Ahoj, koupila jsem si nádherné šaty, které mají hluboký výstřih na zádech, který zakrývá jemná krajka. Když jsem si šaty kupovala, úplně mi vypadlo z hlavy, jakou podprsenku budu v den svatby mít. Koupila jsem si samodržící, ale vypadají děsně, spíše k smíchu, plus hrozí, že se můžou spadnout :-N :-N :-N .
Fotku šatů nemám, ale vypadají asi takto.
Nějaké rady nebo doporučení spodního prádla či obchodu?
Mnohokrát děkuji :-)
@blakube Myslím, že tou podprsenkou je myšleno to, co jde přes šaty dolů pod tu mašli :-D
Přesně něco takového by to chtělo, případně podprsenku všitou do šatů.
@rebe :-) :-) no Jo no...už jsem se lekla.. :-) teď to vidím..děkuji...@evavlk...Promiň já si už myslela,ze to s tou podprsenkou myslíš vážně :-) a ty přitom upozornovala na něco úplně jiného s čím samozřejmě souhlasím ..a vidim poprvé :-)
@blakube@rebe Jo, samozrejme jsem myslela tu bilou pres saty. Nejsem blba, abych propagovala klasickou telovku pod saty bez zad. 😂 Taky jsem o tom nikdy neslysela, ale jak sama vidis, neco pro tve saty existuje. Dokonce ma i vyztuze jako korzet, takze fakt drzi. Zkus se zeptat v salonech, jestli by nevedeli, kde to sehnat.
řeším to samé, jen teda nebudu mít tolik otevřená ty záda. Chtěla jsem si koupit podprsenku, která má vzadu silikonový pás, ale v Triumphu ji měli za 1290, což jsem za podprsenku, kterou na sobě budu mít jeden den dát nechtěla. Takže zničím starší podprsenku tak, že si ustřihnu ty pásky vzadu a našiju tam pásky ze silikonových ramínek. Snad to klapne :-).