Datum svatby 9.6.2012. Máte někdo stejný?

Zobraz úvodní příspěvek
Najde se někdo? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@jana_kucerova no i kdyby bylo po dešti světlo tak zas bude všechno mokrý...ach jo...už se vidím jak se budu hned po focení převlíkat do něčeho teplýho a ani si šaty neužiju...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nakonec fakt pršelo :-D ...ale nevadilo...hřála jsem se poctivě zevnitř a v šatech jsem byla až do šesti večer od rána od desíti...takže pohoda
Odpovědět
Tak jak vám to holky dopadlo?
Odpovědět
Také jsme měli svatbu 9.6. bylo to nádherně netradiční :-)
Odpovědět
A pršelo nám jen dopoledne, odpoledne se začalo dělat hezky a v šatech jsem byla celý den:-)
Odpovědět
my nastesti jen par kapek deste po obradu na hromadne foceni, na foceni novomanzelu uz zase slunicko, a celej den jinak docela pekne, ze i na zahrade a na terase v hospode se sedelo, takze super :) ted zacinam resit kam co nahlasit a jake doklady udelat, nasla jsem tu jen nejakou diskusi od slovenske nevesty, tak musim pohledat neco pro CR
Odpovědět
Také už jsem 4.den vdaná paní, celý den byl super, moc jsem si to užila a pršelo naštěstí tehdy, když to moc nevadilo. Změna dokladů a všeho možného je "legrace", zatím si žádám po internetu informace na různých institucích, pojišťovnách atd. a užívám si podpis novým jménem :-)
Odpovědět
My už máme v podstatě všechno papírování za sebou, teď budeme jen čekat na občanky :-) Mmch. gratuluji všem ke svatbě ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?