Ahoj holky, tak kolik nás tu je s tímto termínem? A jak na tom jste? Já začínám být už taková nervózní, jestli teda fakt máme všechno zařízené, protože mně už jde z toho všeho hlava kolem 😄 a teď nám odřekli maso na hostinu a klobásy, takže ještě budeme muset rychle shánět maso. Takže je tu někdo, kdo je na tom podobně, ať se necítím sama 😄 navíc mi nefunguje svědkyně. Na rozlučku vůbec nedorazila a teď už se taky týden vůbec neozvala.
Můžu takovou nejapnou otázku? Nejen mířenou na tebe, ale prijde mi to tady poslední dobou jako "trend"... Proč si volite "neschopné" (berte s nadsázkou) svědkyně? Já nevím ale podle me, volba svedka je nejdůležitější, svedkovi na "zádech" leží nejvíc prace... Moje svědkyně mi ted o víkendu psala, ze potřebuje termíny a data, at vyplanuje rozlucku, at vyplanuje dovolenou aby dojela dřív kvůli přípravám a hlavně aby vše co by se ji kolem toho mohlo motat aby odsunula dop... Je to až za rok a 2 měsíce... Stejný požadavek jsme kladli i na svědka...
Já bych to jen chtěla pochopit, neber to zle... Ale ten člověk ti "svědčí" tvou lasku, podepíše se pod to, jeho jméno bude na papíru a to tam bude někdo kdo na vas úplně kašle? Neříkám neshody, každej se nekdy chytne, ale nedojit mi na rozlucku (což mimochodem je hlavni práce svědkyně a svědka, uspořádat to) tak to asi jen obrecim a toho člověka okamžitě vymenim.
Ahoj. Tak jsme to samozřejmě my kdo má stejný termín. 🙂
V úterý mě čeká poslední zkouška šatů a úprava a ve středu jdeme řešit do restaurace věci ohledně hostiny atd. Jinak asi všechno hotovo. (snad)
S tou tvojí svědkyni je to zvláštní. Nemohlo se jí něco stát když se neozývá a ani nedošla na rozlučku? Ale to by jsi asi věděla, že?
@te_ssiinka_nelova u nás to bylo divoké. Vybrala jsem si ji proto, že se známe celý život. Vyrůstali jsme spolu a je to jediný člověk, co se mnou jde životem od začátku .Ze začátku nadšenost největší, hned v lednu plánovala všechno možné, pak nadšení začala upadat a nakonec 14 dní před rozlučkou přišla o jediné hlídání. Má 2 malé děti a je samoživitelka, takže jsem se smířila s tím, že dorazí jen na pár hodin. A až v 8 večer dne rozlučky mi psala, že ani to hlídání na pár hodin nedorazilo. Naštěstí jsem se s holkami bavila tak dobře, že to v tu chvíli, když už jsem byla dost ovíněná, mi tam tolik nechyběla. A teď 14 dní před svatbou už nic měnit nechceme, vypadlo nám hodně dalších věcí, které teď máme v řešení. Ale oba tvrdí, že se svatbou počítají, tak snad to dopadne.
@holka2106 Ne nestalo, ale ostatní si myslí, že mi závidí, protože jí chlap podváděl, udělal 2 děti a odkopnul. Takže ostatní si myslí, že je to závist, že já jsem už několik let šťastná, teď se budu vdávat a ona by chtěla taky, ale nemá s kým. Ale já nevím, no.
@jonasel Proč by jsi ji nemohla měnit? Můžeš ji vyměnit i 2 minuty před obřadem kdy chtějí občánku... Dle mého to není v pořádku bude to všechno ma tobě a když se ted chová takto tak kdo vi co se stane v den svatby? Neber to zle... Ale už se tady par takových holcin objevilo a dost jich nakonec i vyměnilo..m je to tvá svatba a mela by jsi byt "sobecka" a myslet na sebe je to fakt důležitý den a byla by škoda kdyby jsi to obrecela ze? 😞 hele neznám ji, ani tebe, ale bud bych si s ni dosti promluvila nebo kdyby to neslo tak bohužel vyměnila.
@te_ssiinka_nelova uvidím no. On už to i můj nastávající chce začít řešit 😄 já jsem zrovna takový flegmouš, který nemá rád konflikty, tak se jim za každou cenu snaží vyhýbat. 😄
@jonasel já ti rozumím není to jednoduchý a už vůbec hezky krok... Samotné by se mi do toho nechtělo a to klidně se pohádám nebo řeknu od plic co si myslím, ale tohle je fakt delikátní.. Mrzí me to, ze mas takový starosti a ještě s tím masem? Mas můj obdiv... Jestli se něco posere me tak budu hystaricka cuza a budu se hroutit... Holt tu svatbu moc prozivam 😅 takže mas můj obdiv
@te_ssiinka_nelova nóóó já to taky prožívám 😄 a Kuba, ten to nějak nemůže pochopit, že každý karambol tak moc prožívám 😄 vždycky mi řekne, no, tak to nebude no, se svět nezboří 😄 😄 😄 včera jsme se dokonce chytli, ale nakonec jsme si to probrali a vyřešili. 😄 😄 😄
@jonasel jo tak to máme doma podobný.. Já tady seděla kolikrát do noci a něco hledala řešila a vymyslela a on mk řekne "proč to tak hrotis?" a pustí si hru na mobilu... Lopatou bych ho vzala 😁😂 na druhou stranu moje svědkyně je ještě horší než já.. Jakmile něco neběží přesně podle její vize tak dokáže udělat peklo na zemi a nebo to prostě nějak zařídí a ty si toho ani nevsimnes ze se něco děje 😅