Pěkný den, chtěla bych se zeptat, kde bych sehnala nějaké hezké barevné šatky ? V říjnu jdu sestře za svědka, takže bych chtěla něco hezkého na sebe. Moje představa by byla něco hezky vypasovaného, barevného a zajímavého .. nemám ráda klasické jednobarevné šaty. Za každý tip a radu budu ráda :)
Zkus mrknout na stránky Poshme, já byla vždycky spokojená. V Brně mají i prodejnu, kam si můžeš zboží zamluvit a potom přijít vyzkoušet, slečny byly moc ochotné a dobře poradily. :)
Pěkné šaty mají i v Press (teď se jim poradně nelze dostat na stránky, mají tam nějakou bezpečnostni chybu), ale mají obchody v každém větším městě av nákupním středisku. Je to česká firma a jsou ochotni konkrétní model udělat ve vybrané barvě a dokonce třeba i bez ozdoby. Já tam budu vybírat šaty mamince a možná i sestře.
Poshme mají krásné saty. Ja si na několik svateb kupovala saty značky everpretty. Ja mam troje, ségra, mamka a kámoška po jedněch☺ Moc krásné a výběr ☺ Muzes vybrat z amerických stranek jejich a objednat pres českou pobočku. Maji webové stránky i fb. Ja kupovala pres fb stránky jejich. A mají už i kamenný obchod v Praze. A spokojena jsem i se saty ze zootu.
Taky mám výborně zkušenosti s výběrem šatů přes eshop drahstyl, paní Hlaváčová je velice příjemná paní a s takovým servisem, jaký poskytuje jsem se ještě nesetkala. Takže já vřele doporučuji ! :)
Pokud si nevíte rady, tak paní Hlaváčové zavolejte a domluvte se s ní, že si přijdete šaty vyzkoušet do toho jejich ateliéru, který mají v Praze a pokud vám budou sedět, tak si je můžete rovnou odnést :)