Co pod svatební šaty do bot? Poradíte?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, možná mi poradíte, co si berete pod šaty do bot? Podkolenky, ponožky, nebo celé silonky? Nebo podvazky a punčochy?Nebo na holou nohu do bot?Díky za odpovědi:)
Odpovědět
1
4
5
Jo, tak to chce holt trénovat předem :) A podvazkový pás, pokud je kvalitní, tak je v pohodě i na běžné denní nošení.
Odpovědět
termix: Tak to potom nechápu, proč si kupovat spodní prádlo! Na ostro..se samodržkama..a pak stačí si jen stoupnout nad díru od kanálu! :-D :-D chava: Já neříkám, že jsem proti..jen to běžně nenosím, tak bych se necítila dobře..;-) A trénovat nepotřebuju..proč.. Jak kdyby si nevěsta co chodí celý život v teniskách na svatbu pořídila 10 centimetrové jehly..
Odpovědět
i.sana: no však :) Většinou kolem sebe vidím lidi, co si pro jednu příležitost na sebe vezmou něco, co do té doby nikdy, a pak jen slyším, že je to nepohodlné, nepraktické... já na sebe 10cm jehly neberu nikdy, tak si je nevezmu ani na svatbu, nemám v úmyslu se přizabít :) Zato punčochy nebo třeba dlouhé široké sukně nosívám běžně a vím, že se svatební toalety bát nebudu ani v největším víru tance.
Odpovědět
A co hovorite na silonky v spreji? Hnede.
Odpovědět
ty silonky ve spreji by mě taky zajímaly.. ale mám strach, aby se to neotíralo a nebarvilo to.. :-|
Odpovědět
ja som ich nemala ani raz, ale moaj sestra ich mala a boli v pohode, ani nefarbili, nestekali, len bolo treba ten sprej zoskrabat z nechtov na nohach a pred spanim umyt nohy mydlom a hubkou. musim ich skusit ja sama a potom uvidim. ale urcite si kupim obycajne silonky, aj samodrzky a aj ten sprej mam, tak v den svadby si vyberiem ;-)
Odpovědět
i.sana - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
já mám samodržící ponožky :-)
Odpovědět
pupav_a : Já mám vlastně zavřenou špičku i patu (resp. řemínek okolo kotníku) a volný mám jen to místo mezi patou a špičkou :-) ale spíš bych to viděla úplně bez těch punčoch, stačí, že mě budou škrtit a poškrabovat šaty :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Budu mit samodrzici silonky :) Podvazky by pod satama byly videt.
Odpovědět
Pretože budem mať svadbu v lete, rozhodla som sa pre podväzkové silonky, nakoľko si myslím, že to bude pohodlnejšie pre moje nôžky a po polnoci budem maž len také otvorené topánočky, takže holá noha.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já budu mít silonky s otevřenou špičkou. Samodržky nemám ráda, měla jsem je jednou a pořád padaly, podvazky jsou vidět a na boso bych sedřela nohy, tak jsem neměla nad čím uvažovat. Svatba bude v září, takže vedro nebude.
Odpovědět
Ahoj, já byla naboso.. Měla jsme balerínky a bylo teplo -nechtěla jsem se zbytečně pařit v punčochách,...
Odpovědět
Profilova fotka
dost to zalezi od toho v ktorom rocnom obdobi mate svadbu. Aj ked ja osobne samodrzky nemam rada takze som nemala nejako velku dilemu, kedze som nemala na vyber a mala som klasiky cele silonky. V nich sa citim najlepsie:-)
Odpovědět
Já měla pod sukní dvoje podvlíkačky, lyžařské ponožky a kozačky. Ale bylo -7 °C.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem punčochy na podvazkách. V plných botách. Samodržky mi přeštípnou nohu (holt silnější stehna) a silonky nesnáším. Tak pro mě to byla jasná volba:) Pohodlný a pevný podvazkový pás (žádné krajkové nic) , šitý speciálně i do úzkých sukní (nijak se neprojevuje) a podle rozumu kalhotky až na něj ( tak se nosí správně, pod něj jsou jen na modní fotkografie, lépe to vypadá) a nebyl problém a měla jsem ho na sobě až do pozdních nočních hodin pod svatebními i pozdějšími šaty po převlečení
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám možná hloupý dotaz, take zvažuji samodržící punčochy a napadlo mě, když pak muž sundává ženě podvazek, to si ten podvazek dám na ty punčochy? :-) Nějak nevím, jak na to :-D
Odpovědět
1
4
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?