ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Myslím, že 2.10. by mohlo být počasí ještě pěkné, pokud si tedy vzpomínám na loňský rok. My to máme až 30.10., ale venku ne, takže případný déšť vadit nebude.
Ahoj holky, já se vdávala 17.10.09 a počasí taky vyšlo krásně.. nepršelo, bylo trochu chladněji než měla Luceka, ale zima nebyla. Já se fotila a pohybovala jen v šatech bez žádného bolerka. Na focení nám vysvitlo sluníčko aj.. :-)
Loňský začátek října byl super. Mně se dokonce zdálo, že letos konec září bude nádherný a už bude takový pěkně barevný. Ale nevím o tom, že bych byla vědma :-D
Zatím mám jen zamluveného fotografa a a tužkou si na matrice udělala Jaruška poznámku, že 2.10. ve 13.00 se mi budou věnovat :-) Jsou to skoro kolegyně, tak nějaké papíry zatím neřeším. Řekli mi že stačí tři měsíce předem a kdyby se to štosovalo, tak mě tam mají napsanou tou tužkou :-)
Mosquito: tak to budeme mít svatbu ve stejný čas:o) A doufám, že jsi dobrá vědma a že 2.10.2010 bude už listí krásně barevné a bude babí léto:o))
Já mám zatím zařízenou fotografku, termín na matrice a napůl dojednanou restauraci. Na další akce jsem nějaká líná:o)
Ahoj holky, já jsem se vdávala 23.10.2009 a bylo nádherně. Ráno vysvitlo sluníčko a bylo i teplo asi 15 stupňů, ale to jsem den předtím chtěla skákat z okna jak pršelo, ale vše vyšlo perfektně 8-) Nepotřebovala jsem ani bolerko přes ramena. Vydržela jsem focení venku jen v šatech. Nelituji toho, že jsme si s manželem vybrali říjen, je to kouzelný měsíc. Hlavně na fotkách to hraje všemi barvami a je to takové jiné, vždyť v letních měsících se vdává skoro každý ;-) Podzim vypadá na fotkách úžašně. Hlavně říjen. My jsme byli moc spokojení. pa :-)
Ahoj holky,
trochu mě s tím počasím uklidňujete, celkem se bojím aby nebylo ošklivo :-(
Chci se zeptat, jakou máte (nebo jste měly) barvu svatby? Mně se hodně líbí zelená - je to má nejoblíbenější barva - ale říkala jsem si, zda by nebylo lepší to sladit spíš do podzimních barev, že zelená je spíš taková jarní. Co myslíte?
nnell: Já si myslím, že ani tak nejde o to sladit svatbu do podzimních barev, jako si vybrat barvu svatby, která se ti líbí. Jestli se ti líbí zelená, tak proč ne? ;-) My jsme měli celou svatbu laděnou do barvy bordó (od svatební kytice, kytice na auta až po zdobení svatebního stolu). Já jsem chtěla odjakživa bordó růže, jsou to mé nejoblíbenější kytky. Takže si vyberte tak, aby se to líbilo hlavně vám. 8-)
Ahoj holky, já z počasí taky měla strach.. do poslední chvíle.. protože v den svatby ráno mrholilo a foukal vítr.. ale jak jsem od kadeřnice a kosmetičky přijížděla domů, vítr přestal foukat, vůbec nepršelo a na focení dokonce vysvitlo sluníčko :-)
nnell: my jsme měli sladěnou svatbu do klasické bílo-růžové (moje šaty, kravata ženicha, květiny, svatební stůl, dorty), protože jsem šatky měla s růžovou výšivkou (pokud chceš, můžu poslat nějaké fotky na mail)
Já jsem si teda nejdřív vybrala šaty a potom jsem ladila barvu svatby, jelikož jsem nepočítala dopředu s tím, že bych měla nějakou barevnou výšivku na šatech. Kdybych měla růžovou výšivku na šatech a svatbu třeba ladila do oranžové, tak nevím jak by to vypadalo :-N
On bude problém v tom, že říjen není tak oblíbený měsíc pro svatby, takže to tu ožije možná tak v srpnu, až se budou holky snažit o rychle zařízenou svatbu ještě letos:o))
Navíc letos vychází hezký datum na 2.10.2010 a tam to žije trochu víc:o)
ifoun, to 100%:o) Já jsem hledala datum, kde bude nějak zakomponovaná 20 a navíc aby to byla sobota:o) Škoda, že třeba 10.10. vychází na neděli, to by bylo jinak svateb:o)
Všechny zdravím, my to máme 1.10.2010 - bude se to dobře pamatovat :-D A dneska jsem si byla definitivně zarezervovat šaty - mám je v albu tak zhodnoťte ;-) Každopádně jsem moc ráda, protože paní za salonu už ze mě byla asi tak nešťastná,když jsem tam byla už po třetí,že mi řekla, že mi je za cenu půjčovného prodá, ať mám jistotu, že mi je do svatby žádná nevěsta třeba nezničí... :-) Jinak s barvou svatby taky bojuju,protože jsem původně chtěla zelenou,ale přítel mi řekl,že zelené si na vojně užil dost, takže v žádném případě :-D Tak teď uvažuju nad fialovou...