Ahoj holky, vůbec nevím jak si vybrat šperk ke svatebním šatům. Už jsem si jich pár koupila, ale když jsem pak zašla do půjčovny a zkusila si šaty, tak mi ani jeden z nich k tomu nešel :-( Na svatebním veletrhu mi paní řekla, že si mám sebou do obchodu přinést šaty, ale to je blbé... :-|
no taky mě čeká výběr, je toho tolik, jistou představu mám, ale jestli se to bude hodit k šatům to zjistím až na zkoušce. Při nejhorším si snad vyberu přímo v salonu, koukala jsem se, že tam také něco mají.
@molynka Ahojky, za prvé ti musím říct, že blonďaté vlasy i ten střih ti sluší víc než ty tmavě hnědé :-)))) a za druhé zkus něco spíš asi z perliček, jaké máš na šatech... Něco jednoduššího, ne extra zdobného... Sama nevím, jak to budu dopasovávat...
Já bych rozhodně volila něco ne tak vyraznýho..někdy mín je víc :-) a myslím, že není nic horšího než přeplácaná nevěsta..tím ti nechci říct, že bys byla, tak se prosím neuraž :-) je to tak celkově myšleno...
@molynka trochu mě překvapuje, že v salonu nemají nějaké sady k vyzkoušení, je to škoda, protože doplňky by se fakt měly zkoušet komplet k šatům... byly jsme teď zkoušet šaty s kamarádkou a paní měla několik platíček se šperky a zkoušely skoro hodinu, co se k šatům hodí... a stejně pak zjistily, že ještě musí dořešit účes a líčení, aby to bylo fakt ono :D :D já na druhou stranu trefila přesně hned první nákup, byla to láska na první pohled ;-) jestli máš více koupených věcí, zkus je všechny vyzkoušet k šatům a definovat, co potřebuješ (kulaté/hranaté, zářivé/matné, bohaté/jednoduché), i když to není ono, tak zkus pojmenovat proč to není ono a možná ti z toho pak vyleze to, co chceš a co to má být...
Tak chyba je v tom, že na saloně ti nic nenabídli, to by měli mít, alespoň nějaký základ. Nejlíp opravdu řešit podle výšivky či perliček na šatech - hl. podle jejich tvaru. Jinak neporadím. :-)