Nevěsta studentka, najde se tu některá?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky Kočky, najde se mezi Vámi některá, která končí vysokou školu či jinou a do toho plánuje svatbu????
1
2
@paulittav někdo chce holt všechno :-) naráz
Profilova fotka
@majanax no to, že čekám miminko bylo neplánované, ale přesto chtěné... Chápu, že dnes je názor takový že nejdřív kariéra, potom bydlení, potom svatba a potom děti... Bereme se s milým, protože se milujeme (asi jako většina zde, samozřejmě) a protože víme, že jsme si souzeni a říkáme si proč čekat, peníze máme. Přihlášku jsem si podávala z toho důvodu, že vím, že po pěti letech (cca) bych už se do učení znovu nedostala a ani nedokopala. A miminko, ačkoliv neplánované, tak bych jej stejně chtěla po svatbě, i kdybych stále studovala. Nelíbí se mi dnešní móda, kdy se lidé ženou za kariérou a děti nechávají až "na potom". Nechtěla bych mít dítě ve 30, když si představím, že mu bude 15 a ze mě bude skoro babička - teď mě asi ukamenujete, nechci tím nikoho urážet, jen to tak prostě cítím :) Jsem prostě rodinný typ :o) A ničeho z toho nelituji, ani litovat nebudu :o)
Profilova fotka
Ahojte, přidávám se do diskuze :) 4.6. mám státnice a 22.6. svatbu. Je to docela masakr, soustředit se pořádně na jednu věc. :-D Ale alespoň mám ten poslední ročník příjemnější díky té svatbě :)
Profilova fotka
@wweri Tak v tom nejsem sama :) Ty už budeš taky končit úplně školu, nebo děláš zatím bc.? Já právě se nechci stresovat, tak jsem nejůležitější zařídila hezky teď s předstihem (termíny, místa, matriku, šaty, zamluvit dort, kytky, kadeřnici apod.) a takový ty dodělávky a nákupy (do tomboly a dekorace) nechám na červenec, kdy si to víc užiju bez stresu, jediný co si k tomu budu hledat ještě práci teda....no veselej rok, rozhodně se člověk nenudí, viď :)
Profilova fotka
my to máme naopak-přítel má státnice v červnu a svatba je v srpnu :-) chtěli jsme ještě rok počkat ale přítel sám od sebe řekl,že není nač čekat a že chce svatbu už letos,tak toho musím využít než si to rozmyslí :-D :-D :-D
@mathata Končím letos úplně. Jasně, něco už taky máme zařízeno - termín, místa obřadu i následné žranice, více či méně seznam lidí a teď jsem dodělala svatební oznámení, aby mohl nastávající objíždět svoje známé a kamarády, až se budu pilně učit na státnice :) Jediné, co mi furt nedá spát a co asi budu muset vymyslet co nejdřív, jsou šaty, a pak už budu mít klid :) Zbytek si dozařídím a vymyslím o prázdninách :) Jinak s tou prací to mám úplně stejně, sice mám ještě letos poslední rok brigádu na celý prázdniny, ale od září už bych chtěla do práce, tak uvidíme... Tak Ti přeju hodně štěstí :)
Profilova fotka
Já jsem v prváku na VOŠ, svatba v červenci. Přítel státnicoval v lednu, a teď už pracuje, tak jsem už trocha klidnější. Ale nám taky platí svatbu rodiče, přijde mi to docela běžný. :)
Profilova fotka
@tynka9 Já se vdávám v červnu a taky od září budu ve čtvrťáku na VŠ :D Takže až pujdu (snad už příští rok) ke státnicím, tak už taky jako vdaná paní :-D @teresa7 No my to máme zase tak, že snoubenec pracuje už dlouho a tak na to prostě má, jinak u nás je tradice že hostinu zaplatí rodiče napůl a šaty mi platí mamka :-) Ale vše se dá nějak zkloubit s přípravama na svatbu, je toho sice hodně, ale jako dá se to :-) Však většinu věcí někomu jen zadáte a víc nemusíte řešit :-)
Profilova fotka
@lucy_89 .. já mám školu na 5 let, takže se bereme těsně za půlkou studia.. jinak u nás si chceme co nejvíc věcí připravit a udělat sami, abychom tím ostatní moc nezaměstnávali, protože my jsme si tu svatbu vymysleli.. ale každý to má jinak...
Profilova fotka
@tyna22 Ahoj, obrať se prosím na téma doporučené @makovaapanenka , které tímto děkuji za pomoc ;-) Tvé téma, jako duplicitní, zamykám. Mějte krásný den! J.
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?