Ahoj holky,
letos se vdávám a můj přítel dělá 3 denní rozlučku s chlapama na chatě. Uvažovala jsem, že bychom s holkama taky někde vyrazily na víkend.
Přemýšlela jsem o nějaké chatě nebo možná do Prahy (Jsme z Opavska). Taky mi kamarádka navrhla, že bychom mohly na Zrce beach do Chorvatska :D Ale tím, že nás bude asi 10 tak bych to vše nezaplatila :(
Jaká byla nebo bude vaše rozlučka? Plánujete něco sami a platíte vše vy? Nebo vám to plánují kamarádky a vše zaplatí ?
Možná nějaká Garden párty taky není zlá, ale jet zapařit na pláž ? Dobrýýýýý :D :)
Děkuji za tipy :)
Lucka
Ahoj,
byla jsem na několika rozlučkách a přiznám se, že zatím je vždy organizovala svědkyně a ostatní pozvané kamarádky a nevěsta nic neplatila... ;-)
Já se taky letos vdávám a rozlučku mi bude kompletně organizovat svědkyně... :-) Jediné co po mně chtěla byl seznam holek, které chci pozvat.. Platit budou všechno holky ;-)
Do poslední minuty nebudu vědět kam jdeme či jedeme... Vše bude pro mě velké překvapení :-)
Jinak Zrce Beach znám jezdila jsem tam cca 5 let za sebou s kamarádkou na dámské jízdy :D Bylo to tam skvělé a pokud půjde o rozlučku a chceš pořádnou párty a divočinu, tak Zrče byly to pravé místo..., jen teda co vím, tak v posledních 2-3 letech je to plné lidí kolem 15-18 let a už to není co to bývalo...
Přeji skvělou rozlučku 8-)
Míša
ahoj, tak když pro vás není daleko Zrce, tak proč nejet třeba na jižní moravu? Máme tu moc hezky :) já měla rozlučku v Zaječí. Holky mi na pokoji udělali šerpování, musela jsem složit slib vzorné manželky, pak jsme šli do bazénu a na wellness, pak na večeři a nakonec na diskotéku, kde jsem musela plnit různé úkoly. Bylo to super :) můžeš zkusit zajistit variantu ubytko, ochutnávka ve sklepě, večer diskotéka? Nebo najít něco podobného u Prahy. Myslím, že nakonec budeš ráda, že je to jen jedna noc (nebo třeba dvě), protože skoordinovat termín pro 10 lidí není jen tak. Nakonec půlka z nich nebude moct jet a bla bla bla... však víš. Držím palce, ať se ti vše vydaří!
@iitaka Tak to máš úžasné :) Já byla na jedné rozlučce zatím od kamarádky a ta si to dělala sama na zahradě. obstarala jídlo, hudbu, alkohol a my jsme jí daly akorát dárky a domluvily auto na odvoz do města do baru. Tam jsme si už vše platily samy. Přítel taky objednal chatu, kterou zaplatí, bude prasátko které zaplatí a i bečku piva.
@martipoky A vše si zaplatila ty sama jo ? To zní taky moc pěkně ta jižní Morava. Nad tím jsem uvažovala taky.
Buď jižní Morava, Praha nebo teda to Chorvatsko.
Jelikoz budeme mit malou svatbu v uzkem rodinnem kruhu, chystame se naopak svicu pojmout jako velkou kalbu pro vsechny. Budeme ji mit spolecne v prostoru kde se poradaji zabavy, koupime par becek, sele, slivovicu...
Pocitam kolem 100 lidi.
Inspirovali nas kamaradi, kteri to tak udelali loni a byla to pecka :)
Krome toho letos oba slavime 25, tak to asi spojime :D
Teda já jsem asi puritánka, se svobodou se loučit nebudu, jelikož o ní sňatkem nepřicházím.
Ale jsem typ člověka, kterého nikdy nepřitahovaly diskotéky, párty a podobný pijatyky.
@budouciwife já jsem platila 50% ceny ubytka a celé pití, holky si zaplatili večeři, nachystali nám malé občerstvení na pokoji a koupili mi dárečky (šerpy, čelenka, obraz z fotek, podvazek).
Mě včera svědkyně řekla, že já jako nevěsta nebudu platit nic, že se to prostě takhle dělá... Vím, že jsme se bavily o nějském kempu, nebo pronájem chaty na víkend, což by se mi líbilo, ale vše organizuje ona, takže se nechám překvapit :)
Já byla na několika rozlučkách, bylo náš vždy kolem 10 a vše jsme platily my, i útratu za nevěstu jsme si rozpočítaly mezi sebe, nevěsta nikdy nic neplatila, max.jedno kolo panáků když chtěla.
Ja taky nejsem zadnej diskotekovej kalici tip... Takze sem svedkyni dala seznam holek.. Nas bude teda 7 i semnou... A rekla sem ji ze to chci pres vikend a naky zazitky... Muj sen byl dycky skok z mostu takze tk sem ji rekla ze chci.... Dal sem ji tekla ze vim ze vikendova rozlucka je penezne náročná s ubytovanim a tak.. Takze at napisu memu nastavajicimu a at ji dystak prispeje. Jinakbude rizlucka prekvapeni nevim kam pojedeme ani co tam budeme presne delat.
Takze holky mi na rozlucku krispejou tolik kolik si domluvi a zbytek zaplati snoubenec:-D pro me idealni reseni
Za me by volila stoprocentne chorvatsko byt na tvym miste
Ahojky, my měli teď v sobotu. Máme spousty společných kamarádů, tak jsme to udělali společné a vůbec toho nelituji. Jsem z vesnice, takže u nás bývá zvykem, že kamarádi postaví slavobránu, u toho se taky něco vypije, posedí a večer se jde na štando. Přišlo spousty lidí, zpívalo se, tančilo i na stolech a domů se šlo až po svítání. Bylo to venku, objednali jsme dva sudy piva, tvrdý alkohol každý donesl a jídlo jsme donesli my. Vypilo se téměř vše a po jídle se jen zaprášilo, a že ho bylo dost :D
Jsem ráda, že jsme to udělali takhle a určitě na to jen tak nezapomenem. Byla to pecka. :-D
@mydl teda, docela direktivně napsané, já chci tohle, já jsem řekla, že chci tohle a starejte se a případně zaplatí snoubenec, ale řekněte si mu... nevím, jaké máte s kamarádkami vztahy, ale připadala bych si v jejich situaci dost trapně... že jsem tu od plnění pokynů, přitom to má být radost vymýšlet překvapení... a pak hlavně při shánění financí... .kdybys to nechala na nich, připraví něco, na co mají a co jsou ochotné zaplatit, takhle mají vysoký cíl, třeba omezené rozpočty a budou muset o peníze škemrat u ženicha.... no necítila bych se v tomhle modelu komfortně, ale třeba to Tvým kamarádkám takhle sedí.... :-x
@mavanka právě že mame s holkama dobre vztahy tak kdyby meli problem jet semnou na rozlucku na vikend tak by mi to rekli. A skemrani u zenicha jak ti nazyvas je takove prave proto aby holky nemusely za me cely vikend platit sami a aby pro me bylo prekvapeni co vsechno se bude dit. A i prave proto ze sou to moje dobre kamaradky vim ze jeden vikend je nezrujnuje.... A ano presne takhle nam to vyhovuje a sedi.... Dekuju ze mas takovou starost o me kamaradky a myslim ze i oni to oceni az jim tvou starost dam přečíst ;-)
Zkuste navštívit náš profil a najdete tam zajímavé rozlučkové balíčky pro větší i menší skupiny v Praze, Brně, Bratislavě nebo v Košicích.
Ceny jsou konečné a určitě si to užijete. Na místě se naše delegátka postará o hladký průběh a Vy nemusíte nic řešit jenom se bavit:
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Já si rozlučku zařizuju sam, svědkyně pomáha :-) jdeme na bowling který zaplatím já a nějaké šampaňské, jinak jsem jim řekla, že si bude platit potom každý sám, že miliony nemám :D
Ahoj, já znám taky jen verzi, kdy nevěsta neplatí nic, a pokud chce tak pozve na rundu nebo něco takového. Já jsem ji měla na Jižní Moravě, byly jsme na dni otevřených sklepů - bylo to super :) Pak ještě můžu doporučit Zakopané v Polsku, dělaly jsme tam jedné kamarádce rozlučku - hory, welness a večer do města na večeři a tak.