Ahoj holky,téma rozlučka se svobodou tady už je,ale řeší se trošku jiná věc.Rozlučku asi platí budoucí manželé že?Jde o to že si svatbu platíme sami a tak nemám zkušenosti jak to je v případě rozlučky,můžete mi někdo poradit?
Tak každý to má určitě jinak. Ale u nás je tedy celkem nemyslitelný, že by rozlučku platil za ženicha a nevěstu někdo jiný. Přeci na rozlučku si zvu, koho chci já a nebudu brát jako samozřejmost, že mi to ještě zaplatí :-D Ale třeba to jinde chodí jinak... Jinak my to řešíme tak, že jídlo, nealko, pivo, víno a tak budeme platit my a tvrdý každý sám. To bysme se nedoplatili :-N
no tak me to rekla pozana druzicka ze nevesta a zenich palti svatbu tak ze muj ucet si rozpocitaji mezi sebou ale nevim ja bych radsi dala limit 5 tacu
Já tedy budu určitě rozlučku platit - nakoupím nějaké pití a jídlo - a pak se asi půjde někam pařit - tam koupím max. dvě kola panáků a pak ať si holky jedou za své.....zase úplně 100% sponzorovat to nebudu ;-)
No když jsme s manželem pořádali společnou rozlučku pro přátele (cca 30 lidí) platili jsme veškeré pití krom tvrdého. Bylo to v pohodě.
Pak jsme měli každý zvlášť pro pár nejbližších a tam už jsme platili komplet i s jídlem a tvrdým. I když teda holky pravda měly tendenci to za mě platit ale já je převezla :D Přišli mi divné, že by to za mě ještě měly platit když jsem je pozvala. Dost že už se tahaly s dárky, na které jsem řekla ať se vykašlou.
...tak já budu mít rozlučku nejdříve v soukromí kde zajišťuju nealko, víno, nějaké jídlo a sladkosti ;-) pak půjdeme pařit takže tam už každý za své :-)
mám úplně stejnou představu jako kajsav - nejdřív rozjezd u nás doma - vínečko, papáníčko, alko, nealko, co která bude chtít - a pak vyrazíme někam pařit - tam jak sjem řekla zaplatím max. dvě kola panáků a jinak každá za své.........ono i to pohoštění není nic levného....takže asi tak............... 8-)
...já jsem chtěla taky nějakou restauraci, ale tam bychom s holkama neměly příliš klidu na pořádný pokec a bude nás cca 20 takže domů bychom se asi taky nevlezly, takže budu mít akcičku u tety v práci, kde mají prostory na takové akce, je tam kuchyně, obývák a místnost s barem a kulečníkem, takže myslím že to bude fajn, tančit se tam také dá :-D
aha tak ty dve restaurace co mam vytipovane ja tak je tam dost soukromeho mista, jedna je jakoby rozdelena na ri casti tak neni problem jednu nam uzavrit a v te druhe restauraic je to vlaste stejne
Ahoj děvčata. My nakonec děláme rozlučku s přítelem dohromady, kvůli financím a přespolním hostům ... Platíme rautík (kuřecí křídla, mísy, vepřová kolena, tataráček ...), zbytek si každý hradí sám :-) Máme zamluvený salonek v restauraci a přislíbenou aparaturu na vlastní produkci CD ...
Nás bude všehovšudy 8, takže u nás doma to jistí :) brouček už má stejně svůj program, tak se to i hodí ;-)
Udělám klasické jednohubky, nakrájím zeleninu a ovoce, udělám mochito do mísy a to by bylo aby se to nerozjelo ;-)
Ahojky my máme rozlučku příští víkend.Já dámskou jízdu a muj budoucí manžel pánskou jízdu.Nás bude 13 a u skoro manžílka 10.Oba dva jsme si objednali jednotnou večeři,zaplatíme všechno pivo a jednu rundu panáku :-).Jinak si oba dva budeme dělat(teda spíš já to budu dělat i pro jeho rozlučku) ještě na stul obložené mísy a něco slaného na obání :-)Mezi kamarádama to máme takhle zavedené a vždy to fungovalo.Co se týče ruzných akciček :-)
Obnovuji téma :) Zdá se mi jako nejlepší, když já jako nevěsta zaplatím holkám prvního panáka nebo koktejl, a pak už každá platí za sebe... Bude nás na rozlučce možná až 10-15, takže i tak to bude zápřah pro mou peněženku :-) Co si o tom myslíte?
Já bych to viděla stejně..akorát pokud to bude někde v hospůdce...tak bych k tomu zaplatila nějaké mísy, případně menší papu (pizza atd), nejaký drink, případně vínko a potom každý za sebe
@sedmitecka_ No když se ženil kamarád mého přítele, tak se všichni kluci co tam šli složili, každej dal nějakou částku a z toho platili útratu. A když jim prachy došly tak šel každej za svý... Taky nevim jak to bude s mojí rozlučkou... Já když se někde opiju tak se z toho léčím ještě 3 dny, tak se mi ani žádná rozlučka plánovat nechce...
@sedmitecka_ Ja jsem pro tuhle verzi taky, zajdu s kamoskama na jidlo, drink, zaplatim treba nejaky jidlo a pripitek, ale vse platit nebudu. S pritelem ale celkove i co se svatby tyce mame jinej pohled na vec..a jsem tu cerna ovce :-D Ale ja vazne nevydelavam na to abych vsem platila vsechno teda.
U nás to chodí tak, že rozlučka je pro nevěstu překvápko a celou jí chystá svědkyně (spolu s družičkama), které mají od nevěsty pouze seznam kamarádek (třeba i datum) a spolu zařídí rozlučku podle toho jak jí znají, co by se jí asi tak líbilo a všechny se vždy složí na dárek a na průběh celého dne. 😊😊😊