Musím si brát pod korzet svatebních šatů podprsenku?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holčiny, prosím o radu.Mám trošku dilema jestli si pod korzet vzít podprsenku nebo ne.Jde o to, že mám větší prsa, v salonu mi řekli, že by měla být podprsenka, ale já si myslím, když na sebe nenajdu velikost podprdy, tak by to ten korzet měl podržet, nebo ne?Co si o tom myslíte?
Odpovědět
1
2
nas uteklej pes utocil jen na dvere, protoze se chtela dostat domu... na hristi ji zacal otravovat nejakej pes, tak zahla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
gabina27 • Dnes o 13:32 Ahoj všem, poradí mi prosím někdo s "vycpáním" korzetu. Za 14 dní jdu na zkoušku šatů a mám si přinést nějaké to vycpání. Z podprsenky bez ramínek nemám dobrý pocit. Koupila jsem si nějaké látkové vycpávky na přišití (vypadají jako ramenní vycpávky). Také jsem sháněla gelové nalepovací pod prsa, ale nesehnala jsem. Má někdo nějaký tip? G.
Odpovědět
Joo, taky bych potrebovala tip, kde sehnat prsa :) Vsechno je mi velke, no, asi koupim kilo brambor a bude :) Jinak, urcite jsem proti podprdam se silik. raminkama, videly jste mladou Gottovou na svatebnich fotkach. No des a hruza.
Odpovědět
Ahojky, taky resim co do korzetu, na moje 80E se podprsenka bez raminek shani opravdu blbe :-( jdu dneska na posledni zkousku satu, svatba je za dva tydny, tak se zkusim zeptat jestli to muzu skusit bez podprdy, bylo by to asi nej reseni :-N
Odpovědět
určitě bych to zkusila bez....Pokud takové číslo..,má tam podle mého co držet a co se vytvarovat....Kdežto já,si budu muset asi pořídit grepy :-D :-D :-D
Odpovědět
to okka: má to výhodu, grepy můžeš na noc šoupnout do špajzky :-D :-D a při běhu ti nevyrazí polovinu zůbů :-D :-D
Odpovědět
landeli: To je pravda..,ale když se zakousneš...je to hořké :-N :-N Né, ale já si myslím, že s tímto číslem by to šlo ,,bez´´..chce to zkusit....Doporučují podprsenky se sundavacími ramínky,které mají zevnitř košíčku gel,který se krásně přizpůsobí...a udrží i ,,melouny´´ :-D Já jsem si ji pořídila, ale nakonec ji nepotřebuji...,ale je to ,,A´´ nebo ,,B´´ víc ne.... :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?