Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
Blue: a nechceš napsat Miláčkové?Pokud jsem to správně pochopila tak pojízdná je a podle mě je to fakt o dohodě a určitě by i dojela domů..hlavně je profík a s účesama i líčením má 10 let zkušennosti..
katty: ja fakt nevim co mam delat :-( Havlickovy uz jsem zaplatila predem, ach jo..Myslite ze bych dostala ty penize nejak zpet?
Je videt ze Milackova je super, vsechny nevesty co jsem videla vypadali uzasne..Havlickova podle me akorat natoci kudrlinky, ale jine ucesy asi nedela..
pochopila bych Havlickovou kdybych mela nejaky silene slozity uces a propletane vlasy a buhvi co, jenze ten uces co jsem si vybrala je naprost jednoduchy, natupirovat vlasy a pichnout je sponkama na stranu a kulmou zvlnit ohon, hotovo..
blue: je to tedy jen tvoje vec ale já bych se zkusila domluvit s tou miláčkovou a havlíčkový bych se narovinu zeptala zda ti vrátí peníze že prostě s jejíma službama nejsi spokojená...na tom přece není nic špatného... ;-)
blue: opravdu bych to udělala, řekla bych že se obáváš aby zvládla účes a tím pádem chceš vrátit peníze..-) za nervy zda to klapne to nestojí..Taky jsem měla kadeřnici, která říkala, že by ten účes zvládla, ale že se prostě bojí dělat tak důležitou událost jako je svatba..prostě jsem chtěla mít jistotu, že to ten den klapne ;-)
Tak jsem Milackove napsala,ted jen budu cekat,zda bude mit volno.
Jestli jo, tak se pak musim nejak domluvit s Havlic..Ach jo, nesnasim konflikty :-|
Holky jeste ze mam od Havlickove uctenku, nechtela mi ji dat kdyz jsem platila, ze si to pry pise do diare a bude si pamatovat ze jsem zaplatila a kdyz jsem si i presto rekla o slozenku tak byla dost urazena..Ja to nemyslela nijak spatne, proste mam slozenky na vse co platim na svatbu a ono ji to urazilo..Me je jedno zda prizna prijem ci ne, klidne mi mohla jen podepsat nejaky papirek abych mela rekord o platbe..ach jo.
blue: na rovinu? mě přijde divný vůbec to, že po tobě peníze chtěla předem... to se prostě nedělá a hlavně teda mě naopak všude účtenky spíš cpou, než abych si o ně musela říkat(myslím kadeřnice a kosmetičky) a já si vždycky dělám srandu že mi to nikdo neproplatí
no mamka tam pri tom byla se mnou a taky z toho byla dost zaskocena, ze to bylo docela neprofesionalni. Mamka ji tam rekla, nebojte mi to nedavame do zadnyho ucetnictvi to je jen pro nas..
Preci jenom to nebyla stokoruna na tu bych se vyprdla, ale kdyz clovek plati 1800kc 2 mesice dopredu, tak je snad pochopitelny ze chce uctenku..clovek nikdy nevi,ze jo?
ach jo...
blue, tohle je teda divný.... já teda taky nevyžaduju účtenky, ale v tomhle případě je super, že sis o ní řekla.... i kdyby sis vybrala jakýkoliv účes, tak ona nabízí kadeřnické služby, a jestli není schopná to udělat, tak musí pochopit, že se holt necháš učesat někde jinde...
teď jsem přilítla z nákupu, mám na vyzkoušení podprsenku od DIM, což jsem nadšená, jen aby to bylo do těch šatů dobrý... druhá věc je, že je tělová a ne bílá, ale uvidím dneska až to hodím na sebe 8-)
luci: tak snad ti tahle podprsenka sedne pekne ;-) dej vedet :-)
kjaju: ty ses teda vyradila!!!! :-D :-D to vino mate suprovy, milemu se ten napad taky moc libil, ale nevime jak bysme pripevnili nase etikety bez toho abysme museli vina macek v kyblu a odstranovat puvodni vinetu.. :-|
ahoj holky, zdravím po delší odmlce :-)
Nestačila jsem číst všechno, jukla jsem jen katty do svatebního alba NÁDHERNÉÉÉÉ... x-) x-)
Do albíčka hanyzky TAKÉÉÉ SUPEEER, zase jiné, ORIGINÁLNÍ. x-)
A čtu blue jak je nešťastná z Táni... :-( Nevim, proč Ti tohle napsala... ]-( Tvůj účes mi přijde jeden z nejjednodušších... tak držim palce, aby Ti to dobře dopadlo, buď ať najdeš nějakou kadeřnici a nebo kdyby měla volno ta Miláčková. Ale nějak tomu nevěřim, já jí psala tehdy asi 3 měsíce před svatbou, volno neměla a ani prý domů nejezdí... :-x
kjaju: teda Ty řádíš, paráda ;-) Jsi děsně šikovná...vínka, čokoládky a i sirky...to je fakt bomba. A krásný bolerko ;-)
denda: děkuji :-) A kde se pořád touláš? :-N
holky, dobrá zpráva, podprsenka je super, jen tělová, zkusím, jeslti by mohli objednat bílou, jestli ne, beru tuhle, takže můžu jít ke švadleně, aby mi šaty trochu popošila, jsem zvědavá, co mi řekne, jestli to půjde nebo ne, chtěla bych ten korzet trochu přitáhnout, centimetřík dva, aby to bylo opravdu napasované na mě. a upravit délku, vezmu si ty boty a nebudu to už řešit.
O víkendu budeme dělat oznámení, pozvánky, má být ošklivo, tak toho využijeme na tyhle blbiny :-D
jo a objednala jsem si rovnou kalhotky, brazilky bezešvý, taky moc pěkný... dneska mám z tý svatby dobrý pocit 8-)
luci: uvidíš...ale proč by měla říct ne. Bohužel o žádné švadlence nevím...tenhle problém jsem řešila, když jsem uvažovala, že si šaty nechám ušít...ale nesehnala jsem, ale taky jsem to nijak moc neřešila.
no protože to asi bude piplačka, rozešít to a sešít znova.. a ideální by bylo i vyměnit ty kostice v korzetu, páč jsou nepřirozeně špičatý, ale to měly všechny šaty, co jsem zkoušela....
jo teď jsem našla nový boty, tak je hned objednám :-D snad budou sněhově bílý :-D
aha, no tak to držím palečky, aby jsi nějakou šikovnou a ochotnou švadlenku našla...korzet jsem na sobě nikdy neměla...a když to teď čtu, jsem ráda, že jsem zvolila šaty jaký jsem měla...tak snad budou botičky ty pravý ;-)
Teda to změnšování fotek je na palici =-)
denda: děkuju.-)
blue: miláčková 100 % jezdí i domů.-) zrovna po mě měla nevěstu a k té jela..
lucija: mám švadlenu,která mi šila šaty na převlečení (fialové viz album) a taky mi přešívala šaty, ale stejně mi je pak doupravovala švadlena od Miláčkové, aby sedly 100 %. Takže vím vlastně o dvou a obě myslím cenově hodně dobré, jedna je z Kralup a jedna z Prahy.
petu: kdyz tak se mrkni na diskusi zamek Melnik ;-) jsou tam ostatni s obradem na zamku.
Kde budete mit hostinu?Na zamku ci jinde?
luci: no vidis, to je super,ze mas novy boty ;-)