Nevěsty 2020

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jsou tu už taky nevěsty, které budou mít svatbu v roce 2020?😊
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít před obřadem malé občerstvení, zatím to vidím na něco sladkého asi koláčky a kanapky, potom třeba nějaké oříšky, tyčinky... Obřad budeme mít až ve 14, tak počítám s tím, že se lidi stihnou naobědvat doma a po obřadu bude rovnou raut, ale i tak radši něco malého nachystám, aby si mohli zobnout 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Uf teď jsem koukla na rozpočet a málem jsem padla a to nemáme ještě uplně vše domluveno do podrobna, takže nevím přesné ceny 😄 Jak se vám daří držet se rozpočtu?
Odpovědět
Profilova fotka
@saji Hodinka a čtvrt focení ještě před obědem se mi zdá docela brutálně dlouhá. To mají být společné fotky, nebo i vaše novomanželské portrétky?
Odpovědět
@zoe_se_vdava po obřadu a i společné fotky :-)
Odpovědět
Já bojuju se svatebními novinami... Chybí mi druhá půlka úvodní stránky a pořád nemůžu přijít na to, co tam dát... Ještě, že mám v práci hotovo, moje (nesvatební) produktivita je poslední dobou tristní... A do novin vítám nápady :)
Odpovědět
@qlarinka my tam mame opravdu velkym fontem podekovani vsem 😂 a pak tam mam clanky o teniskach, co nam malovala kolegyne, o satech po mamince, ve kterych se vdavam, o tom, jak jsme si kovali snubaky, pak neco malo o zvolenem stylu svatby, o reci barev, do kterych jsme svatbu stylizovali, clanek o historii bilych svatebnich satu, hudbu k obradu, jak rict miluji te ve svetovych jazycich
Odpovědět
@buenamagdalena Já mám takto (formát po složení bude A5, celkem velké písmo, aby se dobře četlo): 1 úvod (zatím jen fotka a jak dlouho jsme spolu) 2-3 Seznámení a zasnoubení 4 Nevěstiny sny o svatbě (jako co se mi fakt v noci zdálo, je to celkem vtipné) 5 Oblíbená básnička 6 Rozhovory se svědkyněmi 8 – 11 Naše hlášky, speciální slova apod. – místo vtipů 12 Recept na lásku (jak si něco upéct) 13 Jazykový kvíz – přiřadit Miluji Tě v různých jazycích k těm jazykům 14 – 15 Vyplňovačka 16 Poděkování Původně jsem tam měla pár slov o každém z nás, ale jdou nám na svatbu, tak nás snad znají… Ještě mě napadlo tam dát co nás oba baví, naše NEJ nebo něco takového... fakt nevím...
Odpovědět
@qlarinka hele a co tam dat ze srandy takovy ten diagram jako ve filmu basnici? Prvni dovolens v jugoslavii, prvni dite, kdyz vse pujde dobre, tady auto 😂
Odpovědět
Ahoj holky,tak já už mám po všem😉 bylo to úžasné a skvele,šli jsme spát ve 4,takže na nohách 22 hodin😂😂..nervozita žádná,nestresovala jsem se a vše bylo tak,jak mělo..sice nám pak na dvě.hodiny dost pršelo štěstí,ale nikomu to náladu nezkazilo a trsali jsme i v dešti,dokud nebyl vyloženě liják😂 všem přeji,ať Vám to taky krásně vyjde❤
Odpovědět
Profilova fotka
@marki92 Gratuluji :-)
Odpovědět
@marki92 Také gratuluji! Úplně jsem se po přečtení vašeho příspěvku začala těšit. :-) :-) :-) Kéž bych taky neměla žádnou nervozitu a stresíky. :-D
Odpovědět
@veronikaps děkuji😊..on je ten stres okolo opravdu zbytečný..brala jsem to tak,že si jdu vzít chlapa mého života a budou okolo jen naši milovaní,tak proč být nervózní,fakt to byla paráda,hlavně do obřadu hodně jíst a pít a pohoda..my měli obřad v pravé poledne kdy byl děsný pařák a kdybych nebyla najezena,tak to se mnou sekne😂
Odpovědět
Článek se načítá
Ženy, do svatby máme necelé 3 měsíce, začínám panikařit, při tom už nám zbývá jen pár technických věcí dořešit. :-D :-D V sobotu jedeme na týden pryč, tak bych se mohla uklidnit. Uvědomila jsem si, že dělám vědu z té akce spíše proto, že slyším od některých členů rodiny, co tam budeme mít špatně a proč bychom to měli mít jinak. To je takové nepříjemné, ale blbost, já vím. Trochu mám problém s plánováním dopravy, jelikož někdo odvoz chce a někdo ne a jak jet nějak logicky na místo, aby nebyla auta prázdná, to musím ještě vyřešit. Omlouvám se za svůj výblitek, ale potřebovala jsem to a jistě mě chápete. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@monepone Tak zrovna dopravu jsme dnes řešili taky a vyřešili jsme to tak, že to vyřešíme později. 😄 Svatbu máme v říjnu a není možné naplánovat pronájem aut/mikrobusů apod. dokud nevíme, kdo z hostů bude kde a jak přijede, třeba bude mít k dispozici volné auto. Takže to asi budeme řešit spíš 1-2 měsíce dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
@bartokovo a proc ne? My resili autobus a jeste jsme netusili, kolik lidi jim pojede. Radsi at jede poloprazdny, nez aby se nekdo tam nevlezl. Abyste pak volny autobus sehnali. My sice cervenec, ale i tak byl problem. To same kamaradka duben.
Odpovědět
Ahoj, plánuje někdo svatbu tento rok na místě Dvůr Perlova voda? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu na konci srpna a taky už máme dávno domluveného řidiče a to ani nevíme, zda bude vůbec potřeba 😄
Odpovědět
Máme to za 8 dní, jsem nervózní a těším se, takže asi normální stav 🙂 Furt čekám, co se ještě pokazí a budu muset žehlit... Zatím mám nehty - naprostá katastrofa, místo svatebních na zkoušku mám samé třpytky, ale to ještě napravíme, druhá paní mi snad sedne víc... Komplikace od příbuzných - jasně, že vám udělám sekanou na občerstvení před obřadem, ale nemůže ji tam vézt někdo jiný? a ostatní si k tomu ale sežeňte, to já dělat nebudu... takže půl hotovo je pro nás akorát víc práce, ten chleba a hořčice snad logicky patří k úkolu sekaná... no, to taky vyřešíme... A dneska fotky - volám si pro potvrzení objednávky, už na fotky čekám 10 dní a chci jich jen 50, takže pro tiskárnu fakt rychlovka.. a na infolince s ledovým klidem, že to vozí z Polska, kde řádí korona, tak jestli si jako myslím, že stíhají termíny, tak tedy rozhodně ne, a kdoví, kdy to bude... a že to ani nejde zrušit, ale můžu to pak nepřebrat... hlavně, že jsem platila předem a mají to dodat do práce, takže to může přebrat kdokoli... Já vím, samé malichernosti, ale stejně mě to naštvalo... Zítra to bude velký svatební den, tak snad vám nebude tolik pršet 🙂
Odpovědět
Ahoj holky, taky je to nějaké mrtvé, jak vám jdou přípravy? Já dnes dodělala kartičky do fotokoutku, tak snad se využiji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to tu na dovolenkové období :-)
Odpovědět
@kimh Ahoj, já včera absolvovala zkoušku účesu a make-up. Z obojího jsem nadšená, jen doufám, že účes bude pořádně držet, protože ten "zkouškový" se za pár hodin rozpadl. Dneska melíry, takže takový zkrášlovací týden. Zasedací pořádek už snad taky hotový, teď jen aby nějaká dobrá a šikovná dušw nadepsala kartičky 🙂 Minulý týden jsem koupila snad poslední blbinu a to klobouk a srdce na auto. A vlastně ještě kytičky, kterými si omotám berle 🙂 A co ty?
Odpovědět
@kristynasam tak super, to už máš vše, jo já vlastně také byla na zkoušce účesu a super, jsem spokojená. Teď se ještě chystám do ikeii pro svíčky a pomalu budu mít už také všechno. 🙂
Odpovědět
@kimh Dneska jsme nakoupili i přípitek 🙂 Akorát pořád netuším, co kytky. Myslela jsem, že stačí jedna malá (neměla bych ji jak držet) a teď přítel zmínil 5 kytic?
Odpovědět
@kristynasam Jak ti držel makeup? Mi se strašně stíral, jako jen jsem si osušila koutek pusy po napití a udělal se flek holé kůže. Po pár hodinách totálně pryč 🤷 Přijde mi,že můj obyč makeup má větší výdrž, tak jestli je to normální, že třeba nesnesu víc vrstev ? Jinak oči super, vydržely do večera. No a vlasy se do půl hodiny rozpadly. Jsem z té zkoušky strašně na rozpacích. Dávat x tisíc za něco,co si líp udělám sama 🙈
Odpovědět
@kimh Nemáš foto že zkoušky? Já dala svou do alba. Měla jsem dilema, jestli tam dát i fotku make-upu, ale zatím ne.
Odpovědět
@snahnah Make up držel jak přibitý! Skončily jsme v 11.00 a ve 23.00 vypadal pořád stejně. Minutku jsem uvažovala, jak by vypadal ráno, kdybych v něm šla spát 😄 Účes se za pár hodin rozpadl, ale paní tvrdila, že je to prostě jen zkouška, že pak držet bude, tak snad. (Je to 2v1, dávala jsem za zkoušku 1100,-, na můj vkus dost, ale mám pocit, že práci odvedla super.) Jestli s make upem nejsi spokojená, asi bych se nebála oslovit někoho jiného, ta "moje" je taky až 2. pokus. Můžu poslat foto do zprávy. První kosmetička (potřebovala jsem nalíčit na ples) byl děs. Prakticky nenamamlovaná, jen oči jak mýval. (žádné čištění před, malá taštička, prostě měla i málo serepetiček s sebou, na můj vkus.) Za hodinu jsem se na fotkách leskla... Prostě, i kdybych se namalovala sama (a to to neumím) dopadne to líp.
Odpovědět
Me se tedy makeup ani vlasy nehly až do večera, jsem fakt spokojená, cenu mám 3000 za zkoušku i svatbu. Fotku mám jen makeup, vzadu mám falešný cop a v něm kytku
Odpovědět
Tady mám jednu zezadu, ale moc na ni nejde vidět
Odpovědět
@kimh Krásný účes i make-up! Obojí je takové přirozené a jemné, moc vkusné 🙂
Odpovědět
Holky, když už se to tu zase rozjelo, tak se jdu poradit 😄 Na místě naší hostiny nemají sektové skleničky. Tak řeším co s tím. Potřebujeme jich cca 50, kamarádka radí plastové, ale jednak se mi nezdají vhodné na svatbu a druhak se mi to zdá dost neekologické a jako další zbytečný odpad. Tak asi nakoupíme skleněné, ale co s tolika skleničkami pak? Já jsem sice gramle a furt nějaké sklinky rozbíjím, ale tolik sektovek by nám vydrželo do konce života nebo případně do jejich rozpadu 😄 nesetkali jste se třeba s tím, že by je nevěsty poptávaly po bazarech? Jde mi o to, jestli se pak dají udat, ať pak zbytečně nestraší ve sklepě 🤔
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?