super baby jo ]-( ....... :-D no dobrá tedy! Tak já nebudu žárlit! :-N
Stěhování furt nic - stále čekám, až mi realitka zavolá a stále se nic neděje, takže ani já zatím nic nechystám! :-N
Néé, nežárli x-) Furt nic?No teda...abyste se nestěhovali na Štědrý den :-D
Teď už zas nestahuju, nějak mě to neba stahovat, ale jelikož ve středu končí na Nově první série, stáhnu druhou, jestli máš odkaz na druhou, tak prosím do mejlu, kují ;-) A jsou tam titulky?
Nazdar baby!Terďo,ty zrádkyně! Já stíhám koňa i vás.
Téda holky,poradím vám,až vám někdy doktor napíše železo,tahejte s sebou WCko. Se chcu vidět odpo v práci...
Zdarec :-D
Ded, tak to jsi napřed. Manža ho stáhnul o víkendu, ale nějak nebyl čas ho zkouknout :-|
Terez, tak ty takhle odbíháš jo?
S tou soutěží se mi vybavil ten obrovský jackpot co je ve sportce!! ty jo, co by s tím jeden člověk dělal???
Verun, ty jsi vzorná :-D
Ded: až tak :-D Recept mi včera přišel poštou,jsem na to hleděla jak tele na nové vrata,až pak mi došlo,že mi dělali krevní obraz.Jsem chtěla být vzorná mamuška a začla to užívat hned,teď lituju...
Sun: kují :-D
No,když doteď nebyl žádný problém,tak teď ten "maličký problémeček" přežiju.Jen kdyby malá od včerejška neválela sudy.Nějak se probrala potvůrka.Ale hlavně,že je v pořádku.
No nic holky,jdu na chvilku zdřímnout.Celou noc nás bantoval Ben,nechtělo se mu spát,tak furt pochodoval. Tak ať jsem do práce jak rybička. Papalalapapapů!