ještě nevím, ony jsou ty šaty krásný, taky za 8.000 aby ne. ale asi se ještě zajdu podívat do toho jednoho salonu...i když stejně pochybuju, že bude ještě nějaký výběr, možná už budou obsazený
jasné, 24. proč :-D ?
mě se ty šaty ve chvíli, kdy jsem je měla na sobě zdáli taky nejlepší, chtěla jsem to mít rychle za sebou, moc jsem jich nezkusila a takhle to dopadlo :-)
jen abych mela tak trosku predstavu,mame podobny nazory :-) ...a chtela bys mit saty na sobe celou dobu?Nebo si pak vezmes naky koktejlky?To ja jeste vubec nevim!
Tobě je asi 27 že 8-) ?
No přemýšlela jsem nad tím, zatím mi nikde žádný nepadly do oka. Kdyby ano, tak je koupým, ale takový, který unosím i jinak. Vezmu je sebou a buď se do nich převlíknu nebo ne, ale říkám si, když ty svatební stojí tolik a je to jen jednou v životě že :-) , tak to v nich asi vydržím, ať si je užiju
teprve 20 a už svatba?...asi častá reakce ne :-D . jsem si říkala, že ta fotka by tomu věku neodpovídala.
určitě nemusí, jaký si zvolíš, takový budeš mít. ale tady v různých albíčkách jsem viděla bílý a byly moc pěkný
Ahoj diggi,promin,ze uz jsem vcera nenapsala ale prisel mi domu budouci manzilek a ja si ho chtela trosku uzit ;-) !
A nemyslim si ze bych byla az moc mlada,jsme spolu dlouho,bydlime spolu,milujeme se,tak si myslim,ze neni co resit!!!
Nad tím hlavně nesmíš přemýšlet, to je nejhorší, to bys mohla mít depku už od mala, z toho, že už budeš pořád jenom stárnout. Fakt je, že od té doby, co pracuju, tak mám pocit, že to utíká mnohem víc, než dřív. Ale na to, až budu mít malý prcky se mooooc těším :-D