Nevěsty 2011 z Mladé Boleslavi. Jste tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Nějaká boleslavanda nevěsta?
Odpovědět
Profilova fotka
@denda.d Tak tě tady vítám... :-) Na Liblice jsme taky koukali, ale až pozdě... :-D Chtěli jsme mít všechno pod jednou střechou - sice v Liblicích by to taky šlo, ale holt pozdě... My to budeme mít v Dětenicích. A dorty máte z e-dorty - jaké náplně jste si nechali dělat? My bysme asi chtěli ty mufínky, tak přemýšlíme o náplních...
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali děkuju :o) máte taky Nepřevázku ? Tak to je supéér, mně se tam ty prostory hrozně líběj :o) Musíme tam dojet aby jsme doladili jídlo a všechno, měli jsme zatím jen jednu schůzku s p. Darmošem, a působil na mě strašně dobře, přišlo mi že se hodně snažej vyjít vstříc. Akorát známá co tam měla letos domluvenou hostinu, jí po 2.schůzce zrušila. Že prej takový jednání nezažila ... no nevim, já jsem zatím byla spokojená, ale uvidíme teď, v každým případě to rušit nehodlám. Doufám, že se dohodneme :o) No to jsem si taky říkala že času je dost a teď už začínám pomalu plašit :o) A kde máte obřad ? Vy už máte vybraný jídlo ?
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame Dětenice nás taky napadly, ale až když jsme měli domluvený Liblice :o) Ale věřim, že v Dětenicích to budete mít supr ! :-) My jsme z e-dorty ochutnávali jeden citronovej a druhej malinovo-tvarohovej, oba byly strašně moc dobrý, všem chutnalo, líbil se mi nápad s tim citronovým, nedokázala jsem si to představit ale výsledek byl super a na léto se to hodí :o) Ale na 100% ještě rozhodnutý nejsme, tolik příchutí, je to těžký ... :o) Ale jsme rozhodlý pro minidezerty, určitě objednáme věnečky, větrníky, roládky a medovníčky ty neměly chybu. Lepší jsem snad nikdy nejedla. A nad jakejma příchutěma přemejšlíte vy ?
Odpovědět
@denda.d já s p.Darmošem zatím měla jen jednu schůzku, a byla jsem spokojená s jeho jednáním i s nabídkou a právě se mi tam moc líbí ty prostory...no předběžně máme jidlo vybrané, ale ještě nás čeká schůzka a přesné domluvení se co a jak..Tak snad se nám nestane nic takového jako té tvé známé, to by mě mrzelo !! No radši na to ani nebudu myslet... Jinak obřad máme "bohužel" v MB na matrice...nedopadli nám dvě jiná místečka co jsme chtěli, tak sme se nakonec rozhodli pro MB!!
Odpovědět
Profilova fotka
@denda.d :-D Jo jo, myslím, že jsme si všichni vybrali dobře... :-) S těma příchutěma vůbec nevím! Mají jich asi padesát a pak různý kombinace. Takže si necháme přivést asi všechny. :-D Ale líbí se nám varianta: krém uvnitř + zdobený mandlovou hmotou + dekorace z mandlové hmoty Korpusy muffinů: č.1: vanilka s čokochipsy nebo č.2: ořechový Krém uvnitř:kakaový, čokoládový – paříž, vaječný koňak, Rafaelo a nugátový A ještě nějaký dortík nahoru... Takže velké dilema... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Já myslim, že nám to oběma dopadne dobře s Nepřevázkou :o) Dám ti pak vědět jak dopadla naše 2.schůzka :-D My jsme místo začali hledat už srpen-září minulý rok, takže volno bylo všude kde jsme se ptali, rezervovali jsme to hned, to je škoda že vám nedopadlo místo co jste si vybrali... Záleží jak má člověk velkou svatbu, ale možnosti tady v okolí určitě jsou. Třeba by jsi ještě něco sehnala :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame pí.Krupičková chce všechno vědět do konce května, takže mám měsíc abych to rozhodla :o)) Poměrně krátká doba když to tak vezmu :o)) Když vy si můžete zvolit víc kombinací, to máte lepší :o)) Koukala jsem že jim na stránkách přibylo pár novinek :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak hlásim že jsme byli na domluvení všech detailů v restauraci v Nepřevázce, a musim říct že domluva s p.Darmošem je naprosto vynikající, ještě nad moje očekávání :-) Na všem jsme se domluvili, v ničem nebyl problém, takže super ! :-) Mám obrovskou radost, že jsme vybrali tohle místo ... :-)
Odpovědět
@denda.d Ahojky, zdravím tě....tak to je moooooc fajn, že jste se s p.Darmošem takhle domluvili!!! a hlavně že jste spokojení!!!!!Docela by mě zajímalo jak jste se domluvili s výzdobou stolů....udělají vám to tam oni?jakože jim dáš svoji představu a oni to udělají...a stoly tam budou poskládaný do účka??? A taky jsi mě trošku uklidnila, protože nás to sezení s ním teprve čeká..
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Ahoj :-) já myslim, že můžeš být v klidu, oni se snažej maximálně vyhovět všem požadavkům. Stoly budeme mít do účka, ale výzdobu nebudeme mít od nich, přijede nám ji udělat paní ze salonu odkud mám šaty, oznámení i koláčky a odkud bereme i kytky, takže jsme se jen domluvili, že postavěj účko a přichystaj jí na ně bílý ubrusy a zbytek si udělá sama, oni to jen doplněj skleničkama a příborama. Ale myslim že určitě budou mít nabídku jaký výzdoby dělaj oni ... :-)
Odpovědět
@denda.d já taky budu mít svoji výzdobu...asi jsem to špatně napsala!!! chtěla jsem vědět, jestli to tam někdo musí ode mě přijet nazdobit nebo to udělaj oni když jim řeknu jak...a kdy ti to tam ta paní bude chystat, ve svatební den ráno? Já jen abych se s někým domluvila aby to tam zajel udělat... A vy už jste s ním teď domlouvali i jídlo a už vše komplet?? Mě řekl že stačí když dorazíme 3 týdny před a domluvíme to!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jo takhle, už to chápu :-) Tak to nevim, ale myslim že by ti to tam mohli naaranžovat podle toho jak jim řekneš, to by nemusel být problém. No nám to bude dělat v den svatby ráno, on říkal že se domluvěj spolu v kolik by přijela a tak :o) My jsme teď domluvili už všechno komplet, svatbu máme 1. července což je už za měsíc ... Do konce týdne nám slíbil že nám pošle kalkulaci na jídlo co jsme vybrali.
Odpovědět
Článek se načítá
@denda.d no mě jde o to, že si výzdobu vymýšlím a nakupuju sama, takže bych pak musela třeba poprosit aby tam ráno zajel a připravil to tam...no uvidíme, domluvím se s ním a pak to začnu řešit!! Asi tam taky zajedeme ten měsíc dopředu, ať víme co a jak s financema a máme klídek a víme že už je vše domluveno... Už se to blíží....určitě se moc těšíš, co?!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali A kdy vy máte termín ? :o) No hele platit to chtěj druhej den ráno hotově :-) Těšim se strašně moc, měla jsem obavy i z toho do kolika nás tam nechaj pak slavit, byla jsem na svatbě kde se to v 11 večer zapíchlo. Ale tady ti to povolej do 4 do rána, myslim že to je až přes příliš :-D Fakt už se moc těšim, příští týden už budem rozvážet koláčky a oznámení, jen si začínám uvědomovat jak ten rok plánování a představ utekl ... za měsíc je po svatbě, a mně tyhle starosti a plánování kolem svatby budou strašně moc chybět, tak si ten poslední měsíc chci co nejvíc užívat :-) Momentálně taky vyrábim jmenovky :-)
Odpovědět
@denda.d až do 4 do rána??? tak to je fajn...ale je to fakt dlouho, to snad ani nejde vydržet, když je člověk celý den na nohách a ve stresu...co vím, tak kolem druhé se to většinou pomalu balí!! Jůůů, takže koláčky s oznámkem rozvážíte tedy měsíc před...každej mi říká jiný termín kdy se to má rozvážet a mě už z toho jde hlava kolem :-( My máme termínek 26.8... Jj ty přípravy jsou fajn, ikdyž je to náročné...ale stojí to za to!! :-) Dáš fotečku jmenovek?? Taky už jsem zkoušela vyrábět...mám je v albíčku...
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Já jsem právě koukala na ty tvoje, jsou moc hezký :-) já mám zatim takovej polotovar, ale vyfotim to a hodim to alba až budu doma :-) No my rozvážíme měsíc před, ale taky už na mě pár lidí koukalo, že je to brzy, že rozváželi až týden před svatbou, ale mně to přišlo pozdě :-D Máme to v pátek, takže si někdo bude muset vzít dovču, a úplně každej třeba nepočítá s tim že půjde i na hostinu. Mně se to zdálo ideální ani jsem to nezjišťovala :o))
Odpovědět
@denda.d děkuju....nijak extra se s těma jmenovkama netrápím, líbí se mi a mám radost že si to můžu udělat sama :-) Jůůůů, tak mám naprosto stejnej názor jako ty...taky mi všichni říkaj že to stačí týden předem...ale to se mi zdá pozdě!!! a máme to taky v pátek a přesně souhlasím s tebou co jsi napsala!!! tak jsem taky říkala že to rozvozíme prostě dřív, at si můžou lidi vzít to volno!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Tak to jsem ráda, že se ti taky zamlouvá tahle varianta rozvážení :-) No já se stěma jmenovkama trápím od začátku, nikdy jsem nebyla nějakej superkreativec :-D A jakou máte domluvenou hudbu ? :o)
Odpovědět
@denda.d no a já??? já jsem vždy byla na obě ruce "levá" říkala jsem jaká to bude hrůza,co já vytvořím..ale nakonec jsem celkem spokojená... Jsem na ty tvoje zvědavá :-D Nám tam bude jen můj spolužák jako dělat DJ a pouštět hudbu...myslím že to stačí...a co máte vy, nějakou kapelku??
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?