Ahojky, to je zajímavá úvaha :) ty chceš mít stejné tetování s partnerem? My jsme oba tetovaní, ale každý máme svůj styl a tak bysme se asi neshodli :)
jo uvažujeme o tom. Viděla jsem to tady u jedné nevěsty a vypadalo to moc dobře. Je teda pravda že taky máme oba rozdílný styl takže to taky bude něco se dohodnout :-D
Zdravím, viděla jsem tady v některém albu nápis Love propojené do ležaté osmičky na zápěstí. Docela mě to nadchlo, ale přítel obecně tetování nechce takže mám asi smůlu:( držím palečky ať vyberete.
Přijde mi to zbytečné. Sama si tetování nechávám odstraňovat, takže kdyby Vám to nevyšlo počítej s tím, že odstranění stojí spoustu peněz, bolesti a času!
Na jednom páru jsem viděla tetování na zádech - každý měl polovinu toho obrázku (už nevím,co to bylo,ale i samostatně samozřejmě vypadala kerka pěkně) a když se k sobě přitiskli, obrázek byl celý :) přišlo mi to jako moc hezký a originální nápad....akorát,kde vzít tu jistotu,že se časem nerozejdete,že :-D
@agasa to mi je jasné ale samozdřejmě doufám že nám to vydrží na furt.. akdyby ne tak chceme nějaké aby tam nebyly iniciáli ani datum jen prostě stejné :)