Ahoj nevěsty, máte některá z Vás zkušenost s tímto prodejcem? Přijde mi, že většina jejich fotek i z dalších inzerátů jsou reálné,, nebo se mi to zdá? Šaty mi přijde dost levné, natož jak hezky vypadají.Píšu si s paní e-maily a komunikace super, souhlasí i s osobní schůzkou. ALE.. paní píše upřímně hrozně.. pravopis atd. Vím, nikdo nejsme dokonalý,ale vůči profesionálnímu vystupování to moc věrohodně nepůsobí. Prosím o váš názor.
http://www.sbazar.cz/plansetsalon/det...
Me to za tu cenu prijde nerealne. Bala bych se toho, i kdyz fotek je tam hodne. Urcite bych nekupovala na dobirku ale pokud jsi z blizka, mozna by to stalo za schuzku. Saty jsoi krasne.
Dal me napadlo pogooglit, zkusit vyhledat ten salon, refetence nr prodejcr a taky dat do googlu vyhledavani podle obrazku, jestli nejde o cizi fotky stazene odjinud
Pokud si myslím že je to ten salon tak paní je Ukrajinka kamarádka si od ni půjčoval saty na maturitní ples a její přístup byl dobrý i šaty voňave a čisté.
Jedná se o salon ve Dvořákově ulici, u Lannovi třídy. Paní je ukrajinka. Ale žádný kontakt jsem na ní nenašla. Ale tento salon je tam už leta, kamarádka si tam půjčovala šaty ca 7 let zpátky. Tedy alespoň si myslím že je to tento.