My mame termin 30.10.2020 a dotoho jsem ted zjistila, ze jsem tehotna, takze odmitam svatbu odlozit...., takze jestli mi to Prymula zatrhne, tak si ho najdu a zavrazdim 😎
No my taky čekáme miminko, ale už v březnu, svatba na podzim byla vždycky náš sen a jsem z toho fakt špatná. Nejhorší je, že s tím prostě nejde nic dělat, jen člověk tupě čeká a připadám si jak ve špatném filmu...
Taky 17.10. a čekáme, co ve středu ti tajtrlíci zas vymyslí. Přeloženo z května a přemýšlíme nad variantou číslo 48374848 🤦 Znova předělávat oznámení se mi nechce 😡
Máme taky 17.10., zatím teda "první pokus", docela ale ztrácím naděje, že by to mělo proběhnout. 😔
Jestli mi někdy někdo bude tvrdit, že plánovat svatbu za normální situace je stres... 😄
Taky máme 17. 10., přeloženo z června. Ráda bych tě uklidnila, ale sama jsem úplně v prdeli. Už ani nevím jaký to je když mě nebolí žaludek.
Přítel řekl že svatba bude i kdyby měla být ve dvou, jenže já si nedovedu představit že bych se vdala bez přítomnosti mamky a lidí mě nejbližších..
Problém je i v tom, že nemáme svatbu na radnici, ale na netradičním místě, které za první vlny koronaviru museli z nařízení vlády zavřít..
Zvedá se ve mě vlna zoufalství a totální hysterie, nikdy bych nevěřila že až jednou budu plánovat svatbu, tak že u toho budu muset řešit takový věci..
Drž se, nic jinýho ti říct nemůžu, protože už i mě dochází síla..
Tak to jsme na tom úplně stejně 🙂 pokud bude pod 30, budeme to místo řešit. Musí se tam nechat utrata včetně ubytování 140k a to je strašná zbytečnost. Co ale budeme dělat, to nevím - jestli se vzít někde v přírodě (máme církevní sňatek) a pak si zajít na oběd a prostě na ty čtyři hodiny být v těch cca 30 nebo jestli to úplně zrušit... Bez rodiny si to představit neumím a nechci, ta nejbližší by tam měla být. "Problém" je, že pro mě je ta nejbližší i teta, strejda, sestřenice a její rodina... 😄 No jako taky už neznám neboleni žaludku a na obličeji z těch nervů totální diskotéka a krátery jeden vedle druhýho. 🤷🏻♀️
Holky, nechci vyvolávat paniku. Ale Prymula v tom svém nastřelu dalších opatření hodlá navrhnout omezení na vnitřní akce do 10 lidí a venkovní do 20 lidí.
@snahnah Včera Hamáček v tel. novinách říkal, že platí omezení a 30 až od 19.10.
Ale taky že konec akce o půlnoci...
Ovšem po včerejším nárůstu se celkem děsím pondělí
Holky, držím vám palce, ať vám to vyjde, nám teď volali z místa, že to musí rušit, že jsou v karanténě většina personálu... Asi ze svatby. 😞 Jsem ráda, že to rozhodli za nás, protože já už z těch čísel mám docela vítr.
Možná si uděláme obřad s rodinou venku někde na louce a pojedeme domů, ještě uvidíme. Mrzí mě to, ale s ohledem na to, co se teď děje a ještě asi bude dít jsem z toho jakási klidnější...
Holky, mám potvrzené právníkem, že dle usnesení vlády 400/2020 Sb. je možné pořádat svatby v období 12.10.-18.10. pouze v počtu 10 osob ve vnitřních prostorech. Buď tam vyjímku pro svatby zapoměli uvést nebo to v tichosti zrušili. My to taky zrušili, ale z jiného důvodu a vzali jsme se v květnu, teď měla být oslava s rodinou a kamarády.
@pipa Zajímavé je, že v usnesení 399 pro období 9.-11.10. výjimka pro svatby vypsaná je 🤷 Interpretovala jsem výklad situace právníkem, takže ať se každý řídí, čím chce.