Ja jsem si koupila kalhotky s podvazky od Triumpu asi za litr, a nakonec jsem kvuli pohodli mela na sobe oblibene za 100 Kc Belindy z drogerie, holky dulezite je pohodli, ne kolik to stoji!
Na svatebni noc se muzete placnout pres kapsu a poridit krasnou kosilku, ale spodni pradlo by melo hlavne plnit dobre svou funkci pod satama.
...tak já ještě nemám nakoupeno, ale určitě nebudu šetřit :-) Pod šaty mám vyhlídnutý krásný korzet (mám malá prsa a korzet hezky prsa zvedne a udělá pěkný dekolt) cena je cca do 2000,- bílé síťované samodržící punčochy jsou už doma a ke korzetu pak dopasuje nějaká pěkná tanga. Na spodní prádlo si docela potrpím a přítel taky, takže se to využije i později a ne jen pod svatební šaty ;-)
Ja si podprsenku koupila za necelych 600Kc v Daniela pradlo, kalhotky z Dimu za 350Kc a samodrzky kolem 200Kc. Kosilku na sv. noc jsme bohuzel nechali doma, byla v akci za 500kc.
az na samodrzky, ktere uz letely do kose vse plni ucel i nyni. Ja se nedivala na cenu, ale jestli mi to sedi a je to pohodlne a vysledna cena me moc mile prekvapila:)
na samodržky jsem zapomněla - stály cca 200 v Calzedonii, ale nepoužila jsem je, byť byl den chladný a deštivý (13 stupňů). Když jsem si totiž oblékla spodničku a sukni na punčochy, měla jsem pocit, že se v tom všem upeču, takže jsem samodržky zase stáhla a byla jsem naboso.
Já jsem sháněla týdny a týdny, ale nic se mi nelíbilo, nakonec v CaA jsem nakoupila bílé spodní prádlo (tanga a podprsenku) takové fakt svatební. Ovšem vzhledem k tomu, že jsem měla korzetové šaty, tak bych stejně měla jen kalhotky a tak nakonec zvítězila pohodlnost - moje oblíbené kalhotky asi za dvě stě. A teprve na svatební noc jsem měla luxusní košilku asi za 2000, kterou jsem dostala předem od manžela darem. Spodní prádlo bylo využito později ;-) . To se nikdy neztratí.