Ahoj, zatim ti bohuzel nepomuzu, zda 2,3,4 nebo 5 kruhova. Saty si jdu teprve zkouset, takze nemam poneti.
Avsak jsem jeste mensi nez ty (155cm) a vim, ze chci radsi splyvave saty, nez s nejakou extra sirokou sukni, abych nevypadala jako koulicka -)
Ahoj. Ke každému typu šatů sedí určitá velikost spodničky. Takže si spíš polož otázku jaké chceš šaty. A není pravda, že malé nevěsty nemohou mít velké sukně. Záleží na střihu šatů , na tom jak sednou a také samozřejmě na tom zda jsi štíhlá nebo silnější.
Počet kruhů závisí na typu šatů. Nejdříve si vyber šaty, v salonu Ti pak doporučí spodničku přímo k nim. Na výšce zas tolik nezáleží (já mám 164 cm :-)) Měla jsem šaty splývavé a byla pod ně spodnička jen s jedním kruhem dole, aby to drželo tvar.
@noskova já to zatím vidím tak na 3-4 kruhy. Ta sukně je bohatá, ale aby vypadala nadýchaně jako na fotce, tak to asi bude chtít nějakou podporu ;-) Taky záleží, jak vypadají teď na Tobě - jak moc jsou zplihlé :-D Někdy koncem týdne (čt. nebo pá.) jsem tu viděla fotoblog s článkem, kde bylo popsáno, pod jaké šaty jakou spodnici. Teď nemám čas to hledat, ale kdyžtak můžeš popátrat :-)
@breaca me je zima ikdyz je 30 stupnu :-) mam stitnou zlazu takže otohle se neboji,spis se bojim ze me bude zima na ruce tak si jeste seženu kdyby nahodou bolerko :D