Mini format aneb nevesta pod 160cm!

Profilova fotka
Mile damy, tak se tak probiram forem a fotkama svatebnich satu a rikam si, ze tu chybi téma pidi nevest. Teda, na Cesku jsem mala, mam 158 cm. Nastesti ziju s Francouzem, ti jsou mali, takze jsem vlastne zde v normalu. Kde jste hledaly saty? Berete si podpadky? a vubec; jak se zije miniformatu?
Profilova fotka
Ahoj, já mám 160 cm a ani nějak nevnímám výšku jako problém, spíš naopak. Podpatky si můžu klidně dovolit, zvlášť vedle manžela :-) A šaty jsem si nechala šít v Madoře v Mikulově a teď doufám, že je nějákému prckovi prodám :-D A obecně si myslím, že se mi žije úplně normálně :-) Nevidím problém, jen na některé poličky hůř dosáhnu :-D
Profilova fotka
Ahoj, ja mam taky 158. Saty zatim jeste nemam a jeste stale ziju v nadeji, ze nejake schrastim :-D. S botama je to horsi, protoze na me evidentne rodice setrili materialem, mam jen 34 a na to se bohuzel zadne pohadkove strevicky najit nedaji :-(. A co se policek tyce...sehnala jsem si muzicka, co ma 190, takze je mi prodlouzenou rukou ;-)
Ahojky taky se přidávám, já mám dokonce jen 155 cm a velikost botů mám 35/36 takže aspoň ty střevíčky jsem si mohla dovolit. Jinak já tedy šaty už mám. I boty už mám. Mám 11 cm podpatky a šaty by mohly být na nevěstu až do výšky 168 cm. Ale dají se i zkrátit. Jen nemám ovšem spodničku tak uvidím, jak nakonec budou vypadat. Jsou krásné, ale spodnička ze salonu jim teda tvar nedodala, spíš ho ještě zdeformovala. Takže stále hledám spodničku :-) . Jinak v životě už problémy nemám. Ale ve škole jsem to skrz svoji výšku jednoduché rozhodně neměla :-( . Teď už ji neřeším. Jsem jaká jsem a i kdyby mi to vadilo tak už nepovyrostu. Už budu růst jen do země a do šířky :-D
Profilova fotka
Ahojky. Já se taky přidávám se svýma 156 cm :-) Vdávam se už za 14 dní, takže šaty mám a naštěstí jejich výběr nebyl nijak těžkej. V salonu mi je upraví, tak abych je netahala za sebou jako kdyby byly s metrovou vlečkou, ale aby vypadaly normálně, velikost bot mám 39 normálně, ale u lodiček jenom 36, ale sehnala jsem. Podpatek moc vysokej mít nebudu, ale nevadí to, protože můj nastávající má jenom 165cm, tak abych nakonec nebyla vyšší než on :-D Jinak teda ještě na škole jsem měla problém s neustálým utahováním z mé "výšky" a i teď občas někdo pronese něco "strašně vtipnýho", ale už jsem si zvykla :-) Problém mám akorát když jdu na nákup a potřebuju něco z vrchních regálů...to je boj :-)
Profilova fotka
@petaaolivier ahojky, mám také "jen" 158cm a k tomu nějaký to kilčo navíc, to se mě drželo co si pamatuju, takže ačkoli nejsem úplně kulička, tak jsem spíš měla díky zlým dětem komplexy z váhy než z toho že jsem prcek a dokonce moje mladší sestřička je vyšší než já :) co se šatů týče, měla jsem vybrané v saloně, jak bylo psáno upravili by je aby byly akorát , ale jelikož jsme svatbu o pár měsíců přesunuli, tak dnes jedu ke švadlence a nechám si ušít předně dle představ :) podpatky budu mít, měla jsem mít 7-8cm, na víc si netroufám, jelikož jsem spíš kecková :) nakonec jsem předevčírem sehnala botičky s jenom 3cm, což bude jistější :) jinak vel. bot mam 37/38, "konfekční" 38-42 podle střihu, i když o konfekci se moc bavit nedá, když se všechny kalhoty musejí o dost stříhat :-D :-D a co se mužskýho týče tak ten u nás taky nedostatek mojí výšky vyrovnává - má 193cm :) tak nás všichni poznají na dálku :-D :)
Profilova fotka
Přidám něco do pléna, měřim sto pade, podpatky po úrazu nosit nemůžu (a stejně málokdy seženu pěkný dámský botky, to dámský zdůrazňuju, ve velikosti 35) a v "miniformátu" se žije naprosto báječně, až na řízení auta, páč z toho nevidim ven :-D Co se šatů svatebních týče, půjčovnu jsem zavrhla rovnou po zkušenosti se sháněním šatů na ples, takže jsem volila oděv mému srdci nejmilejší-sárí :-) @mekii jo, vrchní regály, to je boj, ale zase člověk může pěkně zamrkat na nějakýho vysokýho fešáka a požádat o pomoc :-N
@mon_88017 holky už z autosedaček vyrostly, kdybys měla zájem, darujeme ti v rámci bezpečných silnic klidně obě ;-) Když je naštosuješ, uvidíš i ty ;-) :-D
Profilova fotka
@pupickova no jo, ale sedačky sou do 36 kilo a to já při vší úctě nemám a asi mít nebudu, páč to už de vo zdraví :-D
@mon_88017 holky na tom dřepěly ještě nedávno a obě už mají dlouho přes 40kg ;-) Nebooooj :-D
Profilova fotka
@pupickova dyž já už mám zase 44 :-| von si mě choť děsně vykrmuje :-N
@mon_88017 ! :-D :-D Kdybych si na tebe někde omylem sedla, tak bych tě zabila mojí mega prdelí! :-D Páč jenom ta má 44 kilo z mojí celkový váhy! :-D
Profilova fotka
@pupickova ale prdlačky, dyk seš naše krásná Pupí :-D
Článek se načítá
@mon_88017 to se nevylučuje, ne?! :-D
Profilova fotka
Já mám 157 cm/47-48 kg, šaty jsem na sebe nesehnala, tak sem si je nechala ušít a uvidím, jestli se zalíbí i nějaké jiné pidi nevěstě :)
Profilova fotka
jejda, damy vy jste me potesily!v kazdodennim zivote to jako handicap ani neberu, souhlasim s mon_88017, ze alespon muzes delat krehkou zenskou a pozadat o pomoc. taky jsem spis balerinkova, tak abych se zacla cvicit v chuzi na podpatcich, coz?taky to vidim na siti satu...tak vesele dale diskutujme! :-D
Profilova fotka
@petaaolivier trénink na podpatky, oh kde sou ty časy dávné, doma po kobercích jsem vykračovala jak největší madame a venku na dlažebních kostkách klopejtala jak chomá kobyla a posléze šla bosa přes půl našeho maloměsta :-D :-D :-D Doporučuju vyzbrojit se velkou zásobou náplastí a možná aj pružným obinadlem, distorse hlezna je sviňa a puchýře též :-D
Profilova fotka
@petaaolivier Ahoj :) Toto téma je tady už párkrát a proto jej zamykám. Na vyhledání použij náš vyhledávač ve fóru :) Měj se fajn. J*
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?