Zdravim, tak uz mam doma saty a ted premyslim co k nim. Jsou zdobene dvema sponami tak asi neco v podobnem stylu. Predstavovala bych si neco jednodussiho. Saty maji barvu sampan a svatbu ladime do fialova.
Pridavam i obrazky sperku, co me zaujaly. Hodi se? A nevite pripadne kde by se dal sehnat nahdrelnik, ktery je samostatne, a i vhodne nausnice k nemu?
Diky predem za rady :-)
Měla jsem podobné jednoduché šaty a k nim tento náhrdelník - nepůsobil mohutně, ale zase na druho stranu zakrýval to prázdné místo na hrudi.
Taky záleží jaká mate prsa - pokud velká rozhodně nedoporučuji masivní šperk do špičky, který končí ve žlábku (dost castý jev).
Nejsem si jistá - ale ty spony na šatech jsou štrassové? Pokud ano, volila bych možná štrassovou ozdobu
http://www.jablonex.inshop.cz/dletypu...
@marecekavendulka urcite mam v planu neco jednodussiho, nemam rada velke a prezdobene doplnky :)
@chanelle1 ten vypada moc pekne. Na podobne nahrdelinky jsem koukala, ale neumela jsem si moc predstavit jak to vypada na neveste.
Jinak ja se v tom co je nebo neni strasove moc nevyznam, takze nevim :( ale jsou na nich takove jakoby kaminky. Dekuju za typ
@keepinka Jakého jsou materiálu ty spony? Štrasové? Osobně si myslím, že je lepší ty materiály nijak nekombinovat - např. štras a perličky se moc k sobě nehodí..