Ahojky, zdravím všechny budoucí nevěsty co si vybrali toto krásné datum jako já..:-)...Možná je na plánování trošku brzy, ale nikdy neuškodí se podělit a poklábosit co která už chystáte, co plánujete, co by jste chtěli a tak..:-)...snad se nás tu sejde co nejvíc..:-)
ahojky holky.:-) tak já dneska byla na matrice domluvit si termín a hodinu a paní matrikářka má zrovna dovolenou a jak naschvál tak 14 dní..:-)...jinak fotograf je zamluvenýá zálohu budeme posílat tak za měsíc,hostinu už mám taky domluvenou...snad to vše dobře dopadne..:-)...jinak jsem taky zastánkyně nakupovat co nejdřív pěkně se to rozloží a pak to nebude taková pálka..pěkně pomaličku nakupovat..:-) a co vy co už máte nakoupené vyřízené? přeju hezký den :-)
betuska: to nejdůležitější už máme, příští týden jdeme domluvit restauraci! Ty už máš hostinu domluvenou - na co všechno je tak dobré se zeptat, abych na něco nezapomněla?
Ahojky. Taky jsme se dohodli (nevím proč to množné číslo používám :-D ) na 6.8. Když vidím, kdy tahle diskuse byla založena, tak si přijdu mírně opožděně :-D Svatbu bychom rádi na Nové radnici v Brně. To je moc vtipné, protože zadávají termíny pouze 3 měsíce dopředu. Takže vše domlouváme na tohle datum, ale nevíme, zda nás oddají :-| Bude nás tak 50 na hostinu a pak dalších 30 lidí dojde. Zvažuju konání předakce pro známé, kteří nebudou pozváni na hostinu. Ještě vybírám šaty a zbytek až v květnu.
Ahoj všem, i my máme tento termín svatby:). Zařízené máme šaty pro mě, místo svatby, svatební hostinu (dnes jsme dali s koordinátorkou dokupy i menu na oběd, raut a vše kolem), o výzdobu se starat nemusíme, vše máme v ceně hostiny, ubytko zajištěno, oznamka vymyšlená, jen je poslat k tisku, dort domluvený, koláčky taky, kadeřnice i kosmetička taktéž.... a teď si dám chvíli oraz :-D
Ahoj, tak i my ode dneška budeme mít tenhle termín, posouvali jsme to o dva týdn dopředu, takže momentálně máme jen obřad a hostinu, kapelu a fotografku uháním, jak moc jim vadí změna termínu :-( ale každopádně za místo na hostinu to snad stát bude, moc se nám restauračka líbí :-) jinak máme vymyšlení oznámko, hotové prstýnky, vybrané cukrárny (jen to spočítat a objednat), něco málo výzdoby a já mám šaty a objednané popůlnočky :-D
Ahojky, my už máme termín 6.8. zamluvený už od ledna. Máme svatební šaty, popůlnoční šaty, snubní prstýnky a dekorace. Ted vyrábím svatební oznámení a svatební noviny. Čeká nás tedy ještě shánění nějakého pěkného modelu pro ženicha. Jinak máme 50 hostů. Cenově jsme na tom velmi dobře, co mužem uděláme sami. Svatbu máme na zámečku a máme tam známého tak to máme za uplně jiné peníze. Tak už čekáme jen na den D. Doufám, že nám všem v tento den bude svítit slunce... :-)
To já taky :-) my budeme mít taky kolem 50 hostů, svatbu máme v takové jakoby klášterní stavbě na kopci s vyhlídkou na celé město, cenově to vychází taky ok, hostina už bude o trochu horší, no ale svatba je (snad) jen jedna ;-) my se pro ženichův model chystáme do Bandi, až otevřou v Praze pobočku
Tak co holky, co máte nového na svatbu? Nějak nám ta diskuse spí :-D My máme už oznámko s definitivní platností hotové, teď ještě ladíme potisk obálek :-) chystáme se do Bandi a já vyrábím svatební noviny, sice mě to strašně baví, ale vždycky musí Ondra přijít a udělat nějakou počítačovou úpravu, asi nejsem zas takový talent, jak jsem si myslela ;-)
J8 už mám tak nějak všechno podstatné zařízeno, takže čerpám oddech a detaily se budou ladit tak měsíc před. Vlastně ještě příští týden jdem objednat prstýnky, oznámení se nám tvoří a chybí nám ženichův oblek - ale ten taky až tak měsíc před svatbou.
Ale začíná se to nějak nebezpečně krátit, co?
My jsme dneska kompletně oblékli ženicha, oblek je náš, ale všechno ostatní je nové ;-) a máme z toho oba velkou radost :-) zároveň jsme i objevili fajn tiskárnu na oznámení, takže to jen vytiskneme doma kvůli vyzkoušení velikosti a pak už to pošleme do tisku ;-) nakonec budu jen dolepovat mašličky... Krátí se to vážně hodně, začínám mít strach, abychom všechno stihli, protože nás ted čeká ještě zkouškový a mě hafo stáží :-|
lucajda22....ahojky jj rovnou do Buchlovic na zámek a pak si sejdme k Pávovi na hostinu a pořádnou oslavu? a co vy kde to plánujete nebo spíš už máte?...:-)
Ahoj, to jsem ráda za tuto diskusi, my to máme také v tento datum :-D mám dojem, že nám ještě mooooc věcí chybí, ale přítel se k nám začíná zrovna stěhovat,, tak je toho hodně :) Už se moooooc těšíme, aktuálně sháníme fajn varhanici :-D
ahojky.
No jak to čtu, tak si přijdu sto let za opicema :-| 2. května jsem si na Nové radnici v Brně rezervovala termín na 12:00. A pak si dala na chvíli pauzu. Nějak jsem to nechala vyšumět, takže to budu muset dohnat. Máme akorát prostory, jídlo a moje šaty. Ale na seznamu darů pracujeme už měsíc, jelikož nás všichni urgují:)
Já už mám tedy skoro všechno zařízené. Chybí pár detailů. Bohužel tatínkovi zjistili vážnou nemoc, uvidíme jak na tom bude zdravotně. A jestli svatba bude nebo nebude je ve hvězdách....Po pravdě na ní nemám ani náladu. Zjišťuji, že jsou důležitější věci.
Tak jsme byli dneska domluvit podrobnosti ohledně hostiny a jsem vážně nadšená ;-) čekali jsme 150 korkovný za litr vína a nakonec to nebude ani koruna, můžeme si přinést všechno domácí, co jsme chtěli, poradili nám kde nakoupit o polovinu levnější výzdobu, dali skvělé ceny na všechno ostatní, no paráda :-D
Holky tak my už se strašně těšíme, s tím, že je srpen chladnější jsme počítali a právě proto jsme tento termín vybrali. Nechtěli jsme horka co jsou v červenci. Máme obřad venku, ale vše je pod velkým altánem, takže nás déšť nenaštve - leda by přišla nějaká průtrž. Ale to se snad nestane. Focení máme spíše v interiérech, ale i venku, deštníky jsou připraveny. Holky mě vážně déšť neva, přece jen ty fotky budou zase trochu jiný. :-) A hostinu máme v restauraci, k večernímu grilování budeme mít venkovní terásku, naštěstí ale opět pod střechou... Takže děj se vůle boží! Hlavně ale aby vše vyšlo a všichni byli spokojeni. :-)
Ahoj, to jsem ráda, že je diskuse zase obnovená, aspoň na těch posledních pár dní :-) Mě už chytá stres a panka, že všechno nestihneme, přitom už máme téměř všechno doma, ale pořád mě napadají věci, na které jsem zapomněla ;-)
Déšť mě teda štve, obřad máme teda uvnitř, ale focení jsme plánovali převážně venku, takže teď vymýšlím náhradní variantu :-(
Dobrý den, jsme kapela z Opavy s tradicí více jak 20 let. Hrajeme na svatbách i narozeninách. Jezdíme celý moravskoslezský kraj. Na akce dojíždíme s vlastní aparaturou , nebo lze svatební hostinu s hudbou uspořádat v naší restauraci v Opavě na Palhanci. Hrajeme oldies, moderní, rychlé i pomalé.... české i cizí... Cena na dohodě... volejte 776857393 www.uleona.ic.cz
@radek1988 reklama v diskuzi nemá co dělat, brzy tě smažou a dávat inzerát 4 dny předem do diskuze nevěst vdávajících se 6.8. je na nic, když se hudba zamlouvá téměř jako první. ;-)
Holky tak máme po svatbě a byla to PECKA!!! :-) Supr, na obřad pršelo, ale měli jsme ho v jeskyni, takže nám déšť navadil. Původně to mělo být před jeskyní pod altánem, nakonec jsme to ve čtvrtek večer změnili a dobře jsme udělali, jak už jsme psala, máme rádi chládek a sluníčko moc nee, tak nám to vyhovovalo.
A hostina suprová, oběd jen s rodinou, odpoledne přišli kamarádi, večer jsme měli venkovní grilovačku a to už bylo fajn počasí, takže vše vyšlo, doufám že i ostatním! :-) Těším se na vaše příběhy!!! Pa. :-)
Náš den začal hrozně - v celém okolí vypadla elektřina, takže nic nefungovalo :-) pak se to jako mávnutím proutku spustilo, změnilo se počasí, vysvitlo sluníčko, všechno se začalo dařit a byla to náááááádhera :-) krásný pocit být vdaná a prožít tak skvělou svatbu :-)