@svobodpetika Tak to vyřeš tak, že si třeba necháš na podvazek našít jen jeden modrá kamínek, nebo malou modrou mašličku.. Jen aby tam něco z toho modrého trišku bylo :-) Taky jsme viděla hodně podvazků jiných barev a jen něco maličkého modrého, aby se dodržela tradice :-)
Mne se treba modre podvazky absolutne nelibi, proste jsem se s tim "neszila" a jen proto, ze ma byt neco modreho, tak ho nechci. Takze budu takovy, ktery se mi libi (hnedy/zlatohnedy -podle toho, co sezenu za saten) a to "neco modreho" poresim asi tak, ze do pompadurky soupnu cosi modreho a bude :-D . Pripadne si do boty dam modrou samolepku nebo tak :-D
Proste ano, dle tradice modrou dodrzet chci (i kdyz je to tedy barva, kterou nemusim), ale aby nebyla videt a nebyla soucasti doplnku. ;-)
@jank Cituji : Něco modrého
Modré boty dodají outfitu šmrncI když česká tradice odsuzuje modrou jako barvu modřin, původně modrá barva symbolizovala lásku, štěstí a věrnost a proto každá nevěsta nosila něco modrého. V minulosti nevěsty volily často celé modré šaty, ale poté, co královna Viktorie zavedla módu bílých šatů se tato barva začala objevovat pouze v podobě malých detailů. Modrá se často používá pouze u podvazků, které nejsou na první pohled vidět, aby doplněk nerušil celkový dojem. Odvážnější nevěsty však mohou zvolit modrou stuhu do pasu, nebo dokonce botky.
:)
Chci se zeptat, z jakeho materialu budete mit podvazek? na netu jsem nasla ze je krajkovy, satenovy, atlasovy atd? chci se zeptat, to je jedna univerzalni velikost nebo se to nejak cisluje? a dale me docela zarazila cena, nekde maji za 60kč, jinde 90 a nekde za 200 kč. co je takova rozumna cena? diky L.