Máš také svatbu 9.9.2011? Přidej se k nám.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky tak možná budeme muset svatbu přeložit původní termín 18.6.2011 tak by se mi líbilo toto datum... Vše se rozhodne do půlky února.
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka Já taky a moc, ale začíná mě štvát to počasí :-( Jinak ti vše klape, žádné rodiné hádky, šaty ti nejsou malé, účes se ti líbí a tak :)) ??
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 Počasí je snad jediná věc, kterou neovlivníš... Taky jsem dnes jukala na předpověď, ale člověk si to nesmí tak brát, i když možná za týden budu mluvit jinak ;-) Hlavní je si to užít ;-) Jinak vše klape, dnes vyzvedneme na poště vínka, o víkendu nalepíme etikety a je hotovo :-) Šaty i vše ostatní je perfekt. Psala jsi, že líčit Tě bude Nikola... mě pro změnu její sestra Romana :-) taky moc bezva, jsou to horzně fajn ženský 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka A líčí tě doma nebo ve studiu ? To by jsme se vlastně mohli vidět co, já jedu do studia :) To jsem nevěděla, že je to její sestra :))
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 ahoj, omlouvám se, že píšu až teď, ale dřív jsem se sem nedostala :-) Líčit mě bude na místě, kde máme svatbu. Byla natolik ochotná, že ráda přijede až tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka Škoda, tak to tam budu ráno sama :/ mohla být legrace ::)) a ty si už byla na zkoušce ?? Jaký máš účes ?¨:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 Zkoušky už mám za sebou a dopadli dobře :-) Ohledně účesu mám na půl takový drdůlek nebo spíš spleteninu a na půl rozpouštěné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka Hmm, to zní zajímavě a nejseš vyfocená ? To by mě zajímalo jak to vypadá :))
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 vyfocená jsem, jen to nemám u sebe :-) je to trošku zdobený, ale ne moc, tak akorát ;-) a co Ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka já to mám v albíčku tak mrkni co na to říkáš :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,mám na Vás otázku, jak to uděláte s dárky.budete je rozbalovat a kdy po dortu nabo až na rautu??? já si s tím pořád lámu hlavu.Moje mamka chce rozbalovat dárky,Tomové mámě je to jedno. .....tak co??nemám ráda tokové to jéééé to je krásný.Možná bych to dala za úkol svědkovi ženicha - je to docela šoumen, mohl by z toho udělat legraci co myslíte holky????
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaucka a nebo si to rozbalování nechte jen pro sebe ;-) @kikika87 juknu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 tak jsem se podívala... moc hezký, maličko podobný budu mít, jen mám ofinu :-) a budu to mít bez copánků, ale podobný styl účesu sedí :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evakaucka Já ti nevím, u tohohle taky váhám, zase když tam budeme rozbalovat všechno tak se tím zabere spousta času, my si to asi rozbalíme sami v klidu druhý den :)) Jen nějaké přáníčka přečteme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka Hm, tak to budeš mít taky krásný :))
Odpovědět
Holky, myslíte že nám 9. vyjde počásko? Každý den to jak maniak sleduju...:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetstorm Ahój...taky to furt sleduju a je to jak na houpačce, každý den říkají něco jiného :( Sice bude tepleji než říkali ze začátku, ale ten déšť mě tam štve.....musíme doufat :(((( !!!!!!
Odpovědět
vyšlo:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetstorm jo jo vyšlo skvěle :) @drozdicka Ahoj, tak jaká byla svatba :) ? A gratuluji mladá paní, všem tady gratuluji moooc !!!
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 ahojky, omlouvám se, že jsem nenapsala dřív, ale byli jsme na svatebí cestě a tak jsem se na net dostala až dnes (pořádně) :-) Jinak na to, jaké hlásili počasí, tak nám vyšlo, později odpoledne jen pár drobounkých kapiček štěstí během focení, bylo to jen chvilinku a tak malinko, že nebylo třeba ani deštníků. Jinak svatbě byla úžasná, moooc jsme si to celé užili, jen to tak strašně rychle uteklo :-( A co u Vás?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?