Ahoj nevěsty, koukám, že nejsme jediní, kteří řeší fotografa. Chtěli jsme Tomáše Dolejšího, ale bohužel máme svatbu zrovna v termínu jeho dovolené. Osobně mi doporučil jeho kamarádku Kateřinu Zvolánkovou, je z Havlbrodu. S Tomášem mají hodně podobný styl. Nemáte s ní někdo zkušenosti nebo reference od známých? Moc by jste mi pomohli!
Ahojky můžu se připojit? Svatbu budeme mít 13.8.2011, vše na jednom místě a to v Hanesově mlýně ve štokách..komunikace s panem "provozním" zatím oká, chtěli jsme svůj catering ale to nedovolil, aby taky něco vydělal, mlýn i okolí bude uzavřen jen pro nás na hostinu cca do 35 lidí na večerní raut jednou tolik, o cenách jsme se ještě nedomlouvali, víno můžeme mít svoje, sám nám to nabídnul... budu ráda za jakýkoliv názor...radu, zkušenost....
Jinak co už máme: fotograf Petr Wagenknecht z ústí nad orlicí, video Jirka Májek ze Slavkova u Brna, DJ MLN, prstýnky od Lukáše Rýdla dorazí do 3 týdnů, oblek pro přítele Blažek, šaty mám Maggie Sottero z nejůžasnějšího salonu El Brno, ceny sice převážně nejdou pod 10 000 ale krásné prostředí, o šatech nemluvím, čisté, neponičené.. navšítvila jsem i Bellu v Brně a ruku na srdce, ceny mnohdy vyšší než v El ale oškubané, zažloutlé šaty, lezoucí kostice, na hladkých šatech bez jedinné výšivky, našitá na vlečce kytička aby maskovala díru:(.....kytičku si nechám uvázat asi v Jihlavě na Benešově ulici (naproti rossmanovi) byla jsem se tam poptávat, paní milá, kytička pro družičku (psa) na obojek nebude problém, tak uvidíme, hodně nevěst doporučuje pana Dobrovolného z Jihlavy ale asi bude patřit mezi drašší :-| jinak řešíme kde nechat udělat svatební dort, zprvu jsme byli jednoznačně pro cukrárnu u brány, ale teď váháme, nechala jsem si tam uděla mini dortíček přítelovi k svátku, donesla jsem obrázek, řekla co chci dovnitř atd...no výsledek pohledově oká...ale vnitřek opravdu ošulily:( což mě nakrklo, čoko korpus byl takový jen lehce hnědý, čokoládu viděl asi jenom z rychlíku, tvarohová náplň oká ale chtěla jsem mix lesního ovoce, při objednávce nebyl problém a nakonec mi tam dali jen jahody....a cena za takovýho prcka (průměr cca 12 cm) téměř 400,- takže sháním ještě dobrou cukrárnu :-)
@aktata U Tří věžiček určitě hezká svatba, akorát je to trošku vyšší cenová kategorie a nevýhoda, pokud bys chtěla venku, že je to kousek od silnice, ale známí ji tam také měli a bylo to úžasné a je to tam moc hezké, ale jak říkám, na můj vkus trošku předražené...
Ahoj holky, my jsme původně plánovali svatbu na 10.9., ale to je bohužel naše radnice v Ji zavřená nebo spíš se nebudou konat svatby, protože je den kulturního dědictví či co, takže nakonec 24.9. Jinak svatbu plánujeme v restauraci "U lyžaře", po rekonstrukci je to tam moc pěkný i dobře vaří, zatím jsem s nimi byla v kontaktu jen po mailu, ale zdají se být v pohodě a že se s nima bude dát na něčem domluvit.
Nemáte někdo zkušenosti s čokoládovou fontánou? Nějak mě to zaujalo a ta myšlenka mě chytla. :-) Dá se jen někde zapůjčit, aby se nemusela kupovat?
Já jsem párkrát u věžiček byla, někdy jen tak na jídle jednou na větší oslavě a řeknu vám, tam bych svtabu teda mít nechtěla. Nejsem nijak náročná ani rozmazlená, ale za ty ceny se dají sehnat lepší místa.
U věžiček jsme taky párkrát byli na jídle, a souhlasím s kucirlib, jídla nic moc, obsluha taky a ceny ne zrovna lidové....za takové ceny bych čekala o mnoho víc :-D
@luciasek1111 Ahoj, fontánu si kupovat určitě nemusíš, na netu najdeš spoustu odkazů na firmy, které ti ji půjčí ... jen čokoládu si musíš dokoupit ;-)
@clara.7 nevím, je toho na mě nějak moc a tím, že mám pořád ještě hromadu času, tak se žádný velké těšení nekoná:-) navíc do toho kupujeme další bydlení, pořád nějaké starosti ...
ahoj,
tak jsem stále přemýšlela, jak to vše zvládnu zařídit, chtěla jsem, aby vše klaplo a na nic jsem nezapomněla. Ještě nemáme termín svatby, ale chtěli bychom asi až na podzim. Kamarádka mi doporučila svatební agenturu z Havl. Brodu Great Day. Volala jsem tam a asi je využiji. Samozřejmě můžu vše koordinovat, ale problémy nechám na ně. Tak uvidím, dám vědět.
Ahojky, tak to já stále v mysli něco tvořím, na většinu věcí, které ještě schází, je čas :-) Škoda, že jsem neměla méně času na svatbu, nestíhala bych tolik věcí pořád měnit. :-)
@luciasek1111 no jo, mě se zase líbí, jak tady všechny slečny tvoří, plánují a já vůbec netuším, co bych měla pořizovat, nic mě nenapadí - nic co bych zvládla a pro co bych našla použití:-) takže jen koukám a slepě obdivuju :-)
@slalucka Tak třeba výzdobu na stoly budu dělat sama, potřebovala bych to nějak zkomletovat,už mám vyrobené srdíčka z korálků :-) vytisknout svatební noviny a svázat je, nadepsat oznamka, chci vytvořit kapsičky na kapesníčky, to je nápad od Lukianny, chci dotvořit koupené vývazky a poupravit hudbu na obřad a tanec s překvapením, mimo jiné ještě udělat choreo :-D jo, tak času dost :-D
@slalucka jo a teď ještě tak koukám do skříně a musím nadepsat jmenovky a rodičům jako poděkování jsme vymysleli, že jim namalujeme naše portréty, mám barvy, štětce, plátna a knihu ,,Jak namalovat portrét,, hm ještě to namalovat :-(