03 / 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Je tu někdo, kdo plánuje svatbu na březen 2009 ? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ja mám svadbu 28.03.2009...teda mý :-N
Odpovědět
Ahoj...lucinka8....tak to máme svadbu v rovnaký deň... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojte, ja som mala svadbu 29.3.2008 a vobec nebola zima, bolo uplne prijemne, dokonca sme fotenie zvladli aj bez kozusteka, uz mi bolo horuco, fotili sme medzi 12h a 14h a bolo naozaj prijemne, len musi vyjst pocasicko :-D
Odpovědět
nelynka, Som zvedavá aké počasie budem mať ja, lebo sa toho celkom aj obávam....ale počula som, že keď v deň svadby prší tak to prší štastie :-))))
Odpovědět
Profilova fotka
ajkad ono na hovori kadejako, aj ked je slniecko tak je to stastie a aj ked prsi tak ze prsi stastie..ja verim ze bude pekne pocasicko, nech vam to vyjde ako nam, bolo nadherne, teplucko a vecer nam zacalo snezit ked ma unasali, to bolo super :-D
Odpovědět
nelynka, tak ďakujeme.....dufam, že budeš vypočutá :-) pekny večer
Odpovědět
Profilova fotka
ja, ja, teda my 28.03.2009 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, u nás si s mým nastávajícím děláme srandu, že budeme moci předpovídat počasí - říkáme, že minimálně ještě jeden se špatným počasím (mrazivo nebo mlha) bude, 7.3.2009. Vy to máte koncem března, to už může být nádherně jarně. Si říkáme, že s tím nic nenaděláme, a že se vezmeme navzdory počasí ;-) - samozřejmě řešíme, kde se budeme fotit, aby to vypadalo pěkně, ale myslím, že to pro nás výjímečné i tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my taky máme svatbu 21.března 2009,už se to krátí... :-D
Odpovědět
ahoj chcela by som sa vas opytat ked ste boli za knazom ci nerobil problemy, kedze v marci bude postne obdobie, ze je to nevhodne na svadby
Odpovědět
Ahoj. My máme svatbu 21. 3. Váhali jsme mezi tímto datem a pak ještě začátkem dubna, ale nakonec jsme vybrali tohle. Je to první jarní den a navíc den předem slaví můj táta 50, a den po svatbě naše dcerka 3 roky. Tak to bude aspoň co slavit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ahoj, ahoj tak my to máme 28:03.2009 :-0
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojte, my to mame za par... teda 21.03.2009 :)))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?