Ahoj,
hledám nějakou nevěstu z Prahy, které začíná se zařizováním svatby a většinu si bude dělat sama. Já začínám zařizovat, hledám inspiraci zatím jen na internetu, ale ráda bych zašla někam do kamenného obchodu a tam si vybrala přímo. Takže pokud je tu někdo, kdo začíná zařizovat a oběhávat obchody, ať se ozve, nerada bych chodila sama a přeci jen ve dvou se to lépe táhne:-) Přítel nechal celou organizaci na mně, jen s ním vše konzultuji, než objednám atd. Svědkyně pracuje do 17h, takže s ní nic moc neoběhám.
Budu ráda, když se někdo ozve:-)
Ahojky, ja bydlim v Praze ale svatbu budu mit na morave, termin posunujeme na 13.7.2013. Rad bych se pripojila k zarizovani. Pracuju z domu, pracovni dobu si muzu uzpusobit :-)
Zatim pa, Katka
@mesalina
ahoj, ráda někam zajdu, momentálně sháním nějaký obchod s doplňky, kde bych mohla nakoupit a pak doma tvořit. Nevíš o něčem? Jak jsi na tom ty a kdy se berete?
Ahojky, ja prave nic neznam, ale tez bych potrebovala. Pokud to stihnu, koukla bychc ady na forum, tady se da najit veci, jen na to mit cas :-)
Prave se rozhodujeme, kde budeme mit svatbu - obrad, hostina a raut v jednom a vypada to na 13.7.2013 Mutenice Sklepy Jarosek. Pristi tyden klidne muzem nekam zajit, kdyz najdeme kam :-) tel mam 725 730 122
Ahojky, prave jsem nasla jeden odkaz, co ty na to?
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
ja bych mohla pristi tyden v pondeli, maji do 18.00, ja bych tam mohla byt asi v 16.30.
Posli mi pripadne cislo, at se nam lip domlouva
Katka 725 730 122