holky, já se tady s váma vždycky dobře uklidním..jsem ráda že nejsem jediná co ještě nemá vše zařízené..
@jancip: tak to už máte v pohodě..nás ještě čeká nákup bot a to z něj asi vyrostu..odkládá to jak může, protože ho poŕád bolí prsty jak jsi je obrazil..
takhle to vypadalo ještě minulý týden..teď už mu to naštěstí nehraje tolika barvama, ale do některých bot se pořád nevejde..No mám já to doma šikovnýho chlapa ;-)
@chanellka : člověk by si myslel, že se mu to stane třeba na závodech, ale ono ne..my se jdeme zrelaxovat do termálu, do aquaparku a on sebou švihne mezi dveřma - mezi venkovním a vnitřním bazénem..byla tam trochu vyčnívající kachlička, tak o tu zakopl, hodil záda a prstama nabral futra :-o a ten loket a dlaň, ze kterých mu valila krev jsem radši ani nefotila..No chudák byl po tom pádu pěkně zelenej..takovej malej šok..
@petulkavt ježííš tak to musel vypadtat teda, tak ať už raději do svatby nic nedělá :-D ale vlastně má ty závody jak si říkala, tak hlavně na něj musíš pořádně dohlídnout :-)
@chanellka : no právě ty závody :-( včera mi říkal, že nemám být zbytečně hysterická, že jede jen padesátku..že to se odjede tak rychle že si při tom nestihne nic udělat..Zakázat startovat mu nemůžu, tak co nadělám..Na tyhle závody se těší celej rok, kvůli tomu taky nemáme svatbu 20.8. ale až 27.8.. :-)
@petulkavt jo táák :-) ale tak já bych mu asi věřila :-) Můj taťka taky jede závody 20.8 a nepřijde mi to divný... tak snad to oba ve zdraví zvládnou :-)
Ahoj, tak jsem dneska ráno byla na kontrole na očním a hned mě poslali na nějakej zákrok, takže oko napuchlý, modročervený, nic nevidím, no to se může stát před svatbou jen mně!!! Snad to trošku splaskne a zbytek půjde zamaskovat... :-|
@nomka : neboj, ještě je dost času..otok urćitě splaskne a než se vdáš tak se ti to zahojí..Já měla po minulé kontrole zarudlé oči tři dny a nakonec pomohl starý dobrý oftalmo septonex..
@chanellka ahoj, dostala jsem se k tomuhle foru taky až teď, máme taky problémy s příbuznýma a ten tvůj příběh s těhotnou-vdávající-se sestřenicí mě dostal - já bych jí tedy bez skrupulí poslala do háje, ať si kazí svatbu někoho jinýho - podle mě je to neuvěřitelný sobectví...Tak držím palce, ať vše vyjde ;-)
@klarasr Ahoj já už jsem z těch příprav tak unavená, že těhotnou sestřenku už neřeším. Všichni už to ví a každý si o ní myslí své takže tak. Dnes mi na svatbu odřekla moje kamarádka z dětství tak to mě mrzí daleko víc, že nepřijde. A měla i pár funkcí na svatbě takže nevím jak to teď zaplácnout.
Ahoj holky, tak co je u vás nového?..U nás byl hodně zajímavý víkend - já vyspávala kocvinku po rozlučce (jako slušně vychovaná jsem přišla domů až za světla) a babinec z celé naší rodiny pekl..No teď už jsou naštěstí všechny koláčky rozvezeny, rozneseny a v mnohých případech doslova sežrány a část koláčků je taky u ledu - a to doslova..V mrazáku už čekají nachystané na svatbu. Budou tvarohové s hrozinkou, povidlové, makové s mandličkou a marmeládové s ořechy..Mňam.. :-)
Mně to ještě pořád nepřijde, že už je to tady za takovou chvilku! Chodím do práce, furt něco zařizuju a na víc není čas.. Až bude všechno připravený dle mých představ, budu se moct konečně už jen těšit! ;-)
Můj ženich nemá košili. Chceme tmavě zelenou kvůli kytici a není k sehnání. Takže pokud ji zítra neseženeme tak budu muset trochu obměnit kytici. O víkendu budu tvořit jmenovky, mašle do kostela a možná svatební noviny.Jinak jsme snad na nic nezapomněli, ale letí to teda strašně rychle.
A abych nezapomněla....moje kamarádka z dětství nakonec na svatbu nepřijde, kamarád si zlomil nohu o víkendu a v ten samý den se rozešli naši známý, kteří spolu byli pět let. Tak snad se už nikomu nic za ten týden nestane.
Ahoj holky, tak fakt jsem ráda, že nemáme na svatbě limuzínu..Před chvilkolu jsem viděla jednu svatební kolonu.. Bylo jich docela dost a asi se chtěli všichni vejít do jedné zelené..No dopadlo to tak, že limuzína s nevěstou zůstala v půlce křižovatky a zablokovala provoz všemi směry..Ještě štěstí, že v tu chvíli nejela žádná šalina..Doufám, že nám se nic podobného nestane..
@pajami se svědkem od Radka se jeho partnerka po sedmi letech od začátku roku odešla dvakrát... Momentální stav je, že jsou spolu, snad to ten týden ještě vydrží :-D