Já naštěstí pod svatebníma šatama nebudu muset nic mít-teda jen kaťátka.....ale pak pod koktejlky si musím pořídit dobře padnoucí hladkou podprsenku a jelikož mám celkem bujarý hrudník nechci žádný šunt.....byla mi doporučena Triola kvalitou i cenou - takže se tam vypravím. Noční košilku ani žádný korzet apod. neřeším - kdybychom náhodou nepadli a byla svatební noc - budu nahatá :)
@domka01
kalllhotky sem sehnala krásné v intissimi, podprsenku sem nemohla žádnou sehnat...
Až sem zašla k vietnamcům a za 60 kč sem měla kráááááááásnou podprsenku že i moje svědkyně když mě oblékala se ptala kde jsem takovou krásnou sehnala ;-( ;-( ;-(
Holky, já normálně spodní prádlo nakupuju v Intimissimi v outletu,kde mají výborné ceny, ale protože se mi nechtělo jet do Prahy, tak jsem koupila krásné bílé kalhotky v HMku a jsem spokojená. Mám korzet,takže podprsenku mít po šaty nebudu a taky sdílím názor, že kdybychom měli chuť na nějakou tu svatební noc,tak to nahatá zvládnu:)
@makina28 Triolu taky doporučuju! :-) Mají krásné kolekce, navíc opravdu hladké. A většině žen vyhovuje i ten jejich Téčkový střih, kterým šijí 90% podprsenek. A většinou jsou tam i velmi ochotné paní, které dokážou správně poradit a necpou tě do klasického 75B :-) Dřív jsem nakupovala jen u nich, ale bohužel jsem z jejich číselníku docela brzy vyrostla.. škoda :-(
@makina28 Trioly jsou výborné a ty rovné korzetové střihy jsou super, zrovna dnes jsem si jednu zkoušela z kolekce Charme, zjistila jsem, že mám větší číslo, než jsem si myslela, 75 F mě fakt udivilo, ale seděla skvěle, navíc ty korzetovky mají po obvodu silikonové pásky (jak u samodržících punčoch), takže drží i bez ramínek. Tak jsem si ji tady ve městě v obchodě objednala a už se na ni těším :-)
Já sehnala na Václaváku v Debenhams:) podprdu bez ramínek i kalhotky a jsem na výsost spokojená. Mají tam mraky věcí od wonderbra, na moje "lentilky pod kobercem" je to sice zbytečné, ale kamarádky si je pochvalují a je to fakt rozdíl...Tak jen pro tip:)
@smartbear13 a kde je ten outlet prosím?:-)
Ja dostala k poukaz do galanterky, tak mam podprdu z Triumph, asi ji budu vykat a udelam ji futralek, aby se necitila blbe mezi mymi podprdami od vietvi :-)
Já miluju salon Le Chaton paní Konarovské .... kupuju tam spodní prádelko už leta a půjdu si vybrat určitě zase tam. Nějaké krásné krajky od Lise Charmel ;-)
Já mám hladkou bílou podprsenku bez ramínek pod svatební šaty, cena byla asi 50 euro, takže dost, ale lepší, která by mi padla jsem nesehnala. A jaké si kupujete spodní prádlo? Já si asi ještě koupím nějaká bílá tanga, košilku mám, tu má přítel oblíblíbenou a o jiné nechce slyšet :) Ještě něco mám shánět? :)