Ahoj, take mam velka prsa, ale pod svatebni saty jsem zadnou podprsenku nepotrebovala....zkus se jeste poradit ve svatebnim salonu, ktere saty by pro tebe byly vhodne....
V nasich velikostech se podprsenka bez raminek tezko shani a tak velka prsa stejne ani nedrzi.
Jako alternativu jsem mela ze salonu nabidnuto, ze mi raminka od me podprsenky prisiji k satum, ale nebyla to potreba.
@tynuska1990 Pokud nemůžou být u podprsenky ramínka, volila bych spíš pevný korzet. Přeci jenom, my více obdařené, víme, co je gravitace. :/ Já jsem se hned rozhodla pro šaty s rukávky, abych mohla mít podprsenku s ramínky.
Ahoj,
já mám sice stejný košíček, ale mnohem menší obvod, takže jsem nikde nesehnala vůbec nic. Nejlepší samodržku jsem našla v Triumphu, ale nejsem si jistá, že budou mít i větší obvody. Já jsem si zkoušela 80 F, kupodivu to prsa skutečně udrželo, ale košíček mi byl malý...Jinak by byla fajn. Jinak jsem skutečně nikde na nic nenarazila. Jen v Timu paní říkala, že začínají dělat novou řadu vyztužených podprsenek s většími košíčky, tak se zkus poptat, jestli už nejsou na trhu. V době, kdy jsem sháněla já, tak ještě nebyly. Jinak já jsem to nakonec vyřešila stejně jako @puhelin, mám šaty s rukávky, takže mám ramínka pod krajkou a je to paráda. Nemusím řešit, že mi bude korzet někde odstávat, nebo něco někde vykukovat, což by bylo, speciálně při mých prsou, bez podprsenky dost pravděpodobné. Jo, velká prsa, to je slast :-)
Zkuste se zeptat v Caresse http://www.caresse.cz/ nebo ve spavrapodprsenka.cz, oba obchody se specializují na podobné případy.
U velkých prsou nedoporučuji šaty se všitými košíčky - ty bývají jen v jedné až dvou velikostech. Nemusí dobře sedět, nahoře vám šaty mohou odstávat nebo naopak prsa přetékat. Oboje nevypadá dobře.
Tuhle jsem byla v poradně správných velikostí podprsenek v bílé labuti a zrovna si tam jedna nevěsta vybírala podprsenku bez ramínek, tak třeba pochodíš i tam. Jo a brala si tam i modrý podvazek ;)
Podle mě je nejlepší si to vyzkoušet, měla jsem šaty, ze kterých mi prsa div nevypadla a pak šaty, které mi je držely perfektně. Nakonec mám šaty bez podprsenky, nevím, kam bych tu podprsenku měla dát a hlavně ti hodně zvětší objem. Když jsou si zkoušela podprsenku bez ramínek, tak i v mé velikosti byla, ale bylo to opravdu velmi nepříjemné, jak ve svěrací kazajce, protože když má prsa unést a bez ramínek, tak se ti musí do těla "zakousnout". Podle mě v salonech preferují podprsenku, protože se pak nepotíš do šatů, ale do podprsenky. A také některé šaty jsou přes prsa vypracované a některé tam měly jen látku, takže chápu, ty větší prsa opravdu neudrží.