Diskusi odebírá 0 lidí

Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě děsně pak štvou ty holky s dlouhatánskýma nohama a uzounkým pasem, co se večer nacpou žebrama a zapijou to plzní, grrr, svět je nespravedlivý :-D
Odpovědět
pro nnell: děkuji za přivítání x-) . Co se týče naší svatby, tak ji máme opravdu pidinkatou...čtyři dospěláci a čtyři děti. Není to moje ani snoubence první svatba a tak jí spíše chceme mít na pohodu.
Odpovědět
ifoun: to je nespravedlnost, že??? včera mě to rozbrečelo, když jsem přišla ze cvičení naprosto vyřízená a nešťastná a nějaká známá na facebooku zhubla na svatbu zázrakem tak rychle, že i když měla nic moc šaty, byla nádherná. A jak hubla? Nijak! chjo... mafimafi: zapomněla jsem dodat názor k prstýnkům: podle mého je to jedno a měli byste se zařídit tak, aby jste byli oba spokojení a kroužky s radostí nosili. My máme s partnerek každý trochu jiný - viz album se zařízenýma věcma :-) a ať si někdo zkusí něco říct. Záleži jen a jen na vás! :-)
Odpovědět
pro ninus81: Ahojky, děkuji za uvítání. Dívala jsem se na tvoje zkoušené šaty a musím říct, že nejvíce se mi líbíš v těch posledních. Já vím, nejsou to favoriti :-|
Odpovědět
holky nevěšte hlavy!!! Hubnutí jde zezačátku pomalu a pak najdnou šup a váha půjde dolů sama. Nejprve se vám tuky přeměňují ve svaly a ty jsou vždy těžší, takže na váhu nekoukat, ale spíš na objem. Držím palečky, věřím, že do října budete podle svých představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mafimafi: já na váhu nekoukám, nemám odvahu :-D Ale co, je to jedno, cítím nějaké zpevnění a holt všichni zázrakem zhubnout nemůžou :)
Odpovědět
mathai: prstýnky jsem dnes objednala a mám z nich dobrý pocit. Je pravda co říkáš, budeme je nosit MY dva a NÁM se musí líbit. Četla jsem tady diskuzi o svatebních šatech a mám asi problém, měla jsem v úmyslu objednat dvoje z Ebaye, jelikož už nebudu za princeznu na prví svatbě, ale potom co jsem četla, tak nevím nevím. Máte nějaký typ na levné šaty v Praze a okolí?
Odpovědět
ifoun: No jasně :-) Každá z nás má něco co se jí nelíbí, ale v celkovém pohledu se máme rádi a proto nás mají rádi ty naše zlatíčka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mafimafi: levné šaty mají v Bereniké (ale je to podle mě znát na materiálech) a některé jednodušší modely mají za rozumné ceny ve Venesis. Mluvím teda o půjčovnách. Otázka je, co bereš za levné šaty:o)
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun, maithai: hubnutí je děs, mně se povedlo dost zhubnout přes zimu, tak jsem si říkala, že v létě to bude mnohem jednoduší a houby :-| co plánuju svatbu, tak výsledky nic moc, navíc jsem teď doma a to je úplně hrozný, aby mi vůbec ty šaty v říjnu byly ;-( mafimafa: To je fakt malinká svatba, občas lituju, že jsme to neudělali taky tak, trochu se bojím těch finančních nákladů :-o
Odpovědět
ifoun: já se fakt snažila, ale v práci sedím neustále na prdeli a vystresovaná, takže se to téměř nehýbe, jediné, kde je to znát, jsou nohy nad koleny a prsa, respektive celý hrudník - což mi neva, protože mi po dlouhé době jdou zase vidět klíční kosti :-) Ale strašně mě trápí třeba ruce a stehna s břichem a zadkem...naštěstí kromě rukou to bude všechno schované, ale... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: Takže jsi zhubla:o) Já jsem taky chtěla hubnout hlavně za břiše, zadku a nohách a hlavně ne na prsou.. A co myslíš? 8 kg = 10 cm přes prsa (i pod), ale na břiše jen 6 a boky asi 5 cm... Jo, tělo si holt samo vybírá, kde bude hubnout. Hlavně že to šlo... Chtěla jsem se teď ještě vykopat a zhubnout před svatbou cca 3 kila, ale už je to měsíc, co jsme se vrátili z dovolené a já nezačla ani pořádně sportovat. Naštěstí to aspoň neleze nahoru..
Odpovědět
Článek se načítá
civet: jen malinko...opravdu, na kila nevím, asi 6 cm přes prsa, 4 přes boky, 3 přes nohy dole...Ale osm kilo, to je krása!!! já bych za to líbala nohy hubnoucímu bohu :-D břicho se ani nehnulo, pas taky ne.. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: Ještě by to pár kilo chtělo, ale i tak jsem spokojená.. Jsem v hubnoucím procesu tak tři roky (ale většinou je to lážo plážo) a mívala jsem o 17 kilo víc, než mám teď... Trochu to nechápu, jak jsem se mohla tak moc vyžrat:o/ Tvůj úspěch je taky super, ty nepotřebuješ hubnout tolik jako já :-) Navíc kila nic extra neřeknou, důležitější je ten objem.. Musím se zase vykopat a začít 2-3x týdně chodit na spinning nebo něco podobnýho, do šatů potřebuju pevnej zadek a nohy..
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: no, já zas potřebuju nohy nad kolenem, ale nic se neděje, vždycky hubnu břicho a ruce a hlavně obličej... Ale kdybych zhubla 8 kilo, tak bych byla happy, to je můj cíl :)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, asi bych se mezi vás do téhle diskuze neměla ani dávat, předpokládám, že byste mě hned šoupli do přihrádky s hubenyma holkama, ale i tak... sice jsem pořád celkem "hubená", ale za posledni rok jsem kvůli práci (taky sedim pořád na zadku) přibrala 5 kilo a vzhledem k mé normální váze je to hodně a bohužel je to vidět na břichu a bocích, no prostě i na hubený holce nevypadá moc dobře, když má tzn. pneumatiku kolem pasu, nějak jsem to pocítila nejvíc při zavazování tkaniček, kdysi jsem při ohnutí břicho necítila ;-) ... no jenže nějak při práci nestíhám chodit nikam cvičit, už jsem se o to snažila i doma, ale to už jdu radši uklízet ..
Odpovědět
Taky by mi 8 kilo stačilo :-) Byla bych vážně happy!! je to běs holky...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych chtěla ještě tak deset, ale kdyby to byly do svatby aspoň tři, čtyři kila, tak bych byla taky šťastná civet: ty jsi tolik zhubla po spinningu? ifoun: četla jsem jaké máš starosto s oznámkem, to je mi líto
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: těch 17 není spinningem, to jsem hubla postupně a spíš tím, že jsem upravila jídelníček (rozuměj přestala jsem do sebe tláskat sladký hlava nehlava a jedla jako člověk). Těch 8 kilo, co jsem zhubla od února do června bylo kombinací spinu, rychlé chůze, kola + trochu hlídání jídelníčku, abych nejedla denně víc než cca 8000 KJ (dřív jsem jedla kolem 10 tisíc, takže tělo bylo fakt zvyklý na vysokej příjem). Cvičila jsem asi 3x týdně a je to znát. Šla dolu jedna konfekční velikost a dost lidí mě zastavuje a ptá se, kolik jsem zhubla.o) maithai: já se pohybuju stále v pásmu nadváhy a bývala jsem i v pásmu obezity, takže u mě bylo nutný zhubnout a hlavně jednodušší (když se člověk pohybuje třeba pod úrovní 70 kil, tak jde každý kilo dolů obtížněji než u tlusťochů).
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: děkuju, už se začínám dostávat do fáze pobavení se nad vlastní smůlou :-D civet: no, to je asi můj problém, hubnout v kategorii tlustý na normální jde, hubnout z normální na hubený tak, jak chci já, je opruz :-S Podle konfekční velikosti bych měla být spokojená, mám 36-38, ale vzhledem k tomu, že jsem 170 cm prďola, tak jsem furt nespokojená. Když se vidím na fotce, tak bych furt mazala ]-( Ale spoléhám na to, že v šatech se to zamaskuje 8-)
Odpovědět
jdu upravit jídelníček a nebudu žrát jako prase!!! :-) nevím, jestli to za dva měsíce něčemu pomůže, ale cvičím jak ďas, tak sakra to už není možné!!! :-D měly bysme změnit téma, nebo se tu udepkujem holky...
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: :-) holky, kolik kilo objednáváte koláčků? nebo spíš kolik vám to vychází na osobu? já se ptám všude a nejsem z toho moc moudrá |-|
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: my chceme dvoje - české (takové ty jak pětikoruna s povidlama a tak nahoře) a moravské (baculaté, tvaroh uvnitř, povidla nahoře) - od každého počítám 5 kusů na jednoho plus něco do práce, já sladké moc nechci, budou ty koláčky, dortík a v rámci obědového rautu je trocha minidezertů, většina lidí si stejně dá radši maso a tak...a navíc budem mít nějaké ovoce, tak snad nebude lidem chybět cukr :-D
Odpovědět
nnell: koláčky řeší mamina, ale já budu teď objednávat nám oběma do práce a počítám taky tak těch 5 na osobu
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jsem si dneska zkoušela ve vagabondu boty, do zítra je mám zamluvené. Dobře sedí, jsou celkem pohodlné, kožené a za dobrou cenu. Dala jsem je do alba.. co myslíte, hodí se k šatům? Mně se na nich nelíbí ten klínek (obecne se mi klínky nelíbí), na druhou stranu už začínám být z bot zoufalá..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se teda bohužel moc nelíbí, ale já taky obecně nemám ráda tento typ klínku. Přijde mi, že to nesedí ke stylu šatů, je to spíš k džínám...ale zas jestli jsou pohodlné a za dobrou cenu...stejně boty nejdou vidět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
civet: mě přijde, že k tvým šatům se tyhle botky hodí a i na klínku budou vypadat dobře :)
Odpovědět
Civet: taky mi nepřijdou extra svatební, ale přijde mi, že k šatům jdou, jestli jsou pohodlné, tak bych je asi brala...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky tak jsem ted byla mimo chytli mě záda takže jsem trpěla jak hus
Odpovědět
hola jsem tu zase :-N :-D teda jako Vám řeknu,že začínám být zoufalá z výběru šat...všechny sou tak krásné x-) podle čeho ste si vybrali ty nej ? jinak moje další várka šatů: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?