Ahoj holky, my jsme na oznamko nakonec vybrali - S radostí oznamujeme, že naši lásku manželstvím zpečetit chceme dne .... Zdálo se nám to nejvýstižnější vzhledem k tomu co jsme našli. Jinak žádnou básničku či citát nemáme, jelikož máme taky takový formát oznamka jako purblanca...tudíž by se tam už nic nevešlo...
purblanca: moc pěkné oznámení - krásné, jednoduché, nic přeplácaného....
Holky já údělala průser v práci :-( , měla jsem něco domluvit s ekonomkou a jednou klientkou a domluvila jsem to úplně naopak a jsou teď z toho jen zmatky, já jsem takovej blbec :-( , jsem dostala sprda :-S ... Ach jo :-( .
wojcle: máš moc hezký jmenovky, šikulka ;-)
Holky, ještě k výzdobě hostiny. Já budu mít plovoucí svíčky a i normální v těch kalíškách z Ikey. Tak přemýšlím, jestli mám ještě zajišťovat kytičky na stůl... nějaké malé. Aby to nebylo přeplácaný :-|
děkuji moc .. pochvala potěší :-) Já přemýšlela o tom samém, budu mít spoustu svíček, kamínků, plátků růží na stole... Mluvila jsem o tom s paní v hospodě, když jsme se tam byli domlouvat, ta mi poradila, ať tam určitě nějaké kytičky dám, tím se to prý tak hezky oživí...zažila prý hostinu bez kytek a nebylo to ono...a myslím že něco na tom je. Když tak prostě vynechám něco z toho co mám nachystané, aby tam ty kytičky byli. Ostatně ty kytičky co mám v plánu si objednat mám v albu ;-) ... Jen takové jednoduché...
wojcle: myslíš tyhle ? : http://www.beremese.cz/album/view.php...
taky mě moc zaujaly :) Ale bojím se, aby nebyly drahý... :-( Sáček těch kamínků stojí 80,-....
spíš uvažuju nad těmito... http://www.beremese.cz/album/view.php...
taky jsem uvažovala o těch růžičkách, ale došla jsem ke stejnému závěru jako ty ... moc drahé... :-( i když krásné
Wojcle: ty jmenovky jsou fakt moc krásný :-) , to jsi opravdu šikovná ;-) i ty kytičky s emi líbí.
A my máme konečně domluvenou schůzku se zlatníkem, zítra ve třičtvrtě na šest, už se těším 8-) .
Sice nebudu mít kytku z gerber, ale myslím, že to nebude vadit. Hlavně aby ladilla barva... Nakonec jsem se rozhodla pro růžovo - bílé kaly. Paní v květinářství mi stejně ríkala, že ani maminky by neměli mít kytku z těch samých květin jako má nevěsta, prý se to nedělá, aby nevěsta byla ten den výjmečná..ale je docela možné, že se na to hledí jen u nás, v jiných krajích to může být jinak.... 8-) Byla jsem na svatbě kamarádky a ona měla kytičku z růží a výzdobu na sále z gerber a bylo to krásné.... A ty už víš jakou budeš mít kytku??
váhala jsem mezi růžema a kalama. Ale kaly zvítězily x-) Jsou moc elegantní a myslím, že se budou hodit i k mým šatům, jsou taky takové jednoduché :-) Ale s barvou váhám. Svatba bude oranžovo-bílá. Kaly se mi líbí víc bílé a kombinaci bych nechtěla, tak nevím....
Já taky váhala mezi kalama a růžema. Ale já bych zas pro kombinaci byla. Bílé kaly jsou krásné, ale mě přijde, že by mi zanikly, když budu mít bílé i šaty. Já spíš přemýšlela nad rudo bílými růžemi a nebo sitě růžovými.
viděla jsem nevěsty, které měli bílé kaly a moc se mi líbily a zase nepotřebuju aby nějak vynikaly, to mi nevadí x-) Každá máme jiný vkus :-) , jaký by to bylo, kdyby jsme měly každá stejnej ? :-|
Purblanca: jasně, každá má jinej vkus, to je jasný :-) . Třeba já kytku nechci až tak výraznou, že by byla třeba celá z rudých růží, ale zase třeba jemně růžová je až moc nenápadná. No já jsem vybíravá, to je hrůza :-D .
Holky a to bych ani neměla přiznávat, že mám Bc. z češtiny 8-) , o to hůž, když napíšu blbě i/y :-D , asi vrátím titul :-N .
a.n.e.t.t, no všimla sis toho, budiž ti odpuštěno :-D
Já zase píšu tak rychle, že ruce jsou rychlejší než mozek a taky tam mám plno chyb...nu co už x-)
To já právě taky a kolikrát si to ani po sobě nepřečtu a čtu to až to odešlu a pak se divím :-D .
Wojcle: ty kytičky v albu máš moc hezké, ty tmavší jakoby až do fialova, jsou to myslím třetí a čtvrtá fotka, jsou úžasný x-) .
tak jsem si objednala šatičky, snad mi budou :-N No, když ne, tak je vrátím a objednám si jiné u jiné firmy, ty mají i tu vel. co potřebuju. Ale nebudu je mít, jako většina nevěst, jako popůlnočky, to ne, říkám si, že nevěsta jsem jen jednou za život, tak si ty svatební chci užít od začátku do konce x-) x-)
Vezmu si je až druhý den, kdy u nás bude ještě rodina, tak to pojmu tak trošku ještě slavnostně, no a pak si je vezmu na svatební cestu... ;-) hmmmm, už se nemůžu dočkat. Na tu svatebku se snad těším ještě vííííc.
A co vy, děvčata ... x-)
Tak to jsme na tom stejně s těma šatama, taky jsem říkala, že v nich budu co nejdýl. Teda já se přiznávám, já jsem říkala, že je budu nosit ještě celou neděli, abych si je pořádně užila :-D :-N . A my budeme mít teda předsvatební cestu už v červenci a už se taky horzně těším, až si odpočinu od práce, někdy je to tu na zabití :-N .