ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
pro nnell: děkuji za přivítání x-) . Co se týče naší svatby, tak ji máme opravdu pidinkatou...čtyři dospěláci a čtyři děti. Není to moje ani snoubence první svatba a tak jí spíše chceme mít na pohodu.
ifoun: to je nespravedlnost, že??? včera mě to rozbrečelo, když jsem přišla ze cvičení naprosto vyřízená a nešťastná a nějaká známá na facebooku zhubla na svatbu zázrakem tak rychle, že i když měla nic moc šaty, byla nádherná. A jak hubla? Nijak! chjo...
mafimafi: zapomněla jsem dodat názor k prstýnkům: podle mého je to jedno a měli byste se zařídit tak, aby jste byli oba spokojení a kroužky s radostí nosili. My máme s partnerek každý trochu jiný - viz album se zařízenýma věcma :-) a ať si někdo zkusí něco říct. Záleži jen a jen na vás! :-)
pro ninus81: Ahojky, děkuji za uvítání. Dívala jsem se na tvoje zkoušené šaty a musím říct, že nejvíce se mi líbíš v těch posledních. Já vím, nejsou to favoriti :-|
holky nevěšte hlavy!!! Hubnutí jde zezačátku pomalu a pak najdnou šup a váha půjde dolů sama. Nejprve se vám tuky přeměňují ve svaly a ty jsou vždy těžší, takže na váhu nekoukat, ale spíš na objem. Držím palečky, věřím, že do října budete podle svých představ ;-)
mathai: prstýnky jsem dnes objednala a mám z nich dobrý pocit. Je pravda co říkáš, budeme je nosit MY dva a NÁM se musí líbit.
Četla jsem tady diskuzi o svatebních šatech a mám asi problém, měla jsem v úmyslu objednat dvoje z Ebaye, jelikož už nebudu za princeznu na prví svatbě, ale potom co jsem četla, tak nevím nevím. Máte nějaký typ na levné šaty v Praze a okolí?
mafimafi: levné šaty mají v Bereniké (ale je to podle mě znát na materiálech) a některé jednodušší modely mají za rozumné ceny ve Venesis. Mluvím teda o půjčovnách. Otázka je, co bereš za levné šaty:o)
ifoun, maithai: hubnutí je děs, mně se povedlo dost zhubnout přes zimu, tak jsem si říkala, že v létě to bude mnohem jednoduší a houby :-| co plánuju svatbu, tak výsledky nic moc, navíc jsem teď doma a to je úplně hrozný, aby mi vůbec ty šaty v říjnu byly ;-(
mafimafa: To je fakt malinká svatba, občas lituju, že jsme to neudělali taky tak, trochu se bojím těch finančních nákladů :-o
ifoun: já se fakt snažila, ale v práci sedím neustále na prdeli a vystresovaná, takže se to téměř nehýbe, jediné, kde je to znát, jsou nohy nad koleny a prsa, respektive celý hrudník - což mi neva, protože mi po dlouhé době jdou zase vidět klíční kosti :-) Ale strašně mě trápí třeba ruce a stehna s břichem a zadkem...naštěstí kromě rukou to bude všechno schované, ale... :-(
maithai: Takže jsi zhubla:o) Já jsem taky chtěla hubnout hlavně za břiše, zadku a nohách a hlavně ne na prsou.. A co myslíš? 8 kg = 10 cm přes prsa (i pod), ale na břiše jen 6 a boky asi 5 cm... Jo, tělo si holt samo vybírá, kde bude hubnout. Hlavně že to šlo... Chtěla jsem se teď ještě vykopat a zhubnout před svatbou cca 3 kila, ale už je to měsíc, co jsme se vrátili z dovolené a já nezačla ani pořádně sportovat. Naštěstí to aspoň neleze nahoru..
civet: jen malinko...opravdu, na kila nevím, asi 6 cm přes prsa, 4 přes boky, 3 přes nohy dole...Ale osm kilo, to je krása!!! já bych za to líbala nohy hubnoucímu bohu :-D břicho se ani nehnulo, pas taky ne.. :-/
maithai: Ještě by to pár kilo chtělo, ale i tak jsem spokojená.. Jsem v hubnoucím procesu tak tři roky (ale většinou je to lážo plážo) a mívala jsem o 17 kilo víc, než mám teď... Trochu to nechápu, jak jsem se mohla tak moc vyžrat:o/
Tvůj úspěch je taky super, ty nepotřebuješ hubnout tolik jako já :-) Navíc kila nic extra neřeknou, důležitější je ten objem..
Musím se zase vykopat a začít 2-3x týdně chodit na spinning nebo něco podobnýho, do šatů potřebuju pevnej zadek a nohy..
maithai: no, já zas potřebuju nohy nad kolenem, ale nic se neděje, vždycky hubnu břicho a ruce a hlavně obličej... Ale kdybych zhubla 8 kilo, tak bych byla happy, to je můj cíl :)
holky, asi bych se mezi vás do téhle diskuze neměla ani dávat, předpokládám, že byste mě hned šoupli do přihrádky s hubenyma holkama, ale i tak... sice jsem pořád celkem "hubená", ale za posledni rok jsem kvůli práci (taky sedim pořád na zadku) přibrala 5 kilo a vzhledem k mé normální váze je to hodně a bohužel je to vidět na břichu a bocích, no prostě i na hubený holce nevypadá moc dobře, když má tzn. pneumatiku kolem pasu, nějak jsem to pocítila nejvíc při zavazování tkaniček, kdysi jsem při ohnutí břicho necítila ;-) ... no jenže nějak při práci nestíhám chodit nikam cvičit, už jsem se o to snažila i doma, ale to už jdu radši uklízet ..
já bych chtěla ještě tak deset, ale kdyby to byly do svatby aspoň tři, čtyři kila, tak bych byla taky šťastná
civet: ty jsi tolik zhubla po spinningu?
ifoun: četla jsem jaké máš starosto s oznámkem, to je mi líto
nnell: těch 17 není spinningem, to jsem hubla postupně a spíš tím, že jsem upravila jídelníček (rozuměj přestala jsem do sebe tláskat sladký hlava nehlava a jedla jako člověk). Těch 8 kilo, co jsem zhubla od února do června bylo kombinací spinu, rychlé chůze, kola + trochu hlídání jídelníčku, abych nejedla denně víc než cca 8000 KJ (dřív jsem jedla kolem 10 tisíc, takže tělo bylo fakt zvyklý na vysokej příjem). Cvičila jsem asi 3x týdně a je to znát. Šla dolu jedna konfekční velikost a dost lidí mě zastavuje a ptá se, kolik jsem zhubla.o)
maithai: já se pohybuju stále v pásmu nadváhy a bývala jsem i v pásmu obezity, takže u mě bylo nutný zhubnout a hlavně jednodušší (když se člověk pohybuje třeba pod úrovní 70 kil, tak jde každý kilo dolů obtížněji než u tlusťochů).
nnell: děkuju, už se začínám dostávat do fáze pobavení se nad vlastní smůlou :-D
civet: no, to je asi můj problém, hubnout v kategorii tlustý na normální jde, hubnout z normální na hubený tak, jak chci já, je opruz :-S Podle konfekční velikosti bych měla být spokojená, mám 36-38, ale vzhledem k tomu, že jsem 170 cm prďola, tak jsem furt nespokojená. Když se vidím na fotce, tak bych furt mazala ]-( Ale spoléhám na to, že v šatech se to zamaskuje 8-)
jdu upravit jídelníček a nebudu žrát jako prase!!! :-) nevím, jestli to za dva měsíce něčemu pomůže, ale cvičím jak ďas, tak sakra to už není možné!!! :-D měly bysme změnit téma, nebo se tu udepkujem holky...
nnell: my chceme dvoje - české (takové ty jak pětikoruna s povidlama a tak nahoře) a moravské (baculaté, tvaroh uvnitř, povidla nahoře) - od každého počítám 5 kusů na jednoho plus něco do práce, já sladké moc nechci, budou ty koláčky, dortík a v rámci obědového rautu je trocha minidezertů, většina lidí si stejně dá radši maso a tak...a navíc budem mít nějaké ovoce, tak snad nebude lidem chybět cukr :-D
Holky, tak jsem si dneska zkoušela ve vagabondu boty, do zítra je mám zamluvené. Dobře sedí, jsou celkem pohodlné, kožené a za dobrou cenu. Dala jsem je do alba.. co myslíte, hodí se k šatům? Mně se na nich nelíbí ten klínek (obecne se mi klínky nelíbí), na druhou stranu už začínám být z bot zoufalá..
Mně se teda bohužel moc nelíbí, ale já taky obecně nemám ráda tento typ klínku. Přijde mi, že to nesedí ke stylu šatů, je to spíš k džínám...ale zas jestli jsou pohodlné a za dobrou cenu...stejně boty nejdou vidět ;-)
hola jsem tu zase :-N :-D teda jako Vám řeknu,že začínám být zoufalá z výběru šat...všechny sou tak krásné x-)
podle čeho ste si vybrali ty nej ?
jinak moje další várka šatů: http://www.beremese.cz/album/album.ph...