Ahoj, chci se zeptat, jestli jsou nevěty, které na svatbě nebudou mít podvazek. Upřímně řečeno jsem zatím nenašla důvod proč ho mít. Stejně není pod šaty vidět, fotky s odhalenou nohou jsou fakt strašný a střílení podvazku mezi nastávající ženichy mi přijde na svatbu takový.. prostě divný :-D. Jak se na to díváte vy? Proč jste ho (ne)měly?
Já jsem podvazek měla a nic mi na tom ujeté ani vulgární nepřišlo. Záleží vždy na tom, co s ním hodláte provádět. O tom mém nikdo kromě ženicha a mě nevěděl a bylo to naše první manželské tajemství. Před svatbou jsme se smáli tomu, jak by to vypadalo, kdyby mi cestou k oltáři spadl a jestli ho raději nemám přilepit nebo přišpendlit a o svatebním dni jsme na to konto tu a tam mezi sebou spiklenecky vtipkovali.
Nevím, jestli jsou emoce tohodle příběhu přenositelné, ale mě ta naše intimita a spiklenectví jen utvrdily v tom, jaký je můj muž báječný parťák.
Já podvazek měla. Ale vlastně ani nevím proč :-D
(Neměli jsme házení kytice, společný krmení polívkou, rozbíjení talíře, ale podvazek jsem si koupila a ani jsem o tom nijak nepřemýšlela...stál asi stopáďo a líbil se mi. O tom, že se s ním nebude ale nic veřejně vytvářet, jsem byla přesvědčená.)
Vidět miniaturně je na jedné fotce, kdy jsem seděla na kombajnu a šaty se mi svezly ke straně.
Takže o něm teoreticky nikdo nevěděl a to ani manžel, protože ho ze mě svlíknul na hotelu společně se šatama :-D
Ze všech těch nesmyslů, co se na svatbu pořizují, jsem chtěla hlavně podvazek. Mám jen takový proužek modre krajky s ozdůbkou. Nebudu ho nikde ukazovat, vystavovat...je to jen pro mě, protože se mi to líbí...těch 70 korun za něj je i v rámci naší nízkorozpočtove svatby zanedbatelna položka :) Nebudu mit kytici, žádnou výzdobu, žádné tradice..ale podvazek,ten se mi libi :) stejně tak mam ráda hezké prádlo, nikomu ho neukazuju, ale je to pro můj pocit :)