Ahojky, hledám inspiraci na pozvánky na rozloučení se svobodou. Nemáte někdo nějaké hezké vtipné obrázky, které by se daly použít nebo i texty na takové pozvánky? Děkuji :-)
jlanam: tohle je super řešení, člověka to pak stojí minimum, v restauraci by se to opravdu hodně prodražilo pokud by to všechno chtěl člověk platit sám...klobásky a gulášek k chatě patří to budou mít hosté určitě radost, nějaký koláč jak píšeš a máš vystaráno ;-) my jsme dělali řízky, sekanou, saláty, chlebíčky a ani se to nesnědlo :-D nealko a pivo je super a zbytek ať si každý donese na co má chuť, to je ideální ;-)
...co se týče množství alkoholu na svatbu tak to moc neporadím, protože u nás to zařizoval taťka tak ani přesně nevím. Co můžu poradit, zkusit kontaktovat nějaký velkosklad alkoholu, táta se s nimi domluvil tak, že co se nevypilo jsme mohli vrátit zpět, takže jsme toho pak mohli vzít mnohem více aby nepochybělo.
no aj my s tym alkoholom to chceme tak poriesit...povedali mi aby sme sa ozvali tak dva tyzdne pred svadbou...tak som zvedava...a zas kazdy kto chce sa zabavi a kto nechce si hned nieco najde...
Kedy si mala svadbu?
holky, já si svoji rozlučku hrozně užila, měla jsem ji dva týdny před svatbou. nechala jsem to na kamarádkách a ony to zařídily, objednaly restauračku, pozvaly ostatní kamarádky a připravily překvápko: všechny byly v černém za čertice a objednaly striptéra. vůbec o nic jsem se nestarala, jen mě požádaly, ať přijdu celá v červeném na smluvené místo, kousek od podniku a pak mě moje svědkyně vyzvedla. byla to snad lepší pařba než samotná svatba! :-D
dohodly jsme se, že já zaplatím šampaňské na přípitek a pak nachos, byla to mexická restauračka, zbytek plus véču si holky platily samy, na to bych fakt neměla. potom jsme šly pařit do klubu a později se ještě část holek přidala ke klukům, současný manžel měl totiž rozlučku ve stejný den.
užijte si to a nechte to na kamarádkách, ať se snaží, už tak je samotná svatba organizačně a časově náročná! ;-)
lennus..ja v podstate ani neviem kto vsetko ide...pretoze prva druzicka odo mna chcela len mena kamartok ktore chcem aby sa zucastnili...a inak sa o nic ine nemam starat..no mi je to take blbe aby oni platili vsetko...
Tak si tu pročítám diskusi a přemýšlím, že pozvu já holky a přítel kluky - ty co budou mimo rodinu na svatbě a utkáme se na laser game... oba nás s přítelem baví a mohli bychom to udělat jako seznámení všech kamarádů... co myslíte, je to blbý? ;-) at doma nepřednáším úplnou kravinu :-)
jlanam: já nejdříve vyrobila pěkné a vtipné pozvánky, které jsem rozeslala poštou, nechala jsem vyrobit placky (odznaky) kde byl veselý svatební obrázek, byl tam nápis "Katčina rozlučka se svobdou" a dole bylo jméno, holky si to připly na tričko a měly to jako jmenovky, protože se navzájem neznaly...pak jsem jim dala takový malý dárkový sáček a tam bylo poděkování za účast a stejná květinka jakou jsme dávali hostům na hostině viz foto v mém albíčku ;-)