4. 9. 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj :-) Je tu nějaká nevěsta se společným datumem ???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holkýý, tak jsme včera byli domlouvat hudbu na obřad. Budeme mít tyhle písničky: příchod - svatební pochod, proslov - Unchained Melody, prstýnky - Voda voděnka (vnutil nám to, prý bude zpívat jeho manželka, ale mě se ta písnička nelíbí 8-( , snad mu to vymluvíme :-) ), podpisy - B. Adams - Everithing I do, I do it for you, gratulace: Leaving on the Jet plane....
Odpovědět
Profilova fotka
a.n.e.t.t.: nehty budu mít taky gelový :-) Ty svoje mám hrozný, takže nemám jinou volbu. Ale mě to nevadí, protože se mi gelovky líbí ;-) Asi budu mít klasickou francii anebo uvažuju o stříbrném proužku v místě přechodu mezi "nehtem" a bílým pruhem (špičkou). Vypadá to moc elegantně a nepřeplácaně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Oleek a kolik tak stojí gelové nehty a pka ta franc. manikura? já vůbec netuším :-N . Purblanca: teda mě ty písničky nic neříkají :-N , ale určitě jste vybrali dobře. Jak nám bude zpívat ta ségra přítele, tak akorát vím, že bude zpívat Ave Maria (to už sama o sobě mě tato písnička dojímá a ono víc to bude na mé vlastní svatbě :-N ) a když jsme koukali na video známých, kde taky zpívala, tak se mi tam líbilo, když zpívala z lotranda a Zubejdy - Nám se stalo něco překrásného, nám se stalo něco divného, našla holka kluka nešťastného, zamilovala se do něho... (jestli to někomu něco říká) To je moc hezoučký :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
annav: mě se na Tobě líbí šatičky č.2.... a teď babo raď že ? :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Purblanca a kolik ty gelovky stojí tebe? A ještě dotaz, kdy si to budete nechat dělat. Já budu mít dovču před svatbou už od středy, možná už v tu středu, co. Na pátek máme prý nárok ze zákona a nebere se to z těch dnů dovolené 8-) .
Odpovědět
Profilova fotka
a.n.e.t.t.: gelovky, vč. francie stojí od 400,- do xxx,- Hodně záleží na nehtařce... Ty moje budou stát 700,- ale za to by měli být pěkný... Vyzkoušela jsem několik nehtařek asi tak šest... většina udělala nehty křivě nebo jedna ruka byla jiná než druhá... Každopádně to vyzkoušej před svatbou, abys nebyla nemile překvapená (kvalitou) a ať si na ně zvykneš. Doporučuju ti si je nechat udělat tak měsíc - tři týdny před svatbou, aby sis na ně zvykla (pokud jsi je ještě neměla), protože pak si budeš připadat strašně neohrabaná :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nehty by sis měla nechat udělat v pátek před svatbou, aby sis je nezničila nebo neulomila...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ale nechtěla moc dlouhý, jen aby to vypadalo pěkně. Ale kdyby mi udělali každou ruku jinou, to by mě pěkně nasr... ]-( . A ony se ty nehty dodělávají? Jakože kdybych si je nechala udělat ty tři týdny před svatbou, tak bych pak mohla jít v ten pátek na dodělání?
Odpovědět
Profilova fotka
Purblanca: Dobrý výběr hudby, ale ta voda voděnka mi nic moc neříká,.................... Anet: U nás dávám 600,- za vše i s malováním. Jak říká Purblanca, pokud jsi je nikdy neměla, běž na zkoušku, at si na ně zvykneš, pak by sis opravdu ani "sedinku neutřela" jak se tady u nás říká, než si zvykneš. :-D Ale tím Tě nechci vyděsit :-D Je to jen o zvyku. Zubejdu znám, taky sme ji poslouchali :-) ale nakonec sme vybrali na rozjetí - Já vím od Neckáře a Vondráčkové (je to spíš recese) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
oleek: no to určitě znáš,... od Uhlíře ... http://www.karaoketexty.cz/texty-pisn... mě se fááákt nelíbí... :-| Ale je to náš "známý" a je mi blbý mu říct, že nechci, aby tam jeho manželka zpívala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbu se většinou dělají nehty úplně nový, Ty doplňované nevypadají tak dobře jako ty "nové" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé x-) tak to už vím co je Voda voděnka. Ale já ju teda miluju, protože S čerty nejsou žerty je moje nejoblíběnější pohádka x-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
oleek: no, my jsme vybrali jen toho Adamse, Leaving on the jet plane jinak nám ty ostatní naservíroval ten náš hudebník, ale zase lepší, než klasika jako princezna ze mlejna atd. ...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já jsem zase ujetá na ty klasiky, ty pohádkový písničky :-D . A co myslíš z princezny ze mlejna, jako písničku? Nebo to byl jen takovej příklad :-N ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já pohádky miluju, jak s čerty nejsou žerty, tak princ. ze mlejna, ale pohádkový písničky na svatbu se mi nelíbí :-| Raději klasický "normální" písničky...
Odpovědět
Jee Bryana Adamse mám moc ráda, dobrá volba x-) to bych asi chtěla na první novomanželský tanec ;-) na matriku musíme už během týdne se taky jít domluvit na té hudbě, pořád na to nějak nezbývá čas, chlap jezdí domů až po páté :-| já mám gelovky už určitě víc než 4 roky, tak nehty naštěstí řešit moc nemusím, jen si je nechám dodělat asi ten den dva před svatbou ;-) Oleek jaké konkrétní fialky seženou to netuším, řekla jsem jim, že potřebuji pár tmavě fialových kyti na stoly a paní hned, že fialky nemusí vypadat špatně,mně se taky líbí, tak uvidíme co vykouzlí. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jani a já teda miluju vůni fialek. Toho se fakt můžu učuchat :-D x-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nechcete si rozmyslet to solárko... http://www.novinky.cz/zena/zdravi/204... . To je děsný ;-( :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
no... asi to přehodnotím... jak jsme byli teď na dovolené, tak jsem si z ramen sundávala ramínka od plavek, tak snad to bude OK. A navíc, u sv. šatů budu mít ramínko za krk ;-) - to taky něco zamaskuje :-D Solárko ruším x-)
Odpovědět
Profilova fotka
janula: se máš ;-) Já bych chtěla gelovky taky "pořád" jenže mi moc nedrží... jak jsem tu psala, vyzkoušela jsem hodně nehtařek tzn. i hodně gelů ale žádný neodolá mým "upoceným" rukám :-| Nakonec jsem si lampu a gel koupila, takže když mi něco nedrželo, opravila jsem si to.. jen mě štvalo, že to zabere tolik času... teď jsem právě u nehtařky byla, nechala jsem si udělat nehty za 700,- a druhý nebo třetí den mi odpadl celý nehet ... mě se totiž nadměrně potí ruce :-( a tak ten gel to prostě "podmáčí"... :-| :-| ]-( Tak jsem si udělala doma novej ;-) Teď jsem se dost ráchala ve vodě, tak ostatní taky už moc nedrží.. každopádně, k nehtařce půjdu až v pátek před svatbou. Teď si je buď všechny sundám anebo budu udržovat do svatby... zase bych si je chtěla nechat, abych na ně byla zvyklá... závidím všem, kterým nehty drží :-N ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anet: Do solárka normálně nechodím a tak nevěřím, že když si před svatbou 8x skočím, že dostanu rakovinu. Naštěsté nemám žádná znaménka,........tak to risknu. Chci být trošku k těm svatebním šatům zabarvená a nechci to řešit sprejem. Je riziko, že zflekatí, umaže šaty, nechytne se rovnoměrně,........prostě solárko to jistí. Purblanca: a nezkoušela si místo gelovek akryl? Ten by Ti myslím držel jako fest!!!!!! Upocené ručky neručky... ;-)
Odpovědět
purblanca: tak to já taky nejsem :-) Nehty mi vydrží tak první týden, a pak je začínám ztrácet :-D Nechala jsem si nalepit umělé, protože na ty moje "žebráčky" nic jiného neplatí. Do umělých jsem šla zatím dvakrát, abych si zvykla, a vidím to tak, že to vydržím do svatby a pak končím.
Odpovědět
Profilova fotka
oleek: no já nevím, všichni mě od akrylu zrazovali a ani mi nepřijde tak hezkej jako gel... karolinkak: takže máš jenom nalepený celý nehet ? A čím se to lepí ?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky ?? Budete připravovat rýži pro svatebčany do kornoutků ? Jak jsem to u pár nevěsta tady viděla ? :-)
Odpovědět
my budeme rozdávat bublifuky 8-) nezapadává to do vlasů a na fotkách to krásně vypadá :-)
Odpovědět
purblanca: umělý nehet ti nalepí (nějakým speciálním lepidlem na nehty), asi tak do poloviny tvého nehtu, zpiluje aby ten přechod nebyl vidět a pak dá gelovky, celá procedura mě stojí 490,-
Odpovědět
Profilova fotka
karolinkak: jo, tak to jsou gelovky... když nemáš svoje dostatečně dlouhý nehty, tak se to dělá takhle a to je to, co mi odpadává :-N zjistila jsem, že je mnohem lepší obyčejný vteřinový lepidlo :-) denluk: jj, bublifuky jsou fajn :-) jen nevím, jestli by to ta naše rodina unesla - tolik "změn"... :-D (svatba venku)
Odpovědět
Profilova fotka
Purbl: jo, akryl není tak pěkný, ale fakt vydrží, ten ani sama nesundáš. O rýži sme se zrovna o víkendu bavili s mladým.........ale nevíme - nerada bych ji pak lovila z šatů a vlasů 8-( i když účes nebudu nějak extra drdůlkovatý. Děti budou mít bublifuky,......pár kvítků by se taky mělo hodit do davu.........mno, ještě to proberu s držtičkama :-N teda družičkama a uvidíme.... A to se kupuje nějaká spešl svatební kilo za 500,- nebo stačí parboildka? :-D
Odpovědět
purblanca: tak to vteřinové taky zkusím :-) A jak to děláš když ti nehet už odrůstá? Mně strašně rychle rostou nehty, takže 'spodek' mám tradičně po pár dnech bez gelovek. Jo holky a kupujete kytky taky maminkám a družičkám nebo svědkyním?
Odpovědět
Profilova fotka
K tomu solárku, to není poprvé co jsem četla o tom, že z toho měl někdo rakovinu kůže, já bych do toho nešla ani jednou :-N , jsem poseroutka :-N a mám se asi moc ráda :-D . K nehtům, jejda budu to muset ještě moc promyslet. A ten akryl ani nevím co je. Jinak mě se ta rýže moc nelíbí, všude to člověku napadá, takže já to rozhodně nebudu kupovat, toto si myslím, že je spíš o tom, co na vás připraví kamarádi. Tak když nás budou chtít posypat, tak to přežiju. Bublifuky u mě určitě ne. Jen jsem zvědavá co kamarádi vymyslí po obřadu - kouli na nohu, ohlávku, to jsem opravdu zvědavá :-D .
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?