Ahojky :-)
tedy vy jste se tu rozjeli :-) Srázek byl super a doufám , že ho brzy zopakujeme ;-) Strašně ráda jsem vás všechny poznala a ty co jsem nepoznala tak se těším, že brzo poznám ;-) Mam z toho dnešního odpoledne velkou radost :-)
Jo jo, bylo to hrozně milé, konečně doopravdy víme, s kým si píšeme....... ;-)
Vašek vytuh okamžitě, byl úplně na mol...ach jo, člověk vytáhne paty z Prahy a je to :-D :-D :-D
Musím ho hlídat :-D =-)
Zuzi moje řeč ;-)
Jinak možná lepší že vytuhnul ne? :-D :-D :-D :-D To víš kocour není doma a myši mají prééééééé :-D :-D :-D
Jen mam pocit, že by to mělo být obráceně :-N
Blani:moc hezky se tam mračím............. 8-(
Červen první jsem také nenašla, našla jsem konec dvojky a na jedničku jsem nenarazila......
Už opravdu jdu, papa
Ivi - vůbec....včera mě dostala do postele až ta věštkyně na mobilu v TV :) Tak uvidíme, co budou dnes dávat v telce, já musím mít u PC něco puštěného, hudbu nebo TV...
http://www.modrykonik.cz/album/album.... no jooo, máš pravdu :-D
mě se teda taky moc nechce ale musím, ráno chci vstát kol 8 a učit se dneska sem nic neudělala, teda krom te oslavy :-N tak brou noc v tv budou nejspíš zase nějaké horory to bych nešla spát tuplem jak bych se bála zavřít oči :-N :-D
Tak já jsem dodělala dortík, ještě peču chleba v pekárně, ale snad pro dnešek padla, zbytek dodělám zítra
A taky jsem v nějaké dobré náladě, teda moc dobré náladě. Petr se mě ptal, cože jsme to tam pily a nevěřil mi, že nic alkoholického...
Holky jsem fakt úplně nadšená z toho srazu, bylo mi s váma super a perfektně jsem se bavila, fakt to musíme brzo zopáknout
Tak jsem si konečně na 100% vybrala album, sice je drahé, ale co už :-| Ať to vydrží. Manžovi cenu radši říkat nebudu. Akorát mám strach s barvou, mají vínové, což by bylo super, že jsme měli takovou svatbu, ale aby to nedopadlo jak u Markétek, že to bude spíš hnědá nebo kdoví jaká :-. Jestli nemám radši objednat černé. Bílé bohužel nemají :-|
holky fotečky super
jejda mě je smutno :-(
jinak nevíte co je s Ferinkou??????? :-o :-o :-o už jsem si na ní vzpoměla včéra a ted jak Blanka vyhrabala ty albíčka tak mě to tuklo znova nevíte o naší mamine někdo něco??? =-)
bré ranko x-)
Mury nebuď smutná , však sraz ještě jistě bude a ty jsi si užila sraz 28:o)
Leni Šárka neporodila a Terezku sme videli i na UTZ x-)
tak a ja jdu po snidani uklizet po oslave :-|