19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
zatim se to tak moc nerozdeluje, protoze tech lidi zas tolik neni, ale v diskuzi Rok 2009 najdes uz nekolik nevest, ktere planuji presne tohle datum ;-)
jj, ten termin asi bude vazne dost zadany. Ale asi zalezi na miste kde to budete chtit. Nektery mista (jak jsem tu cetla) jsou zarezervovany klidne i rok dopredu. Ja mela strach ze by to nebylo volny a to misto me pripada idealni, tak jsem to radsi rezervovala tak dopredu. ALe verim, ze min znamy mista tak nacvaknuty nebudou :-)
no uplne z Prahy nejsem ale bydlim tady a svatba asi nakonec bude v Brandyse nad Labem na zamku, protoze se budeme stehovat za Prahu...mozna bych si to mela zmenit ;-)
no ja to mozna moc resit nebudu...ja jsem silene nefotogenicka a pritel nesnasi pozovani, takze asi pujdeme cestou nejmensiho odporu, nekoho objedname na chvili a par profi fotek...a bude
beruska, suik, néé tu chci jáá :-D :-D ale ne, já asi budu mít od kamarádky jejího přítele, on je skoro profesionál,a delá fakt krásný fotky, tak asi tak :-)