Prosím, jaký šperk byste doporučili k těmto šatům? Mám pár tipů (přikládám), ale vůbec nevím, jestli se k tomu hodí a jestli nezvolit něco úplně jiného...díky za radu ;-)
Zvolila bych neco jemného jelikož saty o sobě jsou uz dost výrazne. To co je na fotce je pekne a k tomu uz ne moc třpytíve nausnice, ale spis jen ala pecky treba.
U mě osobně vítězí 4 a 5...5 jsem dneska viděla na život a vypadá to mnohem líp než na fotce, ta se mi moc nepovedla...ostatní jsou jen prodeje přes web a to se trošku bojím...
Neboj ,delam ve sperkach leta,vzdycky vypadaji lip ty vyraznejsi ,zvlast k velkym satum.
Urcite bych se byt Tebou snazila vyhnout kulatym tvarum nausnic a peckam ,potrebujes prodlouzit ,takze spis vysaci a na krk take neco co prodlouzi krk ,takze tipove bych to vydela opravdu spis 2 nebo 4. ;-)
@vejik85 u nas mali vsetky zeny na svadbe perly,,, ;-) a nikto sa nerozviedol... a neviem prečo sa to o perlach hovori, anglicka kralovna ich nezklada nikdy... ale k tymto satam sa hodi nieco ¨skor ku krku ako padave....
Perly by nevesta mit nemela,pry to prinasi plac v manzelstvi. Ale je to jen povera...i kdyz mit neco modreho je taky povera,a nevesty to dodrzuji...:-)
Tak koukám, že my jsme otestovali všechny pověry...svatba v květnu, perly jsem měla ve vlasech i ve výstřihu, nic modrého jsem neměla...
Jinak za mě taky 4 - přesně jak píše tlamiska - šaty jsou hodně zdobné, tak bych volila jednodušší šperk.
@vejik85 Ahoj já bych zvolila šperky typu obr. č. 4 - slzičky, do srdíčkového výstřihu to bude vypadat pěkně, je to jemný. určitě bych nevybírala ty kuličky, těch je všude plno.. ty srdíčka a kytičky mi příjdou kýčovité, ono v jednoduchosti je krása ;) dobře vyber