Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... nová adresa na koníkovi kdo se chce přidat napište mi do IP jaký máte na koníkovi nick a já vás přidám je to soukromá diskuze take nám to nemuže nikdo číst a otravovat nás ale klidne se přidejte i holky co miminka nemají jako blue, katty apod ;-)
hanyz tebe už jsem přidala ;-)
black: na koníkovi to funguje malinko jinak založila jsem soukromou skpinu a koho nepřdám d skupiny na stránku se nekoukne takže tam budeme mít soukromí, jinak už jsem te přidala tak můžem diskutovat ;-)
ahoj holky. jsem v jednom kole ale mam se bajecne. uzivam si manzelstvi stejne jako bysme byli jenom dva milenci.
hanyz:uvidime,jestli ty bacili zafungovaly :-D
pani blue , ty mas nadherny fotky a moc vam to sluselo. byla jsi krasna nevesta :-)
ty jo, vy jste uzasne aktivni! My jsme strasny lenory :-D
Ja se ted denne param s fotkama, delame fotoknihy rodicum a jeste musime udelat dvd se slideshow a hudbou :-N :-N No a tim uz budu uplne po svatbe..
ja zadne takove veci nedelala, snad jednou az bude cas. ale ted se kazdy vecer nutim napsat aspon par radek diplomky a nejak to nejde...
tady mame fotky z dovci ve Slovinsku: http://fajnofky.rajce.idnes.cz/Karava...
Ahoj holky , tak tento týden už snad budou všechny fotky tak sem pak nejaké přidám :-)
Jinak jsme s hanyz a black opravdu na koníkovi ...:-D
tak snad se k nám ještě nekterá přidáte...:-)
Jinak já už zase něco plánuju tentokráte narozeninovou oslavu pro zlatíčko...budou mu 2... :-)
Takže nerozeninový čokoládky, apod...u mě to pořád jede dokola ted vymýšlím téma...loni to byl medvidek Pú...tak uvidíme. co letos...:-D
kjaju: tak to máme stejně, také už vymýšlím pozvánky na narozeniny, manžel bude mít 30tiny a Vaneska 3 roky, takže uděláme společnou oslavu... :-) Ale asi až v listopadu... :-)
Ještě vymyslet něco origoš pro toho mého milého, hold jsou to 30 narozeniny... Uvítám jakýkoliv typ. ;-) Jen žádný adrenalin typu skok padákem, bungee jumping...atd. :-D Byli jsme na líbánkách (Sardinie) a vyjeli jsme si na výlet lodí, chudákovi bylo zle a ani si to neužil... :-S
kaju: fakt ti to moc slušelo a byla jsi úžasně sladěná a ta kytička byla fakt perfektní!
denda: to je hrozný něco vymyslet viď? Já teda ze zkušennosti vím, že chlapa potěší cokoliv technickýho.-)) nechávám si poradit třeba od kolegy v práci, co je novýho na pc apod ;-)
ahoj holky, muj manzel mel minuly tyden 40 narozky, tak jsem koupila listky na show kterou chtel videt v Londyne a 2 noci v hotelu v Londyne ;-)
Jinak minuly rok jsem mu koupila poukaz na "zazitek s dravymi ptaky" bylo to na farme kde cvici a chovaji drave ptaky, sli do poli a nechali jim ty orly a tak pristavat na rukavice. Jay byl nadsenej, ma drave ptaky hrozne rad :-N
Jo a treba mamce jsem koupila rocni predplatny casopisu National Geographic, to bylo taky fajn.
Tak treba nejaky klucici magazin o autech nebo rybareni nebo co ma rad ;-)
katy děkuju tenhle týden by měl být zbytek už s na ně moc těším...:-)
jinak my jsme loni kupovali tchýni den v salonu krásy a tchánovi k 50. výlet helikoptérou který si přál celý život...
přiteli vetšinou kupuju knížky hry na pc nebo dvd to on má hrozně rád :-)
Ahoj holky, koukám, že to tu trochu umřelo, co? Já už častěji chodím na koníka...přecijen téma těhotenství je tam víc doma :-)
denda: tak romantický víkend by byl pěkný a užili byste si ho oba dva :-) Taky o něčem takovém uvažujeme, než se prcek narodí...a taky potřebuju utratit benefity...akorát si nějak nemůžeme vybrat :-|
Blue: tvému manželovi je opravdu 40? Podle fotek ze svatby mi připadá mladší - já prostě nemám odhad na věk lidí...
denda: romantický víkendy jsou super :-) Můj manžel dostal k 30. narozeninám hodinky, po kterých toužil. Ale vymýšlet pro něj jakékoliv dárky je peklo, protože se denně pohybuje v oblasti IT a spotřební elektroniky, takže s nějakými mobily, PC věcmi atp. nemám šanci uspět. Ale minulé Vánoce se mi podařil super tah - po dohodě se sousedem, který to z něj nenápadně vytáhl, jsem mu koupilu buginu se spalovacím motorem na dálkové ovládání. Pořád o tom básnil, ale nekoupil by si to sám, protože všechny peníze šly do baráku. Takže jsem si náležitě užívala jeho překvapení pod stromečkem, které mi on oplatil žádostí o ruku :-N
kjaju: dneska jsem si vzpomněla, že jsi přidala nový fotky...já hlava děravá =-) ...no konečně jsem se taky koukla na beremko...teda nádherný, nádherně sladěný a malej fakt fešák x-) Jste krásná rodinka ;-)
blue: manžovi je fakt 40? :-o Tak to musím souhlasit, že na to teda nevypadá ani náhodou. A 40 je jen číslo :-)
Kjaju: krasny fotky!!fakt ladite jedna radost :-)
hanyz: dekuju, reknu to manzelovi, ten bude mit taaakovou radost :-D
jakpak se ti dari?Uz je ti lepe? A co mimisek, roste?
blue: hlavně, aby moc nezpychl, když na ten svůj věk nevypadá :-)
Jinak už je to lepší...začínám pomalu ale jistě jíst normálně, ačkoliv mi občas jídlo nesedne (třeba dnešní oběd, ale chutnal mi :-N ). Minulý týden jsem byla na utz a miminko se pěkně ukázalo...chňapalo pravou ručkou po levé noze :-D A také mi odebírali krev na genetiku...mám z toho pěkný dvě modřiny :-S , ale to já mám vždycky, mám mizerný žíly :-( Tak zatím čekám, co bude...bylo to ve středu a řekli mi, že když mi do týdne nebudou volat, tak že testy dopadnou dobře a miminko žádnou vadu nemá...zatím čekám, ale kámoška říkala, že když je něc v nepořádku, tak se v 95% ozvou do 3 dnů...což bychom měli za sebou. Jinak když nezavolají, budu volat asi v pátek do ordinace k mojí mudr., kde by měli mít negartivní výsledek...budu se chtít jen ujistit, protože na další poradnu mě pozvala až 27.10. a tak dlouho se mi čekat nechce :-) Jinak tohle všechno probíráme na koníkovi v soukromý skupince tady nás z Mělníka, tak se přidej a tam je toho mnohem víc :-D Sem to moc nepatří a aby tu mohly taky další budoucí nevěsty probírat své přípravy a nelekly se, že tady se probírají potomkové :-N
Ahoj holky, kjajule, denda, katty.. jste tu jeste nekdo :-) Koukam,ze je tu na beremku uz nova varka nevest z Melnicka, tak jsem vyhledala toto tema, protoze jsme tu probirali hodne veci, ktere se muzou hodit..Kytky, dort, make up..