ahojte, ja som mala svadbu 29.3.2008 a vobec nebola zima, bolo uplne prijemne, dokonca sme fotenie zvladli aj bez kozusteka, uz mi bolo horuco, fotili sme medzi 12h a 14h a bolo naozaj prijemne, len musi vyjst pocasicko :-D
ajkad ono na hovori kadejako, aj ked je slniecko tak je to stastie a aj ked prsi tak ze prsi stastie..ja verim ze bude pekne pocasicko, nech vam to vyjde ako nam, bolo nadherne, teplucko a vecer nam zacalo snezit ked ma unasali, to bolo super :-D
No, u nás si s mým nastávajícím děláme srandu, že budeme moci předpovídat počasí - říkáme, že minimálně ještě jeden se špatným počasím (mrazivo nebo mlha) bude, 7.3.2009.
Vy to máte koncem března, to už může být nádherně jarně. Si říkáme, že s tím nic nenaděláme, a že se vezmeme navzdory počasí ;-) - samozřejmě řešíme, kde se budeme fotit, aby to vypadalo pěkně, ale myslím, že to pro nás výjímečné i tak.
Ahoj. My máme svatbu 21. 3. Váhali jsme mezi tímto datem a pak ještě začátkem dubna, ale nakonec jsme vybrali tohle. Je to první jarní den a navíc den předem slaví můj táta 50, a den po svatbě naše dcerka 3 roky. Tak to bude aspoň co slavit. :-)