je na víkend pryč a ještě je neviděl, tak je nechci dávat na net dřív, než je uvidí on ;-) civet: díky za tipy na fotky, taky musím vymyslet, kde je necháme vyvolat, album už je na cestě, tak se těším až budu lepit ;-) if: koukala jsem na fotky z dovči, krása ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: plně tě chápu, že fotky budeš dávat sem až v momentě, kdy je uvidí i manžel:o) měli jsme to doma stejně, já se chtěla hrozně moc pochlubit, ale dokud je partner neviděl, tak ne. Přeci je celej svět neuvidí dřív než ženich:o)) Zítra se budu teda těšit:o)) A máš tipy, kde nechat vyvolat? Zajímaly by mě i poznatky jiných:o) My ještě čekáme, jestli Zuzka vyloví pár dalších fotek, o který jsme jí psala, ale říkala, že se k tomu dostane až na konci měsíce, tak uvidíme...Zatím vyčkávám. Dostala jsem další CD s fotkama od kamarádky a je tam pár fotek, který by stálo za to zařadit do alba... No tak nevím, jak to uděláme, když máme album plný už teď:o))) Asi to budu muset malinko přehodnotit a vymyslet jinak:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem fotky přidala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nnell, koukal ajsem na fotky, krása.o) Z těch nových se mi strašně líbí ta, jak scházíš sama po schodech, pak jak stojíš v těch bílých dvěřích a otevíráš je a fotka, jak se líbáte za listama:o) Vyfotila vám Zuzka prsteny ještě jinde než na tom klavíru? A měli jste jí celej den, kolik máte fotek?
Odpovědět
Profilova fotka
A teď doufám, že se tu ukáže i samikri a poctí nás nějakýma fotkama od Zuzky. Mohla by je mít v průběhu tohohle týdne..
Odpovědět
Profilova fotka
civ: díky :-) prstýnky prý fotila i jinde, co mi aspoň říkala na svatbě, ale dala nám jenom tyhle. A Zuzku jsme měli na celý den, jenže vzhledem k tomu, že ke kadeřnici jsem jela už v pět ráno, tak tam se mnou Zuzka nebyla, fotek tak máme míň než je uvedeno v tom balíčku, trochu mě to nejdřív mrzelo, ale jsme nadšená i z těch co máme, takže už jsem se s tím smířila ;-) na samikri jsem taky zvědavá, ale mám pocit, že se nám asi moc pochlubit nechce ;-)
Odpovědět
nnell: nádhera Nelinko, opravdu, všechny do jedné, naprosto mě ohromila kytka a výzdoba!!! A dort, a tvůj účes a pes a pozdimní fotky :) krása
Odpovědět
ahoj holky, tak jsme ze svatebni cesty doma :-) nell: moc hezke fotky a jak pise mai: uzasna vyzdoba, kytka a me uplne okouzlil dort :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mladé paní (mi tak všude říkají, asi ten prstýnek pořád dost září :-D ), jen vás chci pozdravit, nějaký předvánoční shon v práci, tak víc nestíhám 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
if, u nás to v práci vypadá podobně:o/ Najednou musí být všechno do Vánoc hotové a my se můžeme po... Jak si holky zvykáte na nové jméno, už jste s ním sžité? Já vůbec.. jako do telefonu se představím po novu, když si něco objednávám z netu a pak si pro to osobně jdu, tak to je taky na nové jméno, ale když mě někdo tím jménem volá, tak reaguju s docela velkým zpožděním:o)
Odpovědět
Ahoj holky, jak vidim, blazinec je uplne vsude...ja se neskutecne tesim na svatky, ale po Novem roce si teda absolutne neodpocinu, protoze to bude silene jeste vic...jinak ja nove jmeno nepouzivam, tim ze mam obe, uzivam jen svoje stare..jen obcas kdyz se jedna o manzela a nebo potrebuju aby nekdo vedel ktera bije, pouziju manzelovo jmeno... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas v praci toho je take dost, navic jsme chteli pro rodice udelat tu fotoknihu k Vanocum, ale nebudete tomu verit, ale my porad nemame fyzicky fotky od fotografa :( .. uz je posila 3 tydny, tyden jsem cekala, pak jsem zacla urgovat, vzdy rekne, zitra je posilam nebo kolega uz je poslal vcera atd., ale nam porad nedosly, tak snad dnes budou na poste, uz jsem z toho zoufala. Opravdu fotografa Honzu Sommera bych nedoporucila. Foti dobre, domluva pred svatbou take ok, ale ta uprava fotek a jejich dodani je opravdu nad moje nervy :( ... uz je to 2 mesice ... Jmeno pouzivam docela v pohode, tuhle mi prisla zasilka na moje stare jmeno a kdyz jsem byla na poste, tak jsem se na listek dokonce omylem podepsala novym jmenem ... takze to vypada, ze jsem si zvykla docela rychle, asi uz jsem se podvedome tech 10 let na to predtim nejak pripravovala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jenom kdyz se s moji mamkou obcas bavime a ona neco rika o moji tchyni, tak rekne "pani + prijmeni ", tak v tu chvili me zamrazi, protoze to je jak, kdyby mluvila o me ... na to jsem si zatim teda nezvykla :)
Odpovědět
holky, já a jméno problém. strašně si na to nemůžu zvyknout, blbě se představuju a bojuju. :-( jinak v práci sado maso, tak vás chci taky jen pozdravit, ladíme poslední detaily na fotoknize, měla by být do vánoc hotová
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si na nové jméno zvykla v poho, jen první týden mě všichni opravovali. Ale je pravda, že mi staré docela chybí... přeci jen je to hodně let, co jsmem ho používala á já jsme v tomto klasický býk, co nerad věci mění... :-N Teď si měním doklady, už mám občanku, VZP, dnes jdeme do banky, na konec prosince mám ojednaný termín na řidičák...to je fakt akce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s dokladama teda hrozná lemra. Mám zatím jen občanku a o nic jinýho jsem nestihla požádat:o( Ale pas a řidičák budu řešit až po přehlášení trvalého bydliště do Práglu, což bude nevím kdy:o( Ale dneska chci zkusit stihnout zdravotni pojišťovnu a paní z práce z HR mi tvrdila, že na socku už to hlásili... Tak snad..
Odpovědět
ahoj holky, jak se mate? co u vas noveho krome pracovniho vytizeni? my toho mame v praci nad hlavu...zatim jsem zazadala jen o obcanku,na ridicak nemam ted nervy, protoze urady jsou plne lidi, co musi menit ridicak kvuli ukonceni platnosti...az bude obcanka, tak teprve vyridim ostatni...jinak jsme se rozhodli snazit o mimi....do ted bylo vsechno ok, ale nejak jako napotvoru zacalo me telicko zlobit...smesice osobniho hecovani, nadavani si at jsem v klidu s kombinaci skepse a smutku na dennim poradku...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já si na jméno zvykám také pomalu ... i vzhledem k tomu, že je takové složitější ;-) a lidem ho musím hláskovat, protože neví jak se to píše. to když jsem byla Burianová, to bylo jednoduché - i když je pravda, že si tam písmenka také někdy pletli. Konečně jsem nahrála nějaké svatební fotečky sem do alba :-) Máme je už od fotografa doma a chybí nám jen růžky na fotky a album bude hotové. Jinak se máme s manželem dobře, bude měnit na konci roku práci a na to se moc těším, konečně už bude doma. Dříve musel kvůli práci jezdit od pondělka do pátku pryč a to bylo opravdu hrozné, myslela jsem si, že se na to dá zvyknout, ale nedá ... mě se po něm vždycky tak hrozně stýskalo. Teď ho tu konečně budu mít, budu mu moci vařit večeře (pokud na to budu mít sílu :-D) a budeme se mít rádi ... Hrozně se už těším na naše společné Vánoce ... jak si koupíme kapra, budeme zdobit stromeček a tak :-) Doklady už mám zařízené, zažádala jsem si najednou o řidičák, občanku a pas a vyzvedli jsme si je před 14 dny. také už jsem žádala o novou kartičku pojištění a kreditní kartu ... to už bude snad na měnění vše. nemůžu tomu uvěřit, že už to jsou skoro dva měsíce co svatba proběhla, pořád si prohlížím fotky :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?