@petralaura - já to stažené nemám, nám to budou hrát živě klavír + housle... Ale tady http://www.flvto.com/ si zadáš odkaz toho pachelbela a mělo by ti to stáhnout jako mp3 ;)
Ahoj holky, jsem taky ve vašem termínu :-D zrovna sedím nad hudbou na obřad... nevšimla jste si některá těch přihlašovacích údajů do emailu, kam nevěsty odsud ukládají písně? já to zaboha nemůžu najít ]-(
Ahoj holky, tak já jsem si nakoncec vybrala od Sleeping at Last - Turning page, ze Stmívání, uplně mě to nadchlo ač je to profláklé, k nástupu ženicha a ostatních nejspíš bude Bitter sweet symphony a k obřadu nám bude hrát Hans zimmer - Tennessee z Pearl Harboru, na děkovačku přemejšlím o písni od Gotthard - Heaven (ač se v tom zpívá o rozchodu - nevím jestli na to brát ohled), ale sama o sobě je písnička krásná. Jinak už máme vše, jen zaplatit místo obřadu, zítra se jdem dohodnout na jídle a rautu, dnes jsem byla domluvit květiny a zbývaj jen drobnosti, jako košile, kravata, kalhoty pro prcka :-) Snad vše vyjde :-)
@happyhelen proto jsem včera raději objednala půjčení kabátku...rukávků...bolerka...no jak se tomu říká? Ale nám bude svítit slunce, zpívat ptáci, vonět tráva,hučet řeka :-D
Já taky netrpělivě koukám na předpověď. Zatím je to na nějaký jistoty daleko, ale hlásí 23 stupňů a polojasno :) To je ideálka :) A vzhledem k tomu, že se ten víkend v Pce koná letecký den a na ten bylo posledních X let vždy nádherně, doufám, že se tradice neporuší ani letos :-)
Tak mi to nedalo a koukla jsem na dlouhodobou predpoved... Teplota max 22 stupnu a polojasno mozna nejaky kapky stesti taky spadnou.tak snad bude hezky,no je to takovy 50 na 50...
no tak doufám, že ten letecký den dodrží tradici hezkého počasí :) teď jsem koukala na předpověď a asi to pěkně odneseme :( má pršet a teploty kolem 15stupňů, to teda nic moc na zahradní party s dětma :(
No, tak my jsme v ...... Máme obřad v zámecké zahradě, koupenou slavobránu, v květinářství na ni zamluveno aranžmá, vše do puntíku připraveno - kdo, kde bude stát, kdy vyhazujeme svatební holoubky apod....
Asi to vše budu muset předělat ještě na svatbu v knihovně, ale tam je málo prostoru a ani se tam všichni nevejdeme.... Moje noční můra se pomalu realizuje.
To je tak nespravedlivéééé - celou dobu něco vymýšlíte, strávíte nad tím hromadu času, stojí to mraky peněz a nakonec vám to zkazí (mimo rodiny - tou už se ale točit nedám) počasí.
Holky, co budeme dělat, já už brečím...
@petralaura neboj, vždyť to s tím počasím může nakonec dopadnout úplně jinak. My máme svatbu o den dřív a taky venku v arboretu a žádnou náhradní variantu nemáme. Všem jsem poslala instrukce, že je obřad venku a ať jsou připraveni na vše. Koupila jsem obří deštník a gumáky a jsem pevně rozhodnutá si nenechat ničím, natož počasím svůj den zkazit.
Špatné počasí má i svá pozitiva- nebude nám vedro, nebudeme se potit, nebude se nám v horku roztékat make up, nebudeme padat žízní a fotky budou mnohem efektnější, než kdyby svítilo slunko :-)
@petralaura@barucca holky, taky to ještě úplně nevzdávám, když nebude pršet a bude aspoň těch 18, tak by to šlo, no uvidíme :) my to máme taky venku, hlavně odpo s rodinou a dětma :)
určitě to nebude tak hrozný :)
holky, jste moc hodné. Díky za povzbuzení. Je toho na mě teď trošku moc. Za poslední měsíc nevím, co dříve. Mám jednu velkou zakázku, kde se bortí jedna věc za ruhou - ne díky mně, připravuji soudní spor o zřízení věcného břemene, do toho musíme urychleně koupit pozemek, jinak neprojedeme vůbec a 200 tis. fakt nemám - i přes občasnou práci jsem na MD, no a do toho všeho svatba, kterou bych si chtěla užít. Vše se snažím řešit s chladnou hlavou - dnes už to ale vygradovalo...
Rothodně si nechci stěžovat, ale teď, když jsem to vše vylíčila, je mi lépe :-)
@petralaura jo, to jsou prostě dny blbec, taky takový mám, ale ono se vždycky po bouřce rozjasní, tak hlavu vzhůru, dopadne to dobře :) svatbu si koukej užít :)
@petralaura Držím palce ať to vše zvládneš bez nervů a s úsměvem. I kdyby trakaře padaly, bereme si přece ty nejlepší chlapy ne světě a o to tu přece jde především :-) A když náááhodou bude pršet, tak jedině štěstí :-)