Týden před svatbou mám naplánovanou dámskou jízdu - asi 10-12 holek, věkově 28-38let. Mám holky pozvané na odpoledne - kolem 16hodiny, máme pronajatou chatu na samotě u lesa :-) Akorát pořád přemýšlím, že prostě nebudeme chtít hned odpoledne sednout ke stolu a popíjet a kecat, chtělo by to na začátek nějakou akčnější zábavu. (můj chlap má s kamarády na svou akci naplánovaný fotbal, což u holek nehrozí). Na nějaký výšlap je hnát nechci, spíše něco, co můžeme provozovat kolem té chaty (je tam klid, nechodí tam lidi, můžeme dělat hluk). No a pokud možno bez nějakých složitých rekvizit (jako třeba lezeckou zeď fakt neseženu). Napadl mě zatím badminton, akorát tam není nikde síť :-| . Poradíte nějaké zábavné polosportovní disciplíny (ne všechny holky jsou fyzicky zdatné, některé jsou i "kopyta" ;-) ) ???
P.S. - můj chlap mi doporučil jako vhodnou zábavu pro holky, že můžeme plést věnečky z pampelišek a pouštět je po řece :-D
@terap A co třeba zahrát si aktivity? ;-) My jsme to třeba hráli na chatě na firemní akci a mělo to velký úspěch, když se k tomu ještě pije, nápadů je pak spousty :-D
@terap Jo, aktivity jak píše tynka26 jsou bezva, hlavně, když už má člověk malinko hladinku, tak to jde úplně samo.. :-) a mě ještě napadá kroket, to je taky super hra venku..