Ahojky Holky chci se zeptat co byste si k těm čatům vzali za šperk. Vím jen, že nehcci perličky nejspíš. Ale jaké naušnice spíš krátké dlouhé, a co na krk, asi něco s delším přívěskem nebo tak něco. Nebo Ne??A co do vlasů? Závoj mít nebudu, tak přemýšlím nad čelenkou, nebo jen ozdobnou sponu nabok, nebo vůbec nic. I když o vlasech se budu rozhodovat až vůbec budu vědět co mi kadeřnice vymyslí :-)
jéééé, Svozílkovi x-) ...hned bych si to zopakovala...šaty vypadají skvěle, asi bych volila jen nějaké výrazné visací náušnice a do vlasů budeš něco dávat, myslím čelenku nebo korunku? To by taky šlo se závojem.
@renny_rs Na fotce jsem se závojem ale závoj dávat nebudu se mi to nelíbí. Ale o korunce, čelence nebo sponě do boku vlasů přemýšlím. Ale to se rozhodne co až 13.9. až budeme vědět, který učes, tak se pak poradím s kadeřnicí.
@blanule2 Náhrdelník je krásný ale k těm šatům nejde...byl by krásným doplnkem k šatum bez ramínek nebo s rovnýmy ramínky ale takhle když už za krkem něco máš...nevím nevím..je to jen můj názor. :-)
@blanule2 a co místo něčeho na krk do výstřihu jen takové to blýskavé tělové mléko, když už máš pocit, že to bude prázdné? S těmi ramínky za krk se k tomu vážně moc nehodí, max na vlasci nějaký kámen :)
@blanule2 Ne, dekolt měj bez šperků, jak píše radulka57, náhrdelník a ramínka, to by se spolu dost bilo a rušilo. Ramínka jsou tam tím výrazným dekoračním prvkem. Už ten řetízek co máš na fotečce to napoví. A teď bude záležet na tvém účesu, náušnice určitě a do vlasů taky něco, aby to rozzářilo, buď tu květinku, velkou brož na hřebínku,sponu nebo čelenku.
A určitě použij blýskavé těl. mléko jak radí lamorgaine, to by se mi na tobě taky líbilo. :-)
Zdravím budoucí nevěstu, :-)
osobně si myslím, že by Vám náhrdelník i k těmto šatům moc slušel. Jen musí být méně okázalý než v předešlém odkazu. Řetízek zakončený bílou perlou.
Já neměla ani ramínka, ani náhrdelník a holé mi to nepřišlo. Asi záleží na tom, jak se sama cítíš (já osobně bych volila bez, ale to jsem já a ty jsi jiná) a každej ti tu poradí něco jinýho. @blanule2
Dobrý den,
osobně bych volila náušnice a jemný přívěsek ve stejném designu. Doporučuji stříbrné šperky - vydrží nepoměrně déle než bižuterie. Pokud nechcete perličky, posílám pár fotek souprav se zirkony.
na krk jednoznacne nic a na rozdiel od vacsiny tu pritomnych nie som ani za vyrazne nausnice...podla mna sa budu "bit" s tymi ramienkami...takze aj do usi nieco mensie, do vlasov naopak kvet alebo celenku ci korunku...celkovo je v biziterii menej viac a preplacane nevesty podla mna nevyzeraju dobre