jááááá. Ten den mám zrovna narozeniny a přítel naznal, že taková příležitost, aby to připadlo na pátek či sobotu už dlouho nebude, tak jsme se rozhodli do toho praštit. Obřad bude v Kuřimi
Taky se přidám...Vyškov. A budem spolu 13,5 roku...takže svatba už je jen takové posvěcení :-D . Jak jste daleko s přípravama? My už máme doma prstýnky, zamluvený šaty pro mě i ženicha, zajištěný místo na svatbu, samozřejmě matriku. Mám domluvenou kadeřnici i kosmetičku, vytištěný oznámení.
ahoj holky! tak pokud nenastanou větší komplikace, tak máme také svatební datum 9.6.:-) .. nu, bude to docela zajímavý experiment, jestli jde "dobra party" zařídit za cca 5 týdnů:-).. zatim máme místo ..
tak jeste nemam boty (coz na vel.42 neni zas tak lehke), oblek, 1 prsten, a vizazistku.... a svatebni program..... ale az na kapelu (ty preferovane uz byly rozebrané) to i vcelku docela jde....
@pecana dekuju.-) ..vsak je to hlavne o lidech, ze?...co jeste chybi tobe??
Tak nám chybí ještě napevno domluvit fotograf, dodělat výzdobu na auta, zamluvit kytku, malýmu boty....a ještě jídlo na raut....už se to nějak moc blíží...
fyzi: Ona se ta předpověď mění každý den. Snad nakonec bude pěkně. Tchánovci nám organizují večerní párty a "deštivá varianta" je, že nesmí pršet... :-D
Holky,ahoj,my máme taky 9/6, Jablonec nad Nisou:) Já přemýšlím,jestli si mám zítra radši zamluvit bolerko přes šaty,ale třeba to počasí nebude tak hrozné,co myslíte vy?
No já mám ústřel krční páteře...furt to nechce povolit a tak se místo zařizování kurýruju v posteli abych si na svatbě aspoň zatancovala. No a zjistila jsem že se nic nezblázní...chtěla jsem vyřídit ještě tolik věcí ale když nemůžu chodit tak je prostě musím nechat být. Jen to počasí mě teda štve...napřed hlásá tropy a nakonec bude pršet. Máme mít odpolední raut venku.....a já ještě s tím krkem nesmím prochladnout. A ani fotit by se venku v dešti nemohlo....ach jooooo :-(
My se taky bereme v sobotu... S tím focením bch si hlavu moc nelámala, nejlepší světlo na focení je po dešti :-) Ale pořád hodně doufám, že pršet nebude, my to máme na zánku Loučeň... Tak nám všem přeju ať to vyjde parádně! Mějte se krásně.