Ahoj,
pořád tady vidím diskuse o společných datech svatby a já jsem taková opuštěná. :-) Máte taky někdo zkušenost se svatbou ve všední den? A proč jste si vybrali tuhle komplikaci navíc? ;-)
@xvink ahoj já hrozně moc chtěla svatbu v pátek, ale tam kde jsme se brali prostě v pátek svatby nedělají, takže smůla. Ale zdá se mi to jako moc dobrý nápad, takže ti držím palce !
@prajzula Já měla datum od začátku jasné - máme ten den 10. výročí :-) Ale byl to boj. Všude na mě koukali jako na blázna. "A na kdy to chcete? 9.7.? Ale to je pondělí ?!?!?! Chvíli to vypadalo, že nás v ten den nikdo neoddá. Tři matriky mi řekli, že pondělí a středa jsou úřední den a hotovo. Ale pak mi jedna paní matrikářka poradila, že duchovní může oddávat, kdy chce. Takže, ač oba nevěřící, budeme mít církevní svatbu :-) Pak jsem taky musela opustit myšlenku svatby v botanické zahradě, protože tam prostě oddávají jen v pátek a v sobotu. Asi nepotřebují peníze ;-) Někdy se to ale naopak ukázalo jako výhoda. Např. zámky mají obvykle pondělí zavírací den, a když natrefíte na rozumného člověka, není problém to domluvit a máte všechno jen pro sebe. Což je náš případ - na celý den jen pro sebe Dendrologickou zahradu v Průhonicích. :-D
@xvink my to máme taky v pátek. A síce tu pár nevěst se stejným datem je, ale neprožívám tolik zda je to 111 nebo 100 dní do. pořád si říkam že času dost ;)
Ja mam taky patek:-D Chteli jsme puvodne sobotu,ale neslo to a ted jsem rada:-D Kamaradi si volno udelaji a jeste maji vikend na odpocinek.Vsude je otevreno,kdyby cokoliv nevyslo na hrade nebude tolik lidi.
my máme 21.8 v utorok, priatel si vzal do hlavy, že buď tento deň alebo až zase o rok v tento deň, to je nejaký príchod Rusov do ČR či také niečo... takto si vraj bude pamatať naše výročie :D
@kiaara Ja sla v unoru proste pro nake datum svatby na matriku a prisla s 23. 6.- to si muz pamatuje, film 23 videl nekolikrat ( jen hned zapomnel mesic :-))